Cambridge International College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

CAMBRIDGE INTERNATIONAL College tilbyr akkreditert, profesjonsstudiet, opplæring og utdanning fra Storbritannia, FOR MENN OG KVINNER rundt om i verden ambisiøst for vellykkede karrierer

Cambridge International College er en høyt respektert, erfarne, effektiv og profesjonell institusjon i fagfeltet, opplæring og utdanning. Fokus for College, og vår første prioritet, er veldig enkelt; Det er:

"Å gi profesjonelle, rimelig, høy kvalitet kurs som gir våre medlemmer med kunnskap, forståelse, evne og kompetanse, og som vil gjøre våre medlemmer til å få god sysselsetting og oppnå karriere suksess."

Her er en annen 10 biter av informasjon for deg å vite om Cambridge International College, som vi håper du vil finne relevant, interessant og trøstende:

  • Opprinnelsen til Cambridge International College daterer seg tilbake til 1935 (2015 var 80-årsdag). I 1935 fire herrene - gründer JJ Cleaver, akademiker Dr. Joseph Lee, lærer David Hume og administrator Leslie Cowham - kom sammen i Cambridge og London for å skape en institusjon som har positivt påvirket livene til millioner av menn og kvinner i land over hele verden - og er fortsatt gjør så 80 år senere.
  • Kjerneaktiviteter og kompetanseområder i College inkluderer profesjonell skriving, utvikling og produksjon av lære og Opplæringsmateriell med en konsentrasjon på forretningsreise, ledelse og administrasjon, og et bredt spekter av relaterte fagområder som regnskap, markedsføring og HR. Disse læremateriell er en integrert del (inkludert i avgiften) av godkjent, godkjent og akkreditert yrkes karriere-utvikling Studier og opplæringsprogrammer og høyere programmer som tilbys, som fører til vitnemål og høyere Awards.
  • The College er akkreditert, støttet, godkjent og anerkjent i Storbritannia og resten av verden blant annet ved The British Institute for læring og utvikling, EDI (Education Development International), International Association for Distance Learning (IADL), Institute of Leadership & Management (ILM) , evaluering og akkreditering av kurstilbydere (EALP), National Accreditation Board, TEVETA, og andre. The College har også oppnådd den prestisjetunge BILD Kvalitetsmerke, er registrert i Storbritannia Learning Provider (UKRLP), og er også registrert med organer som for eksempel Institutt for International Development.
  • The College tilbyr i dag over 100 ulike kurstitler, og jevnlig legger til nye kurs som oppfyller kravene til ambisiøse menn og kvinner som søker karriere suksess, fra hele verden. I tillegg kan College tilbyr noen ganger - på forespørsel - skreddersydd og spesielt utarbeidet kurstitler, særlig ulike spesialiseringer for Baccalaureate og EBA programmer som tilbys.
  • Til enhver tid høgskolen har vanligvis Medlemmer fra mellom 100 og 125 nasjoner og land i hele verden, noe som gjør College en virkelig en internasjonal institusjon. Den nåværende trykte Prospektet har College medlemmer og nyutdannede fra mer enn 65 av disse landene. På en rekke anledninger generasjoner av samme familie - fedre / mødre og deres sønner / døtre - har studert med og oppnådde sine utmerkelser fra College.
  • Den nåværende rektor ved Cambridge International College er Dr Stephen M Lawson, en høyt respektert, meget erfarne, kjent educationist. Dr Stephen Lawson har besøkt alle kontinenter i verden, og sammen med Høgskolen ansatte og ledere har en enorm kunnskap og erfaring med studie- og karriere behov ambisiøse menn og kvinner over hele verden. Dr Stephen Lawson er nevø av en av grunnleggerne av College, dr Jospeh Lee, og har vært involvert i å forbedre livene til hundretusener av medlemmer (studenter og elever) og deres familier over hele verden.
  • Mens flertallet av de medlemmer som studerer med - eller som har studert med - Høgskolen gjøre det gjennom College profesjonelle distanse-læringsmetode, Høgskolen har også over 50 Affiliate organisasjoner rundt om i verden som gir en rekke tjenester, inkludert: bistå søkere om å registrere med høgskolen og å være en lokal kontaktpunkt; noen Affiliates gir også foredrag, klasserommet eller tutorial støtte som kan være på en deltid eller heltid, eller på kveldstid eller i helgene; og en undersøkelse tilsyn / veiledning service.
  • I gjennomsnitt mellom 30% og 60% av Høgskolens Medlemskap - registrert medlemmer (elever eller studenter) - består av menn og kvinner som har blitt anbefalt eller introdusert til College av tidligere eller nåværende medlemmer, eller som har re-registrert for videre studier med College etter å ha fullført et tidligere kurs med College.
  • Minstealder for studien med CIC er 18; Det er ingen øvre aldersgrense, men vi mener at den eldste personen til å melde var 84 år gammel; dette var en gentleman - en lege - fra Trinidad & Tobago i Vestindia, som åpner en ny medisinsk virksomhet og som trengte å vite hvordan man skal kjøre den effektivt og vellykket. Den nåværende viserektor for Cambridge International College, som var på en tur til Vestindia på den tiden, var i stand til å presentere Doctor med sin Diploma in Business Management & Administration, fulgt av den Legens kone og venner, og en gruppe andre medlemmer som også hadde nylig gjennomførte sine CIC studier; Dette er fortsatt en av vise oppdragsgivers favoritt historier fra sine 20+ år med College.
  • The College tar svært alvorlig på akkreditert og godkjent status, sin troverdighet og godkjenning, og sin høye omdømme og standarder (og College er glade for å la medlems suksesser attest på kvaliteten og statusen til College - dette nettstedet, regelmessige nyhetsbrev og andre College publikasjoner gi eksempler på nyheter, rapporter og suksesshistorier av medlemmer). Som en del av godkjent og akkreditert status College revideres regelmessig av profesjonelle og autoriserte organer, som inkluderer streng revisjon av: kvalitetssikringsprosesser; innhold, struktur og vurdering standarder for levering av læringsprogrammer; kvalitet trening og læring bestemmelsen, vedlikehold av hensiktsmessige mål og vilkårene for deres prestasjoner; levere høy kvalitet læring og utvikling.

SUKSESSHISTORIER

"Takk hjelpe meg å oppgradere min læring som også hjalp meg å få opptak til Graduate Training Institute for mitt innlegg utdannet sertifikat i prosjektledelse. Med mine studier ved høgskolen min nye selskapet har avansert meg et lån for meg å betale min avgifter. "

Danial Cardinal Langton skrev fra Ghana

Steder

St. Peter

Address
Heron House
JE3 7BY St. Peter, St. Peter, Jersey
Telefon
+44 534 485485