Sophia University Summer School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Sophias spesielle egenskaper

Sophia University ledet flyttingen til internasjonalisering i Japan, og gir studier og pedagogiske muligheter som tar hensyn til vår stadig mer komplekse verden. Gjennom årene har universitetet opprettet et opprinnelig globalt nettverk som gjør det mulig for forskere og studenter fra utlandet å undervise og studere i Japan, og japanske forskere og studenter skal gjøre det samme i utlandet.

Sophia gir et utmerket pedagogisk miljø for epoken med internasjonalisering, kultivering "Menn og kvinner for andre, med andre" som kan utmerke seg på verdensplan.

En av de beste private universitetene i Japan

Sophias rykte for ekspertise i grunnskoleutdanning, fremragende utdannede programmer og et konkurransedyktig forskningsmiljø gjør det mulig å opprettholde sin rangeringen som en av Japans topp private universiteter. Studenter drar nytte av evnen til å studere de siste utviklingene i sitt utvalgte spesialiseringsområde med utmerkede japanske og internasjonale fakultetsmedlemmer. Etter å ha reflektert over kvaliteten på utdanningen, er Sophia-kandidater ansett som ledere på den globale arbeidsplassen ved multinasjonale selskaper og internasjonale organisasjoner.

Alle våre fakulteter og grunnskoler velkommen internasjonale studenter. 1.148 internasjonale studenter kommer fra mer enn 60 land og fra alle deler av verden. Vårt fakultet omfatter medlemmer fra mer enn 20 land, og de fleste fakultetets medlemmer har oversjøisk studier og forskningserfaring.


Japans pioner i global utdanning

Sophia University har tilbudt engelsk-middels programmer i over 60 år. Som en refleksjon av det høye hensynet til sin opptreden som pioner i global utdanning, ble universitetet nylig valgt for en rekke subsidieprogrammer som ble implementert av Utdanningsdepartementet, Kultur, Idrett, Vitenskap og Teknologi til internasjonalisering av universiteter i Japan, inkludert Top Global Universities Project og Global 30 Project. Disse programmene bidrar til å styrke universitetets innsats for å øke studentens globale kompetanse.

Samtidig sikrer avtaler med 206 utenlandske universiteter i 42 land den dynamiske mobiliteten til våre studenter. Over 1500 internasjonale studenter studerer hos Sophia fra hele verden, og fremmer en internasjonal campuskultur. Universitetet er også kjent for å oppmuntre japanske studenter til å studere utenlands med et bredt spekter av programmer. Både innkommende og utgående studenter vil oppdage hvordan utdanning virkelig kommer til liv i en internasjonal kontekst hos Sophia.


Mangfold på en campus i den fascinerende byen Tokyo

Sophia University har et kompakt fotavtrykk som samler alle fakulteter og uteksaminere skoler i naturvitenskap og humaniora på en enkelt campus. Denne tilnærmingen gir betydelige fordeler for universitetets programmer ved å utdype læringsmobilitet, samarbeid og spesialisering. Ved å tilby et miljø som bringer sammen studenter og fakultetsmedlemmer fra ulike kulturelle, språklige og religiøse bakgrunner, fungerer campus som en mikrokosmos av det globale samfunnet. Ikke mindre gunstig er universitetets beliggenhet i Tokyo, en storhet som inviterer studentene til å nyte alle fordelene med sin toppmoderne teknologi, fasiliteter og infrastruktur. Best av alt, gir byen en uvurderlig mulighet til å oppleve en unik kultur der tradisjonelle og moderne elementer blander seg.


Bredt utvalg av engelsk-middels programmer

Studentene kan studere business og økonomi, vitenskap og teknologi, og miljøstudier, alle styrker i Japan, på engelsk. Sophia har også en lang tradisjon i japanske studier. Monumenta Nipponica, en engelsk-medium vitenskapelig journal som tjener som en viktig ressurs for forskere som studerer Japan over hele verden, redigeres ved universitetet.

Følgende programmer tilbyr helt av engelsk-middels læreplan:

Lavere nivå:

  • Liberal Arts
  • Vitenskap og teknologi

Graduate nivå:

  • Globale studier
  • Globale miljøstudier
  • TESOL (Undervisning engelsk til høyttalere av andre språk)
  • Vitenskap og teknologi

Ikke-gradsprogrammer:

  • Liberal Arts
  • Senter for språkopplæring og forskning (japansk-språkkurs)
  • Korte programmer (asiatiske studier, japanske studier og japansk språk og kultur)


Kjent for å tilby høykvalitets språkutdanning

Siden begynnelsen har Sophia lagt vekt på utdanning i fremmedsprog, og Sophia-kandidater er høyt ansett for sine eksepsjonelle språkferdighets- og kommunikasjonsevner. Senter for språkutdanning og forskning tilbyr kurs på 22 språk til japansktalende studenter. Senteret tilbyr også et bredt utvalg av japanske kurs for internasjonale studenter. I tillegg til å fremme evnen til å utnytte fremmedspråkskunnskap når de forfølger karriere i en stadig mer global og mangfoldig verden, har Sophia University som mål å legge grunnlaget for studenters evne til å bruke fremmedspråk til logisk å utvikle sine egne tankegang, presentere sine tanker , og forhandle på et dypere nivå.

Steder

Chiyoda

Address
102-8554 Chiyoda, Tokyo, Japan