Read the Official Description

Syracuse Academy Er en internasjonal skole som spesialiserer seg på å forme og administrere studiet i utlandet programmer for studenter på Sicilia, med fokus på middelhavsstudier, både gamle og moderne.

Syracuse Academy tilbyr over 30 års erfaring som et utdanningssenter, og tilbyr det ideelle miljøet å studere: Det ligger i sentrum av Syracuse, ved siden av den verdensberømte arkeologiske parken og museet. Alle kurs blir undervist på engelsk.

Villaen i San Giovanni

Den historiske villaen har 2 hektar frodige botaniske hager fylt med sitrus trær, middelhavet flora, århundre gamle palmer, samt mange andre eksotiske planter.

Ligger ved siden av St. John's Church, som gir tilgang til katakombene og Crypt of St. Marcian: Det første stedet for kristen tilbedelse i Vesten, der Paulus sies å ha forkynt. Villaen er også tilstøtende Arkeologisk museum og Basilika av Vår Frue av Tårer, Mens Gresk teater Og øya Ortygia Er innen kort gangavstand.

En fredelig oase i sentrum av Syracuse, hvor elevene befinner seg omgitt av arkeologiske steder og natur. Et strategisk utgangspunkt for å utforske øya Sicilia og oppdage middelhavskulturen.

En TREASURE TROVE FOR HISTORIA, ARTS OG SCIENCE PASSIONATES

Syracuse (Siracusa på italiensk), kortlistet som UNESCOs verdensarvliste, er en skattekiste som ligger på den sørøstlige kysten av den italienske øya Sicilia. Over tre årtusener har den samlet et vell av kunst og verdifull arkitektur, som vitner om overgangen til mange strålende sivilisasjoner.

I dag er byen Syracuse Er en varm og gjestfri, livlig by Med mye å tilby til eventyrlystne sjeler og kultur gribber likt: man kan velge å gå seg vill i labyrinten i smale gatene i det historiske sentrum, ta en spasertur rundt middelalderens slott med utsikt over den naturlige havnen eller utforske de uberørte strender og marine reserver som Omgir byen.

"Den største av de greske byene i Italia og den mektigste av dem alle"Som definert av Cicero, Syracuse var en gang Den mektigste av alle greske kolonier I Italia (kjent som Magna Grecia, eller "Greater Greece"). I det 5. århundre f.Kr., på høyden av sin makt og teller to ganger den nåværende befolkningen, beseiret Syracuse den mektige flåten i Athen for å kreve kontroll over Middelhavet.

Byen var hjem for mange en stor gresk, fremfor alt den store oppfinner og matematisk geni, Archimedes. Blant hans mange Eureka-øyeblikk fortsatte han studiet av matematikk, kombinatorikk og kalkulator, før han ble slått av en romerske soldat etter hardt å forsvare sin by fra beleiringen. Han er forfader av senere oppfinnere og forskere, som Leonardo og Galileo.

Øya Ortygia, Byens historiske sentrum og kulturelle hjerte, med sitt tradisjonelle gatemarked og herlige kafeer, har en vennlig og fargerik atmosfære som gjør sightseeing til fots en glede. Dette bydelen av byen er hjemmet til den majestetiske Apollo-tempelet og Athenas tempel, Konstruert til ære for den greske gudinnen for å feire seieren over Athen og uavbrutt brukt over århundrene som et sted for tilbedelse av romere, arabere og kristne.

Syracuse er også en Strategisk base For de som ønsker å nyte alle skjønnhetene i Sicilia, bare et steinkast fra alle de andre store attraksjonene på øya: Tempeldalen og Scala dei Turchi i Agrigento, Mt. Etna, den høyeste vulkanen i Europa, og den høyeste byen Taormina. Det er også veldig lett å nå alle de viktigste italienske stedene: Den nærliggende Fontanarossa-flyplassen forbinder Syracuse med alle større byer (Roma, Firenze, Venezia, Milano, Napoli), daglig og med lavprisflyvninger.

Selv om den utadvendte naturen og Reiseliv Av italienerne er kjent over hele verden, er internasjonale studenter alltid overrasket over de åpne armene de mottar fra lokalbefolkningen, noe som bidrar til å skape den vennlige og komfortable atmosfæren som alle våre studenter gjerne forteller.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

The Italian Academy

Våre italienske språkkurs er fokusert på å gi studentene den rette kommunikasjonsevnen ved å lære italiensk på den mest naturlige måten, kombinere kommunikasjonsverktøyen ... [+]

Vår undervisning er basert på den kommunikative tilnærmingen. Gjennom utviklingen av de fire ferdighetsspesifikasjonene, skrive, lese og lytte gir kurset elevene de verktøyene som er nødvendige for å bruke språket og samhandle i ulike situasjoner i hverdagen. Denne kommunikative baserte tilnærmingen kompletteres med den grundige studiet av italienske grammatikkstrukturer, viktig for riktig bruk av det italienske språket. Materialene som brukes, er nøye utvalgt, basert på studentens interesser og i tråd med retningslinjene fastsatt av den felles europeiske rammen.

Våre langsiktige studenter som ønsker å følge bestemte eksamenskurs kan forberede og sitte CILS-eksamener på nivåer fra A1 til C2 i CEFR. ... [-]

Italia Syracuse
Åpen påmelding
Deltid
1 - 70 uker
Campus
Nettstudie
Les mer på norsk
Location address
Via San Giovanni alle Catacombe, 7
Syracuse, Sicily, 96100 IT