Read the Official Description

SKY Flight Academy har som mål å trene piloter i en svært profesjonell atmosfære, ved hjelp av eksklusivt nyeste generasjons fly som alle er utstyrt med et glass cockpit, eid av akademiet. Leksjoner holdes både på italiensk og engelsk, slik at de er tilgjengelige for alle brukere.

Overnatting er tilgjengelig gjennom SKY: Kadetter kan dra nytte av rabatterte hotellpriser eller til og med utvalgte leiligheter for lengre opphold.

Lær å fly med oss, og du vil nyte SKY hele året rundt!

106778_005.jpg

Uttalelser

"Jeg startet flyetreningen med SkyServices i slutten av 2015, og jeg kan ikke snakke høyt nok av etableringen. De spilte en sentral rolle i utviklingen av min luftfartskarriere, og jeg må si at årene som ble brukt i Capua, var blant de beste i mitt liv. Hele organisasjonen er av største profesjonalitet, flåten er ung og meget godt vedlikeholdt av fremragende mekanikere og instruktørene har vist uovertruffen ferdighetssett. Jeg anbefaler SkyServices til alle, enten målet ditt er å utforske de vakre landskapene i Italia eller sveve himmelen på 39000 fot. ", Riccardo Traetto, førsteoffiser i Ryanair

Programs taught in:
Engelsk
Italiensk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Sky Services

Tillatelsen tillater piloten å lede fleremotoriske fly. ... [+]

Krav

PPL - 100 HRS TT, 70 PIC

Lisensen tillater piloten å lede fleremotoriske fly.

Grunnopplæring

30 forelesningstimer

fag:

POHWGlass CockpitAsymmetrisk Flightnødhjelp

Flight Training

7 fly timer

6 Dobbelkommando flyturer1 time sjekk

Varighet

1 - 3 måneder

[-]
Italia Naples
October 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 3 måneder
Campus
Les mer på norsk

Sertifikat

Sky Services

Flyplasstransportlisens, eller ATPL, er sertifikatet som tillater innehaveren å fungere som PIC på flyruter. ... [+]

Flyplasstransportlisens, eller ATPL, er sertifikatet som tillater innehaveren å fungere som PIC på flyruter. For å få ATPL-lisensen er det nødvendig å først oppnå følgende:

Private Pilot License (PPL)Commercial Pilot License (CPL)Single Engine Piston (SEP): lisens til å styre enkeltmotorstempletflyMulti-Engine Piston (MEP): Lisens til pilot multiengine stempelflyMulti Crew Coordination (MCC): Obligatorisk kurs for å fly ombord på flere mannskapsflyInstrument Rating (IR): kvalifisering til å fly etter instrumentelle flyreglene (IFR)

Det er dessuten nødvendig å bestå de teoretiske eksamenene som holdes på ENAC- kontorene i Roma eller Milano.

For å være kvalifisert for eksamenene er det obligatorisk å delta på et teoretisk kurs på 650 timer med frontalleksjoner , eller alternativt å delta på et fjernundervisningskurs som inkluderer 500 timer fjernundervisning og 150 timer frontalundervisning i klassen.... [-]

Italia Naples
October 2019
Heltid studier
Deltid
6 - 18 måneder
Campus
Nettstudier & Campus kombinert
Les mer på norsk
Sky Services

Private Pilot License (PPL) er det første pilotcertifikatet som må innhentes. Det tillater innehaveren å fly som Pilot In Command (PIC) på et fly til privat bruk uten øko ... [+]

Private Pilot License (PPL) er det første pilotcertifikatet som må innhentes. Det tillater innehaveren å fly som Pilot In Command (PIC) på et fly til privat bruk uten økonomisk formål.

Kadetten må være minst 16 år gammel og må gjennomgå en tidligere medisinsk undersøkelse ved et senter godkjent av Institutt for juridisk medisin for å oppnå minst et andre klasse Airman Medical Certificate.

Ved innskrivning, på Flight Academy, må kadetten være minst 16 år og oppnå 125 timers kurs og minst 45 flyturer for å kunne delta på de offisielle eksamenene og for å få lisensen.

De første 12 timene må flyves under dobbelt kontroll med flyinstruktør (hvorav 10 minutter som PIC). Etter å ha bestått en kort teoretisk og praktisk prøve, vil kadetten motta Student Pilot-sertifikatet, som gjør at han kan utføre treningsfly som Single Pilot (SP), men bare med forhåndsgodkjenning fra sin instruktør og autorisasjon fra akademidirektøren , og bare innenfor begrenset rekkevidde av grunnleiren (270 nautiske mil).... [-]

Italia Naples
October 2019
Heltid studier
6 - 12 måneder
Campus
Les mer på norsk
Address
Via Guantai Nuovi 16, Naples, Italy
Naples, Campania, Italia