TOChina HUB

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

TOChina HUB er et integrert kunnskapshub etablert for å engasjere Kina, ikke bare som et forskningsfelt, men som en uunnværlig partner i utdanning av fremtidige generasjoner av kosmopolitiske borgere og kompetente fagfolk.

Universitetet i Torino har utviklet TOChina HUB i samarbeid med ESCP Europe (Torino campus) og Torino World Affairs Institute (T.wai) for å fremme en innovativ modell for faglig samarbeid med utvalgte kinesiske partnere.

Fellesforskningsagendaer, dynamiske programmer for tverrkulturell opplæring og studentmobilitet og ferske kanaler for relevante folk-til-folk-utvekslinger er etablert med Peking University, Beijing utenlandsstudieruniversitet, Zhejiang Universitet og Guangdong utenriksstudier.

TOChina HUB tar sikte på å bli med på feiringen for 50-årsjubileet for etableringen av diplomatiske forbindelser mellom Italia og Kina i 2020 gjennom en ambisiøs plattform som skal tjene til å støtte livslang læring på Kina, samt om den transformative dynamikken i Belt og Road Initiativ.

Støttet av to av Italias største banktjenester - Compagnia di San Paolo, gjennom programmet International Affairs, og Fondazione CRT - samt Torino Chamber of Commerce, arbeider TOChina HUB å gi TOChina HUB kunnskap, policy-relevant innsikt og praktisk kunnskap om Kinas morphing-identiteter, sosioøkonomiske strukturer, institusjoner og politikk.

Steder

Beijing

Address
Beijing, Beijing, Kina

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss