Tokyo Sushi Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Sushi, Shiawase, Sekai

(Sushi, Happiness, World)

Vi ønsker å skape lykke over hele verden med Sushi. Vårt mål er å utdanne ledere for japansk mat som sushi, og å arbeide for folks lykke ved å spre, utvikle og høyne verdien av japansk mat i verden.

Siden starten i 2002, har Tokyo Sushi Academy vært å tiltrekke oppmerksomhet fra både nasjonale og internasjonale medier som den første skolen for å trene sushi kokker i Japan, og den eneste som lærer sushi til profesjonelle kokker på engelsk.

Vi har mer enn 4000 studenter, og de fant en ny karriere i over 50 land siden TSA ble etablert 2002.

■ Hvordan klassen går? <1> Du kan sjekke ut vår skole liv på youtube ved å klikke på linken over; https://www.youtube.com/watch?v=l-vBNUdUfMU

<2> Tokyo Sushi Academy ble introdusert av Reuters / TRT verden på youtube nylig. Jeg tror dette 3min TV-programmet hjelper deg å forstå mer om skolen vår! https://www.youtube.com/watch?v=g9bpBT3K0NU

<3> Vi legger ut bilde av daglig klasse på vår facebook side. https://www.facebook.com/tokyosushiacademytsukiji/ ■ Våre kandidater Vi har mer enn 4000 studenter, og de fant en ny karriere i over 50 land siden TSA ble etablert 2002. En av våre utdannet fra Hellas ble kåret blant verdens 100 beste kokker på prisutdelingen av den første Chefs Verdenstoppmøtet om november 2017. http://www.ekathimerini.com/214141/article/ekathimerini/life/greek-sushi-master-among-worlds-100-best-chefs

http://www.ekathimerini.com/214141/article/ekathimerini/life/greek-sushi-master-among-worlds-100-best-chefs

HVORFOR SUSHI / japansk mat?

 1. Japansk mat elsket i verden Ifølge undersøkelsen utført av Japan Ministry of Agriculture, skogbruk og fiskeri, japanske restauranter eller japanske fusion restauranter drastisk økte deres antall fra ca 24.000 i 2006 til 55.000 i 2013 og 89.000 i 2015.
 2. “Japansk mat,” den mest favoritt utenlandsk mat I undersøkelsen om favoritt utenlandsk mat, mennesker i Kina, Hong Kong, Sør-Korea, Taiwan, Frankrike og Italia valgt japansk mat som deres mest favoritt. (2013 japansk External Trade Organization)
 3. Japanske kokker igjen i landet Til tross for høy etterspørsel i verden, dagens japanske kokker har en tendens til å forbli i et komfortabelt miljø i sitt eget land, og dermed japansk mat kokker er sårt tiltrengt i verden.
 4. Trenden med “Dashi” “Umami” “Dashi” og “Umami,” de grunnleggende komponentene i japansk mat, er å tiltrekke oppmerksomhet fra hele verden. Kokker av verdenskjente restauranter besøker Tokyo for å lære japansk mat.
 5. Vellykkede tilfeller av japansk / japansk fusionmat Japanske fusion restauranter som Nobu, Zuma, og Morimoto, har blitt en mat trend i verden.
 6. Vellykkede tilfeller av Edo-stil sushi restaurantene i verden På grunn av utviklingen av distribusjonssystemer i det siste tiåret, ble det mulig ikke bare for høy klasse restauranter i Tokyo, men hvor som helst i verden å ha sjømat direkte transportert fra Tsukiji fiskemarked. Som kresne kunder øke, high-end Edo-stil sushi restauranter vist seg vellykket i Hong Kong, New York og Singapore.

HVORFOR TOKYO / Tsukiji?

