Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Al Baher din suksessvei til arabisk!

Arabisk tilbyr mange muligheter i livet og kan føre vei til en vellykket fremtid. Enten din beslutning om å lære arabisk er for utdanning, karriere eller bare for en utrolig livserfaring, vil Al Baher sørge for å hjelpe deg med å nå dine mål. Velg blant våre ulike arabiske språkkurs, og la våre vennlige og profesjonelle instruktører veilede deg til flyt. På kurset møter du studenter fra forskjellige nasjonaliteter og har erfaringer du aldri vil glemme. Vårt vakre, moderne språksenter finnes i Al Batoul-komplekset i Abdoun, et av de mest moderne områdene i Amman-Jordan. På grunn av sin bemerkelsesverdige beliggenhet kan våre studenter lett få tilgang til ulike restauranter, kaffebarer, idrettsforeninger og parker. Vi tilbyr også en rekke overnattingsmuligheter, morsomme sosiale aktiviteter, studier av Midtøsten historie og kultur.

Hvorfor velge Al Baher?

Al Baher Arabic Language Training Center gir omfattende, bevisbasert arabisk språkinstruksjon for studenter på alle nivåer og aldre gjennom støttende, sikre og kulturelle miljøer. Al Baher er opprettet i 2005 og ligger i Amman, Jordan, og har som mål å støtte arabiske språkelever i sin profesjonelle, personlige og akademiske utvikling gjennom en rekke nedsenking og opplæringskurs. Al Baher tilbyr sine tjenester gjennom engasjerte, utdannede instruktører med lang erfaring i språkutvikling. Lær og forbedrer arabisk med oss ​​for en unik og livsforandrende opplevelse. Vi lover deg et godt læringsmiljø, morsomme og interessante leksjoner, profesjonelle lærere, god verdi innkvartering og sjansen til å utforske en av verdens mest spennende byer.

Undervisningsmetodikk

Vi følger en kommunikativ tilnærming til å gi omfattende, evidensbasert arabisk språkundervisning til et bredt spekter av studenter gjennom en rekke programmer (inkludert nedsenking, klasserom og fjernundervisning). Hver av disse programmene illustrerer vår forpliktelse til å levere de høyeste standardene på arabisk språkinstruksjon.

For å gi et engasjerende og relevant rammeverk for læring, fokuserer leksjonene på ulike temaer, som varierer fra nåværende saker til hverdagslige problemer. Med hjelp av våre profesjonelle og vennlige lærere kan våre studenter velge emner som skaper interesse, diskusjon og debatt i klassen.

Hver student får muligheten til å være engasjert med språket ved å ta aktive deler i klassediskusjon, i tillegg til å arbeide med språkkunnskapene, enten enkeltvis, i par eller i små grupper. Som elever lærer om andre klassekamerater og forskjellige kulturer rundt om i verden, lærer de også riktig arabisk uttale, øker og utvider sitt ordforråd, lærer grammatikk for å kunne danne riktig setningskonstruksjon. Til slutt vil våre studenter kunne uttrykke seg på en nøyaktig og passende måte, alt på arabisk!

Vårt mål

Vårt oppdrag er å støtte arabiske språkelever i sin faglige, personlige og akademiske utvikling gjennom en rekke nedsenking og opplæringskurs. Å overskride elevers forventninger ved å tilby eksepsjonelle tjenester, undervise gjennom innovasjon og anvende nåværende, skreddersydde læringsstiler. Å streve for å være best i arabiske språkprogrammer samtidig som konkurransedyktige priser opprettholdes.

Hver student, enten i nivå 1 eller 5, oppfordres og forventes å delta aktivt i klassen, noe som fremmer vårt programs vekt på å utvikle en students evne til å snakke på arabisk.

Pensumdesign og vurderinger

Vår læreplan er designet av våre tospråklige profesjonelle arabiske spesialister. Deres innovative tilnærming og kontinuerlig forskning bidrar til å holde Al Baher i spissen av fremskritt i språkinnlæringsmetoder og teknologi. De overvåker alltid våre elevernes behov for å garantere høy kvalitet på våre kurs.

I begynnelsen av deres læringsreise satser Al Baher-studentene på en plasseringstest for å bestemme nivået deres på arabisk, og deretter går de med i en klasse med andre studenter på samme nivå som de får kontinuerlig vurdering gjennom klasserom, lekser og regelmessig nivå tester.

Rapporter genereres som gir detaljert tilbakemelding om styrker og svakheter, samt generelle fremskritt for hver student.

