J.F. Oberlin University Summer Session

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om sommeren åpner JF Oberlin University sine dører enda bredere til verden

Sommersessionen på JF Oberlin University er et fire-ukers intensivt program i forstedene til Tokyo. Kursene som tilbys i 2018 vil være to forretninger, to kulturelle klasser og to japanske språkkurs, som alle er utviklet fra kurs som allerede er en del av JFOUs vanlige læreplan. Hvert kurs gir deltakerne mulighet til å få førstehånds erfaring gjennom ikke bare teoretisk studie, men også utflukter og forelesninger av gjestepersonell. Etter hvert emne vil deltakerne bli utstedt et offisielt transkripsjon fra JF Oberlin University (2credits / course).

  • Fornuftig pris
  • Kurs tilbys på engelsk
  • Diskusjonsbaserte klasser
  • Kredittbærende kurs
  • Ingen japansk språkkrav

Om JFOU

JF Oberlin University har nesten 9000 studenter, inkludert studenter og studenter fra utlandet. Hvert år har vi ca 550 utenlandske studenter på universitetet. Vi har også over 140 partnerskoler i mer enn tjue land og regioner rundt om i verden. Våre japanske studenter skaffer seg praktisk erfaring gjennom en rekke programmer, herunder ikke bare språkstudier og akademiske utvekslingsprogrammer, men også frivillige programmer og praktikopplegg. Universitetet har etablert fem utenlandske kontorer for å gjennomføre ulike aktiviteter i internasjonal utveksling og å støtte studenter som studerer i utlandet .

Tokyo

Spesialavdelingen dekker 621 kvadratkilometer og har en befolkning på 9 millioner. Det tiltrekker besøkende ikke bare fra utlandet, men også fra hele Japan med konsentrasjon av virksomheter og kommersielle anlegg, velutviklet trafikknett, og utallige kulturinstitusjoner og turistmål. Kontorene til Tokyo Metropolitan Government, den nylig gjenopprettede Tokyo Station-bygningen og Tokyo Skytree er bare noen få eksempler på sightseeing steder som er fulle av historie og tradisjon. Samtidig genererer nye severdigheter, er Tokyo uten tvil en av de mest avanserte i verden .

Machida

Sameksistensen av "gammel god natur og tradisjon" og "ny kultur" er en stor sjarm til turistbyen Machida. Byen har kjøpesentre, god mat og ulike attraksjoner. Fra Machida er det en lett forbindelse til sentrale Tokyo.

Steder

Tokyo

Address
3758 Tokiwa-machi, Machida-shi, Tokyo 194-0294 Japan
Tokyo, Japan