The International Hospitality Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Ikke overraskende valgte Chef Academy Senigallia for sitt nye italienske hovedkvarter, som er en av Italias byer som mest representerer turistens livlighet, skjønnheten og variasjonen av territoriet. I hjertet av Marche-regionen er dette fantastiske stedet kjent for sin fløyelsstrand et turistmål og et kulturelt sentrum av stor betydning.

Senigallia er det perfekte stedet, hvor studentene er omringet fra et kunstnerisk område, og hvor mat og kunst blir undervist direkte der råvarene dyrkes og dyrkes i tradisjonen. I denne regionen er mange produkter blant de mest berømte "Made in Italy" som eksporteres over hele verden, som den hvite trffelen i Sant'Angelo, Campofilones Maccaroncini, og tusenvis av annen godhet.

Marsene skryter inn over viner, oljer og oster produsert av lokal virksomhet som er symbolet på rikdom av landet og lidenskapen i produksjonen av høykvalitetsprodukter '. Vi bestemte oss derfor for å ta med vår skole og vårt nyskapende treningsprogram takket være de mange forespørslene fra både reisearrangørene av studentene til oss. Vår skole er stolt klar til å åpne dørene for alle studenter som ønsker å bli den beste kokken i verden.

Vi tilbyr et unikt utdanningssystem som har gjort oss kjent i England, Amerika, og at vi importerer i mange andre land, ikke bare i Europa, men også i Midtøsten og Kina.

Skreddersydd kurs, praktisk og effektiv, som ikke bare fokuserer på å undervise i de grunnleggende teknikker for matlaging, men også formidle meningen med hva det betyr å være kokk som arbeider i et profesjonelt kjøkken. Assimilere deres kunnskap og lære sine hemmeligheter vil tillate elevene å gå inn i restaurantbransjen med funksjonene og tilliten som er nødvendig for å bli en profesjonell kokk.

The International Hospitality Academy ble født av troen på at den beste måten å lære denne kunsten på, er blitt lært av fagfolk i et faglig miljø, og at det ikke finnes noen "beste måte å praktisere.

Ikke overraskende, The International Hospitality Academy skryter som restaurantpartnere noen av de mest kjente restaurantene i lokalområdet.

Etter å ha fullført den første delen av opplæringen i vårt kjøkken, vil våre studenter få muligheten til å lære av de beste kokker, selv de som er stjernene, alt i kjøkkenet, men alltid etter våre utdanningsprogrammer.

Den store fordelen ved å bli dannet på denne måten, er de praktiske ferdighetene som allerede er oppnådd av den erfaringen, at mange andre kandidater mangler når det gjelder å finne en jobb.

Etter å ha gjennomført kurset vil studenten ha alle de teoretiske og praktiske verktøyene til å jobbe umiddelbart i et av de beste profesjonelle kjøkkenene.

Steder

Senigallia

Address
Via Nicola Abbagnano, 12
60019 Senigallia, Marche, Italia

Programmer

Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: