Syracuse Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om Syracuse Academy

Syracuse Academy er et senter for internasjonal utdanning med fokus på kunst, språk og middelhavskultur. Syracuse Academy er et universitet i Siena CILS lokale senter og tilbyr i fellesskap MADE Programmets universitets forberedelsesprogrammer innen kunst og design.

Campus ligger i sentrum ved siden av det arkeologiske museet og parken, innen kort gangavstand fra strandpromenaden og øya Ortygia. Hovedbygningen på campus er en historisk villa som kan skryte av over 2 hektar frodig botanisk hage fylt med sitrus trær, middelhavsflora, århundre gamle palmer og magnolias, samt mange andre eksotiske trær og planter. Utendørs leksjoner, laboratorier, workshops, kulturelle aktiviteter som friluftsfilmkvelder og språkutvekslingsarrangementer, blir ofte holdt i denne fortryllende omgivelser.

En fredelig oase i hjertet av Siracusa, hvor elevene befinner seg omgitt av historie, natur og et dynamisk samfunn av internasjonale studenter.

Om MADE Program

Et lovlig anerkjent, gradskompetent kunstakademi, den første i sitt slag i Italia, som tar sikte på å jobbe i korset mellom design, kunst, tradisjonell håndverk og lokal kultur, og skape en operativ plattform basert i sør for landet vårt , i Syracuse.

Syracuse, Sicilia

Varmt velkommen samfunn

Mens den utadvendte naturen og den varme gjestfriheten til italienerne blir verdsatt over hele verden, er internasjonale studenter som bor i den lille og trygge byen Syracuse alltid overrasket over de åpne armer for å ønske de mottar fra lokalbefolkningen, noe som bidrar til å skape den vennlige og behagelige atmosfæren som alle våre studenter forteller gjerne.

Et strategisk utgangspunkt for å utforske Italia

Syracuse er også en strategisk base for de som ønsker å nyte alle skjønnhetene i Sicilia, bare et steinkast fra alle de andre store attraksjonene på øya: Tempeldalen og Scala dei Turchi i Agrigento, Mt. Etna, den høyeste vulkanen i Europa, og den høyeste byen Taormina. Det er også veldig lett å nå alle de viktigste italienske stedene: Den nærliggende Fontanarossa-flyplassen forbinder Syracuse med alle større byer (Roma, Firenze, Venezia, Milano, Napoli), daglig og med lavprisflyvninger.

Hovedstaden i den gamle middelhavsverdenen

Syracuse (Siracusa på italiensk), oppført som UNESCOs verdensarvliste, er en skattekiste som ligger på den sørøstlige kysten av den italienske øya Sicilia. Over 3 årtusener har det samlet et vell av kunst og verdifull arkitektur, som vitner om overgangen til mange strålende sivilisasjoner.

113953_113919_3.png

Small Community, Lively City

I dag er byen Syracuse en varm og innbydende, livlig by med mye å by på til eventyrlystne sjeler og kulturgribber. Man kan velge å utforske labyrinten i smale gatene i det historiske sentrum, ta en spasertur rundt middelalderborget med utsikt over naturlig havn eller utforske de uberørte strender og marine reserver som omgir byen.

Lag venner med lokale studenter

Syracuse Academy organiserer regelmessig yracuSltural exchange events for å tillate internasjonale studenter å møte og bli venner med lokale studenter. Det er lett i en by som Syracuse å lage langvarige forbindelser og bygge venner med italienske jevnaldrende. Vi anerkjenner at engasjerende med lokalbefolkningen spiller en viktig rolle i å utvikle tillit til det talte språket.

114094_36313088795_0ae513675f_b.jpg

Studentboliger

Homestay: Privat rom, Halvpensjon

Studentene kan velge å bo hos en siciliansk vertskap i komfortable leiligheter nær skolen med private soverom. Overnatting inkluderer 2 måltider per dag, frokost og middag.

Denne typen innkvartering garanterer en trygg, komfortabel og fullverdig opplevelse, noe som forbedrer studentens språklige og kulturelle læring.

Studentbolig: Private rom

Studentene kan velge å leve sammen med andre internasjonale studenter på språk- og kulturkurs på Syracuse Academy . All overnatting er innen kort gangavstand fra Akademiet.

Ta kontakt!

Vårt team av studentrådgivere er glad for å støtte deg hvert skritt: fra innmelding og visumsøknad til avreiseforberedelser, orientering og bosetting i din nye by og hjemme.

Døren din til kunst og design videregående opplæring i Italia

Steder

Syracuse

Address
Piazzale San Marziano, 1
96100 Syracuse, Sicilia, Italia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss