Les den offisielle beskrivelsen

CAMBRIDGE INTERNATIONAL College tilbyr akkreditert, profesjonsstudiet, opplæring og utdanning fra Storbritannia, FOR MENN OG KVINNER rundt om i verden ambisiøst for vellykkede karrierer

Cambridge International College er en høyt respektert, erfarne, effektiv og profesjonell institusjon i fagfeltet, opplæring og utdanning. Fokus for College, og vår første prioritet, er veldig enkelt; Det er:

"Å gi profesjonelle, rimelig, høy kvalitet kurs som gir våre medlemmer med kunnskap, forståelse, evne og kompetanse, og som vil gjøre våre medlemmer til å få god sysselsetting og oppnå karriere suksess."

Her er en annen 10 biter av informasjon for deg å vite om Cambridge International College, som vi håper du vil finne relevant, interessant og trøstende:

 • Opprinnelsen til Cambridge International College daterer seg tilbake til 1935 (2015 var 80-årsdag). I 1935 fire herrene - gründer JJ Cleaver, akademiker Dr. Joseph Lee, lærer David Hume og administrator Leslie Cowham - kom sammen i Cambridge og London for å skape en institusjon som har positivt påvirket livene til millioner av menn og kvinner i land over hele verden - og er fortsatt gjør så 80 år senere.
 • Kjerneaktiviteter og kompetanseområder i College inkluderer profesjonell skriving, utvikling og produksjon av lære og Opplæringsmateriell med en konsentrasjon på forretningsreise, ledelse og administrasjon, og et bredt spekter av relaterte fagområder som regnskap, markedsføring og HR. Disse læremateriell er en integrert del (inkludert i avgiften) av godkjent, godkjent og akkreditert yrkes karriere-utvikling Studier og opplæringsprogrammer og høyere programmer som tilbys, som fører til vitnemål og høyere Awards.
 • The College er akkreditert, støttet, godkjent og anerkjent i Storbritannia og resten av verden blant annet ved The British Institute for læring og utvikling, EDI (Education Development International), International Association for Distance Learning (IADL), Institute of Leadership & Management (ILM) , evaluering og akkreditering av kurstilbydere (EALP), National Accreditation Board, TEVETA, og andre. The College har også oppnådd den prestisjetunge BILD Kvalitetsmerke, er registrert i Storbritannia Learning Provider (UKRLP), og er også registrert med organer som for eksempel Institutt for International Development.
 • The College tilbyr i dag over 100 ulike kurstitler, og jevnlig legger til nye kurs som oppfyller kravene til ambisiøse menn og kvinner som søker karriere suksess, fra hele verden. I tillegg kan College tilbyr noen ganger - på forespørsel - skreddersydd og spesielt utarbeidet kurstitler, særlig ulike spesialiseringer for Baccalaureate og EBA programmer som tilbys.
 • Til enhver tid høgskolen har vanligvis Medlemmer fra mellom 100 og 125 nasjoner og land i hele verden, noe som gjør College en virkelig en internasjonal institusjon. Den nåværende trykte Prospektet har College medlemmer og nyutdannede fra mer enn 65 av disse landene. På en rekke anledninger generasjoner av samme familie - fedre / mødre og deres sønner / døtre - har studert med og oppnådde sine utmerkelser fra College.
 • Den nåværende rektor ved Cambridge International College er Dr Stephen M Lawson, en høyt respektert, meget erfarne, kjent educationist. Dr Stephen Lawson har besøkt alle kontinenter i verden, og sammen med Høgskolen ansatte og ledere har en enorm kunnskap og erfaring med studie- og karriere behov ambisiøse menn og kvinner over hele verden. Dr Stephen Lawson er nevø av en av grunnleggerne av College, dr Jospeh Lee, og har vært involvert i å forbedre livene til hundretusener av medlemmer (studenter og elever) og deres familier over hele verden.
 • Mens flertallet av de medlemmer som studerer med - eller som har studert med - Høgskolen gjøre det gjennom College profesjonelle distanse-læringsmetode, Høgskolen har også over 50 Affiliate organisasjoner rundt om i verden som gir en rekke tjenester, inkludert: bistå søkere om å registrere med høgskolen og å være en lokal kontaktpunkt; noen Affiliates gir også foredrag, klasserommet eller tutorial støtte som kan være på en deltid eller heltid, eller på kveldstid eller i helgene; og en undersøkelse tilsyn / veiledning service.
 • I gjennomsnitt mellom 30% og 60% av Høgskolens Medlemskap - registrert medlemmer (elever eller studenter) - består av menn og kvinner som har blitt anbefalt eller introdusert til College av tidligere eller nåværende medlemmer, eller som har re-registrert for videre studier med College etter å ha fullført et tidligere kurs med College.
 • Minstealder for studien med CIC er 18; Det er ingen øvre aldersgrense, men vi mener at den eldste personen til å melde var 84 år gammel; dette var en gentleman - en lege - fra Trinidad & Tobago i Vestindia, som åpner en ny medisinsk virksomhet og som trengte å vite hvordan man skal kjøre den effektivt og vellykket. Den nåværende viserektor for Cambridge International College, som var på en tur til Vestindia på den tiden, var i stand til å presentere Doctor med sin Diploma in Business Management & Administration, fulgt av den Legens kone og venner, og en gruppe andre medlemmer som også hadde nylig gjennomførte sine CIC studier; Dette er fortsatt en av vise oppdragsgivers favoritt historier fra sine 20+ år med College.
 • The College tar svært alvorlig på akkreditert og godkjent status, sin troverdighet og godkjenning, og sin høye omdømme og standarder (og College er glade for å la medlems suksesser attest på kvaliteten og statusen til College - dette nettstedet, regelmessige nyhetsbrev og andre College publikasjoner gi eksempler på nyheter, rapporter og suksesshistorier av medlemmer). Som en del av godkjent og akkreditert status College revideres regelmessig av profesjonelle og autoriserte organer, som inkluderer streng revisjon av: kvalitetssikringsprosesser; innhold, struktur og vurdering standarder for levering av læringsprogrammer; kvalitet trening og læring bestemmelsen, vedlikehold av hensiktsmessige mål og vilkårene for deres prestasjoner; levere høy kvalitet læring og utvikling.

SUKSESSHISTORIER

"Takk hjelpe meg å oppgradere min læring som også hjalp meg å få opptak til Graduate Training Institute for mitt innlegg utdannet sertifikat i prosjektledelse. Med mine studier ved høgskolen min nye selskapet har avansert meg et lån for meg å betale min avgifter. "

Danial Cardinal Langton skrev fra Ghana

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Cambridge International College

For å lykkes globalt bedriftseiere, ansatte, ansatte og ledere må trenes opp til å forstå internasjonal handel - dette programmet vil produsere ledere og personell som ha ... [+]

Diploma på International Business & Trade En PRAKTISK OG TILGJENGELIG INTRODUKSJON TIL vellykket internasjonal, import og eksport; PROGRAMMET også identifiserer og forklarer hvilke faktorer som må tas opp for å utvikle en effektiv eksportmarkedsføring PLAN.

For å lykkes globalt bedriftseiere, ansatte, ansatte og ledere må trenes opp til å forstå internasjonal handel - dette programmet vil produsere ledere og personell som har en god forståelse av internasjonal handel, er utstyrt med kunnskap og ferdigheter for å hjelpe en bedrift å lykkes internasjonalt. Eksport er ikke en aktivitet for utrente salgssjefer; eksport kan være givende og lønnsomt hvis den er gjennomført på en profesjonell måte, og hvis en effektiv internasjonal markedsføring strategi er utviklet; så dette programmet lærer hvordan de skal vurdere potensiell eksport og "produkt passer" og betydningen av produkter som oppfyller de standarder og kulturelle krav til mottakerlandene. Det dreier seg om markedsføring konsepter og verktøy, og forklarer effektiv markedsføring konsepter og strategier for å bruke til å angi markeder. Den undersøker priser, transport og logistikk, valuta, dokumentasjon og forsikring, og folkerettslige om kontrakter; og det gir en praktisk, nyttig og omfattende grunnlag i kravene til vellykket import og eksport.... [-]

Jersey St. Peter
August 2020
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Cambridge International College

Programmet fokuserer på planlegging, organisering og styring av logistikk, Materialer & Supply Chain Management aktiviteter - sentrale elementer for vellykket ledelse ... [+]

Diploma på logistikk, Materialer & Supply Chain Management DENNE STORE Programmet gir TUITION PÅ bredt spekter av aktiviteter INVOLVERT I moderne logistikk, materialhåndtering og supply chain management, INKLUDERT: fysisk distribusjon, materialstyring, transport, tilrettelegging, kundeservice, innkjøp, ordrebehandling, innkjøp, lager, lagerkontroll, plukking og marshalling, pakking og forsendelse, LOGISTIKK prosjektledelse.

Programmet fokuserer på planlegging, organisering og styring av logistikk, Materialer & Supply Chain Management aktiviteter - sentrale elementer for vellykket ledelse i enhver bedrift - og det dekker strategisk planlegging og beslutningstaking som en viktig del av forvaltningen. Programmet er ideelt for ledere og personell på alle nivåer som er involvert i logistikkaktiviteter eller for å sikre at produkter og tjenester blir gjort tilgjengelig for kunder (eller klienter eller mottakerne) på tid og sted, og i den stand og form ønskelig, på en effektiv, lønnsom og kostnadseffektiv måte.... [-]

Jersey St. Peter
August 2020
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Cambridge International College

Dette programmet forteller om moderne ledelse og administrasjon - hvordan planlegge, koordinere, kontroll, motivere og lede - og hvordan å forstå og kontrollere de prakti ... [+]

Honours Diploma på Management & Sikkerhet på arbeidsplassen Dette er en ideell PROGRAM FOR KORTSIKTIG Mangers, veiledere, bedriftseiere og arbeidstakere med HR OG / ELLER HELSE OG SIKKERHET ROLLE - OG noen som ønsker å bli en av de foregående. FOKUS PÅ Å BLI ET UTMERKET MANAGER, det også dekker viktige området for helse og sikkerhet, og ulike rettsregler ORGANISASJONER TIL ANSATTE, STAFF OG ANDRE.