Vårt team

Al Baher Arabic Language Training Center sysselsetter 14 college-utdannede, credentialed ansatte for å gi vennlig, høflig, effektiv, rettidig og punktlig service. Senterets pålitelige og profesjonelle standarder opprettholdes av våre motiverte tospråklige, godt trente indfødte arabisktalende instruktører med over ti års erfaring på sine respektive fagområder. De er entusiastiske, vennlige og viktigst - hver er fullt sertifisert og akkreditert av Høyskoleverket for å opprettholde våre strukturerte og omfattende klasser. De er valgt med høy grad av gjennomgang som de er nøkkelen til å gjøre arabisk morsomt og effektivt.

Våre instruktører gir dokumentasjon til søkere i tide (f.eks. Test / intervjuinformasjon) etterfulgt av tilstrekkelig varsel til søkere om deltagelse ved tester og intervjuer. Instruktørene leverer resultater og meningsfull tilbakemelding på tester og intervjuer til søkere så tidlig som mulig, og fortsetter å overvåke utvalgte metoder og effektivitet og effektivitet.

Med vår energi, kompetanse og lidenskap for å lære arabisk, er målet vårt å hjelpe elevene til å lykkes i et globalt samfunn. På Al Baher har vi et team av mennesker til å ønske deg velkommen og få deg til å føle deg som hjemme. Spør dem om faglige saker, sosiale aktiviteter eller det beste stedet får god kaffe! De er der for deg, de kan følge deg med på de mange sosiale aktivitetene vi organiserer. De vil være dine guider som du og dine nye internasjonale venner utforsker.

Campus

Vårt sentrum ligger i (Abdoun), et av de mest moderne områdene i Amman, Jordan.

Den finnes i Al Batoul Complex, en ny luksuriøs bygning som inneholder mange fine butikker og mange andre fasiliteter, i tillegg til den bemerkelsesverdige beliggenheten som lett kan knytte elevene til ulike restauranter, idrettslag, parker, og det ligger innen gangavstand fra Taj Mall, et av de nyeste kjøpesentrene i Amman. Innenfor fem-etasjers kjøpesenter er det mange spesialbutikker, en matbutikk (Cozmo), et dusin spisesteder og kafeer og romslige kinoer. Al Baher ideelle beliggenhet og avslappet utendørs livsstil gir elevene en unik mulighet til å lære.

Klasser gjennomføres i en behagelig instituttinnstilling når elevene nyter leksjonene i sentrale klimatiserte klasserom, utstyrt med komfortable bord og stoler, slik at studentene fritt kan samhandle med hverandre. Hvert klasserom leveres med en stor høyteknologisk skjerm med det formål å holde elevene koblet til omverdenen og få privilegiet til å ha nytte av våre læreres nyeste undervisningsmetoder ved hjelp av lyd / video undervisnings hjelpemidler. Studentene nyter en gratis bruk av vårt trådløse internett, Wi-Fi-nettverk og terminaler, de er invitert til å slappe av, studere eller gjøre leksene sine i vår studiesalong som leveres med datamaskiner som er rimelige for dem.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Al Baher Arabic Language Training Center

Al Baher tilbyr forberedelseskurs for slike eksamener, som vil være ditt viktigste skritt mot suksess, og med hjelp av våre erfarne og profesjonelle instruktører vil vi s ... [+]

Oversikt

Studentene har ulike mål de er ivrige etter å oppnå, for eksempel å ønske å ha en karriere i et internasjonalt miljø, eller få en konkurransefortrinn i karriereveien. Andre ønsker kanskje å delta på et arabisktalende universitet eller søke bedre muligheter for fremtidig sysselsetting. For å kunne nå de ovennevnte målene, må studentene ta en eller flere av eksamenene som er oppført nedenfor. Al Baher tilbyr forberedelseskurs for slike eksamener, som vil være ditt viktigste skritt mot suksess, og med hjelp av våre erfarne og profesjonelle instruktører vil vi sikre de beste resultatene for deg.

INTERAGENCY LANGUAGE ROUNDTABLE (ILR)

Interagency Language Roundtable (ILR) er en ufinansiert føderal interagentorganisasjon etablert for koordinering og deling av informasjon om språkrelaterte aktiviteter på føderalt nivå. Det fungerer som den fremste måten for avdelinger og byråer i den føderale regjeringen å holde seg oppdatert med fremdriften og implementeringen av teknikker og teknologi for språkopplæring, språkbruk, språkprøving og andre språkrelaterte aktiviteter.... [-]

Jordan Amman
Åpen påmelding
Engelsk
Campus
Les mer på norsk
Al Baher Arabic Language Training Center

Hvis målet ditt er å utvikle flyt ved hjelp av vår talte dialekt (Ammiya / samtaleprofil), tilbyr AL-Baher dette programmet for å maksimere din daglige interaksjon og kom ... [+]

Oversikt:

Hvis målet ditt er å utvikle flyt ved hjelp av vår talte dialekt (Ammiya / samtaleprofil), tilbyr AL-Baher dette programmet for å maksimere din daglige interaksjon og kommunikasjon. Studentene vil kunne bruke arabisk i en multikulturell ånd som kan hjelpe dem å utvide deres horisonter og utvide deres sosiale nettverk.

3- Les og forstå korte og enkle tekster eller meldinger fra venner, og viktigste info i annonser som inneholder kjente ordforrådord.

4- Skriv forståelige tekster om kjente emner som beskriver erfaringer, hendelser, følelser og reaksjoner.... [-]

Jordan Amman
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
5 - 10 uker
Campus
Les mer på norsk
Al Baher Arabic Language Training Center

En liten individuell oppmerksomhet kan virkelig gå langt! En privat leksjon betyr personlig fokus på deg. Du vil motta lærerens udelte oppmerksomhet, pluss veiledning og ... [+]

En liten individuell oppmerksomhet kan virkelig gå langt! En privat leksjon betyr personlig fokus på deg. Du vil motta lærerens udelte oppmerksomhet, pluss veiledning og tilbakemelding som er spesifikk for deg og dine mål.

Hvis du ønsker å forbedre nivået ditt betydelig på kort tid og målrette din læring til bestemte områder, melde deg på et-til-ett-kurs ved Al Baher, og maksimere fremgangen din gjennom private leksjoner. Dette er det mest fleksible og personlige kurset som tilbys året rundt på forespørsel. Private leksjoner kan holdes i dager eller kvelder, avhengig av instruktørens tilgjengelighet.

Vi innser at noen studenter trenger mer intensiv konsentrasjon av timer, mens andre kanskje vil ha fullstendig vekt på enten vitenskapen eller ferdighetene; Av denne grunn tilbyr vi privat veiledning. Klassene dine vil bli designet spesielt for å matche dine spesifikke behov. Med individuell oppmerksomhet er disse øktene 100% fokusert på dine krav. Sett dine egne mål og læreren din vil hjelpe deg med å nå dem.... [-]

Jordan Amman
Åpen påmelding
Engelsk
Campus
Les mer på norsk
Al Baher Arabic Language Training Center

Modern Standard Arabic (MSA) er det offisielle arabiske språket. Det kan skrives og snakkes, og det er ingen forskjell mellom det skriftlige og det talte skjemaet. I sin ... [+]

Oversikt:

Modern Standard Arabic (MSA) er det offisielle arabiske språket. Det kan skrives og snakkes, og det er ingen forskjell mellom det skriftlige og det talte skjemaet. I sin skriftlige form er MSA språket av litteratur og media (bøker, aviser, gateskilt, butikkskilt osv.)

Det talte skjemaet er språket som brukes på tv, i regjeringen og i parlamentet og på offisielle anledninger (konferanser, seminarer osv.)

MSA-programmet på Al-Baher er delt inn i fire nivåer: (Nybegynner-Mellom-Mellom-og Avansert) Disse kursene sikrer en jevn overføring for studentene som starter fra nybegynnernivå opp til det avanserte nivået i henhold til standardene for det felles europeiske referanseramme for språk (CEFR).... [-]

Jordan Amman
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
5 - 12 uker
Campus
Les mer på norsk

Sertifikat

Al Baher Arabic Language Training Center

Al-Baher tilbyr to nedsenkingskurs som tilbys hele året, og de er ikke begrenset til vår normale programkalender. ... [+]

Al-Baher tilbyr to nedsenkingskurs som tilbys hele året, og de er ikke begrenset til vår normale programkalender.

* Intensiv nedsenking: (4 - 12 uker)

Dette kurset fokuserer på å senke studentene i et autentisk arabisk miljø for en kort periode. Det er foretrukket av studenter som ser på å forbedre eller opprettholde sitt eksisterende arabiske nivå eller forberede seg på å jobbe i et arabisk språkland

* Langsiktig nedsenking: (3-12 måneder)

Dette kurset inviterer studentene til å omgir seg på språket med intensiv instruksjon. Studentene gjennomgår overvåkingstest i tillegg til ukentlige lektionsplaner med klare, gjensidig definerte mål. Gjennom en rekke læreplaner sikrer klassene passende og relevante ferdigheter undervises: snakke, lytte, lese og skrive. Mer fokus er lagt på studenters spesielle interesser og bruksområder av språket.... [-]

Jordan Amman
Åpen påmelding
Engelsk
1 - 12 måneder
Campus
Les mer på norsk