Mideast Aviation Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

MAA-akademiet ble grunnlagt i 2000, ligger i Amman / Marka Airport og eies av en privat sektor.

MAA akademi regnes som en av de viktigste flyeskolene på grunn av det høye utdannings- og opplæringsmodulene som er innlevert av de mest kvalifiserte og utdannede luftfartens instruktører. Siden da har MAA-akademiet fått sitt rykte og vekst i raske trinn på grunn av deres strategier som er i samsvar med Akademiens visjon og oppdrag, som tar sikte på å uteksaminere en kvalifisert pilot- og luftfartstekniker og være klar til å tjene mye i ulike internasjonale luftfart Enger.

Midt-fly Aviation Academy (MAA) er rangert som en av de største luftfart akademier på lokal og arabisk nivå. Vårt akademi har som mål å utmerke seg blant sine konkurrenter på en måte å være proaktiv og finne nye muligheter for utvikling som samsvarer med dagens strategi. For å nå frem til banebrytende innen luftfart har akademiet forsøkt å gi de mest oppdaterte modulene som betjener luftfartsstudenter både i form av høy utdanning og opplæring av de beste eksperternes instruktører og trenere og for å holde luftfartsteknologi fremgang i verden for å gi kvalifiserte piloter og ingeniører som kan tjene i forskjellige land i løpet av en luftfartskarriere.

Ved å bruke den nyeste teknologien, tilbyr treningsutstyr og fasiliteter MAA både profesjonell pilotopplæring og flyteknikerkurs som er godkjent av ICAOs standarder for JCARC (Jordan Civil Aviation Regulatory Commission).

MAA har fokusert på sikkerhet og høy kvalitet i treningsstandarder, og har levert Jordan og Regional Airlines med hundrevis av piloter og flyteknikere de siste femten årene, MAA ble uteksaminert med mer enn 1200 piloter, 1300 flyteknikere, 20 dispensere og 50 IATA-studenter siden starten operasjonen, disse uteksaminert representerer ca 15 land.

MAA driver en moderne flåte av (15) Aircraft og (2) Fight Simulation Training Devices (FSTD), denne voksende flåten inneholder (7 A / C) Piper Archer III (en motor), (4 A / C) Piper Warrior III Single Engine, Glass Cockpit), (2 A / C) Piper Seminole (Multi Engine) og (3 A / C) Sama CH-2000 (Single Engine).

Den Alsim AL-200 som representerer Piper Seminole (Twin Engine Aircraft), og den er godkjent av JCARC som FNPT II.

Alsim ALX som representerer et jetmotorer med flere motorer, og godkjent av JCARC, den franske DGAC og JAA som en FSTD FNPT II MCC.

MAA er godkjent av JCARC (Jordan Civil Aviation Regulatory Commission) som flygetreningsorganisasjon og sertifisert for å gjennomføre kurs som:

  • Private Pilot Course, ATP Integrated Course,
  • Instrument Rating Modular Course,
  • Flight Instructor Course,
  • Multi-Crew Co-operation Course
  • ATPL Modular Theoretical Knowledge I tillegg til MAA instruktører (Ground

MAA har kontraktet Quest for English Language Institute - Amman som nyter den omfattende opplevelsen på dette feltet for å gjennomføre all undervisning relatert til generell engelsk

MAA er også godkjent av International Air Transport Association (IATA) , det er velkjent at lufttransporten er en av verdens mest dynamiske bransjer, og tilbyr deg ulike kurs som:

  • Flyplasser Management
  • Flyselskapsleder
  • Aviation Security Awareness
  • Flyselskapets kundeservice
  • Stiftelsen Reise og Turisme.
  • Sikkerhetsstyringssystem SMS

Vi fortsetter å utvide vårt oppdrag ved å åpne opp grenen vår i Aqaba. Dette var hovedsakelig med det formål å nå ut til de lidenskapelige om luftfart på forskjellige steder som appellerer til en helt annen sektor dedikert til å forberede våre studenter til sysselsetting i luftfartsindustrien og drømmen å lære å fly gjelder for oss.

Steder

Amman

Address
Amman Civil Airport, Al Mataar St 22
11134 Amman, Amman Governorate, Jordan