Dette programmet forteller om moderne ledelse og administrasjon - hvordan planlegge, koordinere, kontroll, motivere og lede - og hvordan å forstå og kontrollere de praktiske, teoretiske og juridiske aspekter ved helse og sikkerhet. Det forklarer funksjoner, roller og ansvar for ledere og administratorer, og om ledelse og administrasjon aktiviteter - og hvordan å være en kompetent, velinformert og pro-aktiv manger med en god forståelse av juridiske og helsemessige og sikkerhetsmessige forhold. Besittelse av en Honours Gruppe Diploma demonstrerer kunnskap og evne, og viser at innehaveren har kompetanse, forståelse og potensial til å bli en vellykket senior manager, administrator eller executive.... [-]

Jersey St. Peter
August 2020
Engelsk
Heltid studier
21 - 24 måneder
Campus
Les mer på norsk
Cambridge International College

En populær Programme som gir spesialisert kunnskap om bank og økonomistyring, med en solid forståelse eller mange viktige aspekter av virksomheten og avansert styring og ... [+]

Honours Diploma på Bank, finans og ledelse PROGRAM SOM gir detaljert og interessant kunnskap og forståelse om de viktige karriere innen bank, finans, næringsliv og forvaltning.

En populær Programme som gir spesialisert kunnskap om bank og økonomistyring, med en solid forståelse eller mange viktige aspekter av virksomheten og avansert styring og administrasjon. Besittelse av en Honours Gruppe Diploma demonstrerer kunnskap og evne, og viser at innehaveren har kompetanse, forståelse og potensial til å bli en vellykket senior manager, administrator eller executive i hans eller hennes valgte fagområde, og i generell industri, forvaltning, næringsliv , bank, finans og andre karriere yrker.... [-]

Jersey St. Peter
August 2020
Engelsk
Heltid studier
21 - 24 måneder
Campus
Les mer på norsk
Cambridge International College

Målet med dette programmet er å produsere kompetente, kunnskapsrike, effektiv og respekterte ledere, forretningsfolk, administrative ledere. ... [+]

Executive Business Administration En fleksibel, hyggelig og HØY KVALITET INTERNATIONAL PROGRAM TILBUDT ambisiøse MENN OG KVINNER som mål å bli vellykkede og effektive ledere, ledere og toppledere.

Målet med dette programmet er å produsere kompetente, kunnskapsrike, effektiv og respekterte ledere, forretningsfolk, administrative ledere. På dette programmet vil du studere et bredt spekter av viktige, interessante, tekniske, praktiske og faglige emner, og vil være i stand til å lære raskt og morsommere fra profesjonelt produserte studie og opplæringsmateriell utarbeidet av ledende eksperter. Du har også muligheten til å utarbeide en forretningsplan prosjekt for å blande praktisk og teoretisk kunnskap, og for å øke din analytisk evne. Programmet vil kraftig forbedre dine ferdigheter og kompetanse, og ta din kunnskap og trygghet til høyere nivåer. Dette programmet er din vei til en vellykket toppledelsen karriere, og din mulighet til å spesialisere seg i Økonomi, ledelse og administrasjon.... [-]

Jersey St. Peter
August 2020
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk

Høyere Diplom

Cambridge International College

Dette programmet ser på markedsføring konsepter fra et strategisk synspunkt, og gir et rammeverk for markedsføring og ledelse tenkning; det vurderer hvordan å gjennomføre ... [+]

Mastery of Management Graduate Diploma på Marketing Strategy Et program som gir en praktisk, STRATEGISK, ledelsesmessige tilnærming til markedsføring, for å balansere ORGANISASJON MÅL OG RESSURSER MOT behov og muligheter i markedet.

Dette programmet ser på markedsføring konsepter fra et strategisk synspunkt, og gir et rammeverk for markedsføring og ledelse tenkning; det vurderer hvordan å gjennomføre strategisk markedsplanlegging og utvikle kjernestrategi; å definere og segment markeder, bygge relasjoner gjennom kundetilfredshet, kvalitet, verdi og service; og oppnå vekst. Markedsføring har en avgjørende virksomhet rolle - det bidrar til å identifisere kundens behov og ønsker, og bestemmer hvilke målrette markeder et selskap kan tjene og hvordan best å gjøre det; markedsføring så hjelper lede utformingen av riktige produkter, tjenester og programmer for å tjene disse markedene. Dette programmet dekker disse viktige begreper og hvordan du søker moderne strategisk markedsføring, blant annet i produkt- og tjenestebedrifter, forbruker- og bedriftsmarkedet, profitt og non-profit organisasjoner, nasjonale og globale selskaper og små og store bedrifter.... [-]

Jersey St. Peter
August 2020
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk