Santa Reparata International School Of Art (SRISA)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Studier på SRISA

I løpet av de siste 45 årene har Santa Reparata International School of Art (SRISA) blitt en av de beste kunst- og designskolene i Italia. SRISA tilbyr akkreditert studietilbud, inkludert studieår, semester og sommerstudie i utlandet; Post-Baccalaureate sertifikater; og praksisplasser. Kurs er undervist på engelsk. I tillegg er SRISA vert for et mangfold av fakultet-ledede og tilpassede programmer gjennom hele året.

Med over 15 000 kvadratmeter plass i 3 dedikerte fullt utstyrte campuser, som ligger i det historiske hjertet av Firenze, tilbyr SRISA noen av de beste kunstmulighetene i byen.

SRISAs oppdrag

Oppdraget til SRISA er å gi et strenge og støttende læringsmiljø som fremmer studentene et ønske om å lære, utforske, skape og delta. SRISA understreker:

  • Ferdighetsutvikling: SRISA gir et solid grunnlag av de ferdighetene som er nødvendige for å lykkes innen kunst, design og liberale kunstfelt.
  • Forskning: SRISA oppfordrer og fremmer ideen om at læring er en pågående prosess som fortsetter gjennom hele livet. SRISA gir plattformen nødvendig for studenter å fortsette forskning og læring etter at formell utdanning er avsluttet.
  • Kritisk tenkning: Kritisk tenkning er det som trekker linjen mellom informasjon og kunnskap. Grunnlaget for hvert kurs er basert på å knytte akademisk informasjon til erfaringskunnskap.
  • Rigor: SRISA er forpliktet til å skape et miljø som er både strenge og støttende. Fakultetet er dedikert til å tilby en utfordrende læreplan som tar sikte på de høyeste standardene på universitetsnivå.
  • Fellesskap: I en stadig mer global verden har betydningen av samfunnet aldri vært viktigere. SRISA-ansatte og fakultet skaper et støttende og samarbeidsmiljø for studenter. Denne forente akademiske kroppen ligger i hjertet av det som gjør SRISA eksepsjonell.

SRISA mener at en balansert læreplan for kunst og akademiske kurs gir den mest omfattende opplevelsen for studenter som har valgt Florence som studiestart. Kurstilbud i liberale kunst- og kulturstudier kompletterer studiet discipliner for å gi studentene et intellektuelt rammeverk og en historisk sammenheng for deres kreative arbeid. Innenfor hver disiplin presenterer kursaktiviteter en kombinasjon av tradisjonelle tilnærminger og ny teknologi for jakten på kunstneriske ideer.

SRISA er forpliktet til å gi et godt trent faglig fakultet og moderne fasiliteter til studenter sammen med svært personlig instruksjon som overholder forventningene og kravene til et amerikansk universitets læreplan.

Er SRISA for deg?

Det er mange aspekter å vurdere når du velger en studie i utlandet. Denne viktige avgjørelsen kan forandre livet ditt mens du drar på et spennende eventyr som sikkert gjør en uutslettelig og positiv innvirkning.

SRISA ligger i sentrum av Firenze, og tilbyr studentene alle mulighetene i denne flotte byen. Den første avgjørelsen er selvsagt hvor du vil studere. Florence er et populært reisemål for studier i utlandet. Som fødested for den italienske renessansen, er Firenze hjem for over 60% av verdens renessansemesterverk. Firenze er geografisk liten for en by med sin størrelse, så innen noen dager med å vandre rundt i nabolagene, vil du føle deg hjemme. Samtidig gir sine mange piazzas, museer, kirker og kulturelle arrangementer en livlig og spennende setting for å utforske.

Kostnaden

SRISA har en ekstremt konkurransedyktig opplæring som kan gjøre studiet i utlandet mulig for mange studenter som kanskje må søke om lån eller som har begrensede økonomiske ressurser til utdanning i utlandet. På toppen av konkurransedyktig opplæring tilbyr SRISA mange stipendier for direkte innmeldte studenter for merit, behov og mangfold. Dette gjør at studentene kan investere mer i sin kunst, studier og generelle erfaring i Italia.

Ditt hjem borte fra hjemmet

SRISA skaper et trygt, pålitelig miljø som gjør at du føler deg hjemme. For mange mennesker velger man å studere i et annet land en gang i livet. Å studere langt hjemmefra kan være veldig spennende, men en ny kultur kan til tider være utfordrende. SRISA gjør overgangen lettere ved å være hjemmet ditt hjemmefra. Mange av fakultetet og medarbeiderne studerte i utlandet i Firenze da de var på college og vet hva det betyr å være utenlandsk student som studerer i Firenze.

Fakultet og ansatte er alltid tilstede på campus for råd og vennlig samtale. Programstørrelsen og fakultetets engasjement i utenkursaktiviteter bidrar til å etablere et forhold mellom studenter, fakultet og ansatte, slik at hver person føler seg en del av et dynamisk samfunn.

Kvalitet

SRISA gir sine studenter en høyverdig studie i utlandet. Det er mange programmer i Firenze å velge mellom. Ved sikting gjennom de endeløse programlister, er det ikke sannsynlig å være noen som kan tilby samme mengde kostnad, kvalitet og fellesskap som du kan finne på SRISA. Fasilitetene er førsteklasses, med den nyeste teknologien, samt mange forsyninger og utstyr tilgjengelig for studentbruk. Klassestørrelser er personable, slik at elevene får en-mot-en oppmerksomhet fra instruktørene for å bedre imøtekomme deres behov.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Sertifikater » Se Summer courses » Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

15-Kreditt Interiør Design Kurs I Firenze

Campus Heltidsstudier 1 semester August 2018 Italia Florence

Institutt for interiørarkitektur på SRISA gir begynnelse, mellomliggende og avanserte studenter innen interiørarkitektur og design med et grundig innblikk i interiørarkitektur og design som det praktiseres i Italia og Europa. Fokuserer på den arkitektoniske designprosessen, vil kursene utstyre studentene med verktøyene som trengs for å forme det rommet vi lever i, samt utvikle et personlig designkonsept. [+]

Institutt for interiørarkitektur på SRISA gir begynnelse, mellomliggende og avanserte studenter innen interiørarkitektur og design med et grundig innblikk i interiørarkitektur og design som det praktiseres i Italia og Europa. Fokuserer på den arkitektoniske designprosessen, vil kursene utstyre studentene med verktøyene som trengs for å forme det rommet vi lever i, samt utvikle et personlig designkonsept.

Dette programmet gir studentene mulighet til å utforske praktiske designprosjekter, samt studere historie og materialer som Italia har å tilby. Prosjekter og forskning vil fokusere på bærekraftig / etisk design og studentene vil få muligheten til å besøke de mest relevante historiske og moderne designprosjektene i Italia.... [-]


ACCREDITED SEMESTER

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre September 2018 Italia Florence

[+]

Avanserte studiekurs kan kreve skriftlige oppgaver, og mange krever at elevene skal holde en skissebok.

[-]

ACCREDITED YEAR

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre September 2018 Italia Florence

SRISA offers American University level undergraduate courses taught in English in a variety of areas of study. All classes, with the exception of Italian, are taught in English. Most students choose to study for one or two semesters. Fall and Spring semesters are 15 weeks long and students enroll in 14-16 credit hours. [+]

SRISA offers American University level undergraduate courses taught in English in a variety of areas of study. All classes, with the exception of Italian, are taught in English. Most students choose to study for one or two semesters. Fall and Spring semesters are 15 weeks long and students enroll in 14-16 credit hours.

Semester Programs: Fall (September-December) Total Credits: 14-16 Spring (January-April) Total Credits: 14-16 Departments: Fine Arts Liberal Arts Design Italian Subjects:

Photography, Digital Imaging, Printmaking, Book Arts, Painting, Drawing, Art History, Museum Studies, History, Music Appreciation, Politics and Social Science, Literature, Creative Writing, Cinema (Film Studies), Journalism, Fashion Design, Jewelry Design, Textiles Design, Italian Language (All Levels).... [-]


Course in Early Childhood Education

Campus Heltidsstudier May 2018 Italia Florence

SRISA offers students currently studying in education programs in the United States the unique opportunity to participate in a special program developed to provide Early Childhood Education students with the opportunity to take classes in their major or minor, but also to gain valuable experience as teacher’s assistants for a local bi-lingual (Italian and English) Elementary school. [+]

Accredited Early Childhood Education Program at SRISA

SRISA offers students currently studying in education programs in the United States the unique opportunity to participate in a special program developed to provide Early Childhood Education students with the opportunity to take classes in their major or minor, but also to gain valuable experience as teacher’s assistants for a local bi-lingual (Italian and English) Elementary school. The accredited program offers a unique insight into the different teaching methodologies that have originated in Italy such as the Reggio Emilia Approach, Montessori and the Classic Italian Educational System. Additionally, students minoring in physical education, art education, and music may be placed as teaching assistants in those areas.... [-]


Sertifikat

Post-baccalaureate Sertifikat

Campus Heltidsstudier 4 måneder August 2018 Italia Florence

Dette firemåneders lange intensive programmet tilbyr postbaccalaureatdeltakere og praktiserende kunstnere muligheten til å jobbe i et faglig miljø. [+]

Programstruktur:

Dette firemåneders lange intensive programmet tilbyr postbaccalaureatdeltakere og praktiserende kunstnere muligheten til å jobbe i et faglig miljø.

Dette er et program for kunstnere som ikke søker en grad, men heller en mulighet til å bygge og jobbe på en profesjonell portefølje. Post-baccalaureate studenter styres gjennom overgangen fra en strukturert faglig læreplan til en etablert arbeidspraksis. Programmet er spesielt designet for de kunstnerne som ønsker å bygge sin portefølje for opptak til høyere utdanning i visuell kunst og for arbeidskunstnere som er på utkikk etter et nytt perspektiv på sitt eget arbeid og ønsker kreativ tilbakemelding.... [-]


Sommerkurs

Akkreditert Sommer 2018

Campus Heltidsstudier 4 uker May 2018 Italia Florence

SRISA tilbyr amerikansk universitet nivå grunnskole kurs undervist i engelsk i en rekke studieområder. Alle klasser, med unntak av italiensk, blir undervist på engelsk. Sommersessene er 4 uker lange og studentene registrerer seg i 3-6 kreditt timer. [+]

Programstruktur:

SRISA tilbyr amerikansk universitet nivå grunnskole kurs undervist i engelsk i en rekke studieområder. Alle klasser, med unntak av italiensk, blir undervist på engelsk. Sommersessene er 4 uker lange og studentene registrerer seg i 3-6 kreditt timer.

Sommerprogrammer: Sommer A (mai-juni) Totalt studiepoeng: 3-6 Sommer B (juni-juli) Totalt studiepoeng: 3-6 avdelinger: kunst Liberal Arts utforming Italiensk Fag:

Fotografi, Digital Imaging, Utskrift, Bokskunst, Maleri, Tegning, Kunsthistorie, Museumstudier, Historie, Musikkvurdering, Politikk og samfunnsvitenskap, Litteratur, Kreativ skriving, Kino (Filmstudier), Journalistikk, Mote design, Smykkerdesign, Tekstiler Design, italiensk språk (alle nivåer).... [-]