Les den offisielle beskrivelsen

Om Syracuse Academy

Syracuse Academy er en internasjonal skole spesialisert på å tilby språk og kultur programmer med fokus på middelhavsstudier. Syracuse Academy er et universitet i Siena CILS sentrum.

Ligger i sentrum av byen Syracuse (Sicilia), ved siden av St. John's Church, som gir tilgang til katakombene og krypten til St. Marcian: det første stedet for kristen tilbedelse i Vesten, der St. Paul er sa å ha forkynt. Villaen ligger også i tilknytning til det arkeologiske museet og basilikaen til Vår Frue av Tårer, mens det greske teatret og øya Ortygia ligger i kort gangavstand.

Om MADE Program

Et lovlig anerkjent, gradskompetent kunstakademi, den første i sitt slag i Italia, som tar sikte på å jobbe i korset mellom design, kunst, tradisjonell håndverk og lokal kultur, og skape en operativ plattform basert i sør for landet vårt , i Syracuse.

111464_pexels-photo-1595391.jpeg

Syracuse, Sicilia

Varmt velkommen samfunn

Mens den utadvendte naturen og den varme gjestfriheten til italienerne blir verdsatt over hele verden, er internasjonale studenter som bor i den lille og trygge byen Syracuse alltid overrasket over de åpne armer for å ønske de mottar fra lokalbefolkningen, noe som bidrar til å skape den vennlige og behagelige atmosfæren som alle våre studenter forteller gjerne.

Et strategisk utgangspunkt for å utforske Italia

Syracuse er også en strategisk base for de som ønsker å nyte alle skjønnhetene i Sicilia, bare et steinkast fra alle de andre store attraksjonene på øya: Tempeldalen og Scala dei Turchi i Agrigento, Mt. Etna, den høyeste vulkanen i Europa, og den høyeste byen Taormina. Det er også veldig lett å nå alle de viktigste italienske stedene: Den nærliggende Fontanarossa-flyplassen forbinder Syracuse med alle større byer (Roma, Firenze, Venezia, Milano, Napoli), daglig og med lavprisflyvninger.

Hovedstaden i den gamle middelhavsverdenen

Syracuse (Siracusa på italiensk), oppført som UNESCOs verdensarvliste, er en skattekiste som ligger på den sørøstlige kysten av den italienske øya Sicilia. Over 3 årtusener har det samlet et vell av kunst og verdifull arkitektur, som vitner om overgangen til mange strålende sivilisasjoner.

Small Community, Lively City

I dag er byen Syracuse en varm og innbydende, livlig by med mye å by på til eventyrlystne sjeler og kulturgribber. Man kan velge å utforske labyrinten i smale gatene i det historiske sentrum, ta en spasertur rundt middelalderborget med utsikt over naturlig havn eller utforske de uberørte strender og marine reserver som omgir byen.

Lag venner med lokale studenter

Syracuse Academy organiserer regelmessig yracuSltural exchange events for å tillate internasjonale studenter å møte og bli venner med lokale studenter. Det er lett i en by som Syracuse å lage langvarige forbindelser og bygge venner med italienske jevnaldrende. Vi anerkjenner at engasjerende med lokalbefolkningen spiller en viktig rolle i å utvikle tillit til det talte språket.110890_pexels-photo-745045.jpeg

Studentboliger

Homestay: Privat rom, Halvpensjon

Studentene kan velge å bo hos en siciliansk vertskap i komfortable leiligheter nær skolen med private soverom. Overnatting inkluderer 2 måltider per dag, frokost og middag.

Denne typen innkvartering garanterer en trygg, komfortabel og fullverdig opplevelse, noe som forbedrer studentens språklige og kulturelle læring.

Studentbolig: Private rom

Studentene kan velge å leve sammen med andre internasjonale studenter på språk- og kulturkurs på Syracuse Academy . All overnatting er innen kort gangavstand fra Akademiet.

Ta kontakt!

Vårt team av studentrådgivere er glad for å støtte deg hvert skritt: fra innmelding og visumsøknad til avreiseforberedelser, orientering og bosetting i din nye by og hjemme.

Døren din til kunst og design videregående opplæring i Italia

113953_113919_3.png

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Forkurs

Syracuse Academy

Årsstudiet i kunst og design gir mulighet til internasjonale studenter som ønsker å melde seg på italiensk universitet for å øke sin kunnskap om italiensk språk og kultur ... [+]

Lær det italienske språket og utvikle essensielle ferdigheter for å lykkes med å melde deg på kunst og design lavere grad i de beste universitetene i Italia. Fokuser på dine områder av interesse for deg samtidig som du forbedrer dine faglige ferdigheter i et støttende miljø.

Vårt ettårige forberedende kurs vil gi deg en bred forståelse av kunst og design. Utvikle dine kunstneriske ferdigheter og avgjøre hvilken spesialisme du skal forfølge. Det vil også forbedre ferdighetsnivået ditt. Dette vil hjelpe deg å bestemme deg for ditt valg av Honours degree spesialisme for de følgende tre årene. Du vil levere en portefølje av arbeid etter at du har fullført ett års kurs. Vi vil vurdere dette for progresjon på spesialisme av ditt valg.... [-]

Italia Syracuse
September 2019
Heltid studier
9 måneder
Campus
Les mer på norsk
Address
Piazzale San Marziano, 1
96100 Syracuse, Sicily, Italia