 1. Tokyo, den mest konkurransedyktige området for restauranter Med befolkning på over 12 millioner kroner og mer enn 150.000 restauranter, er Tokyo kjent som den mest konkurranseområdet for restauranter i verden. Byen har ikke bare japanske, men også kinesiske, italienske, franske og thailandske restauranter og du kan nyte retter av høy kvalitet for priser som starter på JPY500 (ca.. $ 4).
 2. Michelin erkjenner Tokyo I 2015, 226 restauranter i Tokyo tjent stjerner i Michelin-guiden. Byen forlater Paris langt bak, som rangeres andre med 99 restauranter, og beviser at det har tjent godt rykte blant gourmeter.
 3. Kappabashi-The Street of Restaurant Varer leverandører Kappabashi, kjent som Street of Restaurant Varer leverandører, ligger ca 30 minutter med tog fra Tsukiji. Gaten er foret med butikker av kjøkkenkniver, falske skjerm mat eller kjøkkenutstyr og tiltrekker seg de som er involvert med næringsmiddelindustrien over hele verden. Du kan finne restaurant utstyr samt verktøy for kokker.
 4. Store matvare hendelser Tokyo vert store mat-relaterte hendelser, for eksempel Foodex Japan, som arrangeres i mars hvert som den største utstillingen av restaurantbransjen i Asia, eller Japan International Seafood Show i august. Byen gjør det mulig å bygge opp nettverket innen næringsmiddelindustrien.
 5. Tsukiji Tsukiji skole ligger innen 5 minutters avstand til fots fra den verdenskjente Tsukiji fiskemarked. Du kan bygge opp nettverket med leverandører på markedet av verdens beste råvarer.
 6. Fire årstider Ved å oppleve vår, sommer, høst og vinter, kan du føle sesong essensen av japansk mat og sushi. Dette er den opplevelsen du kan ha bare i Japan.
 7. Dine egne aktiviteter i Japan På helg og helligdager, kan du nyte dine egne aktiviteter som ski, ta en varm kilde bad, visning fyrverkeri eller blomstrende kirsebærtrær, bli hot pot partier eller drikke på izakaya (en japansk stil pub).

HVORFOR TSA?

 1. Tidligere prestasjoner og nettverk Siden TSA stiftelse i 2002, mer enn 4000 studenter har funnet en ny karriere i over 50 land. Du kan møte kokker fra hele verden i jakten på det samme målet og høyne din intellektuelle motivasjon eller finne nye forretningspartnere.
 2. Den eneste skolen som lærer autentisk japansk mat på engelsk TSA (Tokyo Sushi Academy) er den eneste skolen der du kan lære autentisk japansk mat på engelsk. Det er andre skoler for japansk mat, men de underviser i japansk og krever språkferdigheter av JLPT N-2 nivå (business-nivå).
 3. Instruktører Fremragende fotballspillere ikke alltid gjør fremragende trenere. Tilsvarende matlaging instruktører trenger erfaring og fornuft. I feltet for sushi og japansk mat, noe som krever kokker til å “se og lære,” våre engasjerte instruktører vil dra nytte av sin erfaring i undervisning utlendinger og svare på hvert av spørsmålene dine.
 4. Praktiske leksjoner + ressurser TSA har ikke bare praktiske leksjoner ved hjelp av ulike fisk og ingredienser, men også bredt varierte engelske ressurser om sushi og japansk mat. Disse ressursene vil tillate deg å lære Variert, alt fra historien om sushi og japansk mat til deres nyeste trenden.
 5. aktiviteter Vi tilbyr også aktiviteter utenfor klasserommet, inkludert ekskursjoner til Tsukiji og Kappabashi, slik at du kan lære japansk mat fra ulike perspektiver.
 6. Støtte for livet i Japan TSA vil støtte deg til den beste evne før og etter ankomst i Japan, slik at du kan nyte ditt opphold i Tokyo; Vi vil hjelpe deg med å søke etter bolig og forberedelse til livet i Japan ved å gi en orientering og sikkerhet protokoll i tilfelle jordskjelv.
 7. yrkesveilednings Etter at du oppgraderer TSA, vil vi hjelpe deg i å skifte jobb eller åpne en virksomhet.

Steder

Tokyo

Tokyo Sushi Academy

Address
2F KY Bldg, 4-7-5 Tsukiji, Chuo-ku, Tokyo, Japan
160-0023 Tokyo, Japan
Telefon
+81 3-3362-1755