Les den offisielle beskrivelsen

MAA-akademiet ble grunnlagt i 2000, ligger i Amman / Marka Airport og eies av en privat sektor.

MAA akademi regnes som en av de viktigste flyeskolene på grunn av det høye utdannings- og opplæringsmodulene som er innlevert av de mest kvalifiserte og utdannede luftfartens instruktører. Siden da har MAA-akademiet fått sitt rykte og vekst i raske trinn på grunn av deres strategier som er i samsvar med Akademiens visjon og oppdrag, som tar sikte på å uteksaminere en kvalifisert pilot- og luftfartstekniker og være klar til å tjene mye i ulike internasjonale luftfart Enger.

Midt-fly Aviation Academy (MAA) er rangert som en av de største luftfart akademier på lokal og arabisk nivå. Vårt akademi har som mål å utmerke seg blant sine konkurrenter på en måte å være proaktiv og finne nye muligheter for utvikling som samsvarer med dagens strategi. For å nå frem til banebrytende innen luftfart har akademiet forsøkt å gi de mest oppdaterte modulene som betjener luftfartsstudenter både i form av høy utdanning og opplæring av de beste eksperternes instruktører og trenere og for å holde luftfartsteknologi fremgang i verden for å gi kvalifiserte piloter og ingeniører som kan tjene i forskjellige land i løpet av en luftfartskarriere.

Ved å bruke den nyeste teknologien, tilbyr treningsutstyr og fasiliteter MAA både profesjonell pilotopplæring og flyteknikerkurs som er godkjent av ICAOs standarder for JCARC (Jordan Civil Aviation Regulatory Commission).

MAA har fokusert på sikkerhet og høy kvalitet i treningsstandarder, og har levert Jordan og Regional Airlines med hundrevis av piloter og flyteknikere de siste femten årene, MAA ble uteksaminert med mer enn 1200 piloter, 1300 flyteknikere, 20 dispensere og 50 IATA-studenter siden starten operasjonen, disse uteksaminert representerer ca 15 land.

MAA driver en moderne flåte av (15) Aircraft og (2) Fight Simulation Training Devices (FSTD), denne voksende flåten inneholder (7 A / C) Piper Archer III (en motor), (4 A / C) Piper Warrior III Single Engine, Glass Cockpit), (2 A / C) Piper Seminole (Multi Engine) og (3 A / C) Sama CH-2000 (Single Engine).

Den Alsim AL-200 som representerer Piper Seminole (Twin Engine Aircraft), og den er godkjent av JCARC som FNPT II.

Alsim ALX som representerer et jetmotorer med flere motorer, og godkjent av JCARC, den franske DGAC og JAA som en FSTD FNPT II MCC.

MAA er godkjent av JCARC (Jordan Civil Aviation Regulatory Commission) som flygetreningsorganisasjon og sertifisert for å gjennomføre kurs som:

 • Private Pilot Course, ATP Integrated Course,
 • Instrument Rating Modular Course,
 • Flight Instructor Course,
 • Multi-Crew Co-operation Course
 • ATPL Modular Theoretical Knowledge I tillegg til MAA instruktører (Ground

MAA har kontraktet Quest for English Language Institute - Amman som nyter den omfattende opplevelsen på dette feltet for å gjennomføre all undervisning relatert til generell engelsk

MAA er også godkjent av International Air Transport Association (IATA) , det er velkjent at lufttransporten er en av verdens mest dynamiske bransjer, og tilbyr deg ulike kurs som:

 • Flyplasser Management
 • Flyselskapsleder
 • Aviation Security Awareness
 • Flyselskapets kundeservice
 • Stiftelsen Reise og Turisme.
 • Sikkerhetsstyringssystem SMS

Vi fortsetter å utvide vårt oppdrag ved å åpne opp grenen vår i Aqaba. Dette var hovedsakelig med det formål å nå ut til de lidenskapelige om luftfart på forskjellige steder som appellerer til en helt annen sektor dedikert til å forberede våre studenter til sysselsetting i luftfartsindustrien og drømmen å lære å fly gjelder for oss.

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Mideast Aviation Academy

... [+]

- - - - - Kommunikasjon og nettverk Maskiningeniør Informasjonsteknologi Kurs (IT) Sikkerhet og helse Vedlikeholdssektor Material Engineering sektor Kvalitetssikring og sikkerhetsstyringssystem

Disse spesielle treningsprogrammene vil bli utformet og levert etter et konsulentbesøk av et av våre konsulentmedlemmer, og vi utvikler et PBT-ytelsesbasert treningsprogram for å oppnå ønsket ytelse, for å nå bedriftens mål eller å løse en bestemt problem.

Opplæringsinnholdet, treningshåndbøkene og treningssaker spesielt laget for våre kunder for å matche deres behov og leveringen av dette treningsprogrammet, kommer til å være på kundens plassering eller et gunstig sted.... [-]

Jordan Amman
September 2019
Engelsk
Heltid studier
5 semestre
Campus
Les mer på norsk
Mideast Aviation Academy

Hvis du gleder deg til en intensiv og rask måte å få en lisens og ferdigheter som trengs for å fungere som medflyvning på multipilot multimotor kommersielt fly, er ATPL t ... [+]

Hvis du gleder deg til en intensiv og rask måte å få en lisens og ferdigheter som trengs for å fungere som medflyvning på multipilot multimotor kommersielt fly, er ATPL treningsprogram designet for deg!

ATPL vil gjøre det mulig for deg å forfølge luftfart som en karriere, bli en første offiser og til slutt. Flytt inn i kapteinens sete.

ATP Integrated Course Forutføringskrav.Skal være minst 18 år gammel. Hold tawjihi-sertifikat eller tilsvarende sertifikat bekreftet av utdanningsdepartementet i utstedelseslandet. Må holde en gyldig klasse 1 medisinsk (JCAR FCL 1.105). Varighet: 24 måneder. Teoretiske timer: 825 timer. Flyingstid: 225: 00 Hrs. ATP Integrated Curric... [-]
Jordan Amman
September 2019
Engelsk
Heltid studier
24 måneder
Campus
Les mer på norsk
Mideast Aviation Academy

Mideast er dedikert til å fylle himmelen med de mest kvalifiserte, kunnskapsrike og sikkerhetsorienterte piloter i verden. ... [+]

B737NG Type Rating, Airbus A320 Type Rating

18 dager grunnskole 5 dager FBS (full basissimulator) 9-dagers FFS (full flysimulator), inkludert en dags ferdighetsprøve [-]
Jordan Amman
September 2019
Engelsk
Heltid studier
32 dager
Campus
Les mer på norsk
Mideast Aviation Academy

Hvis du liker å sortere gjennom tekniske forhold for vær og fly, utarbeide flyplaner, overvåke informasjon om drivstoff og personale og gi piloter med den mest nøyaktige ... [+]

MAA tar seg ikke bare av de som kan ta oss til himmelen, men gir også opplæring til de som leder piloter fra bakken. Hvis du liker å sortere gjennom tekniske forhold for vær og fly, utarbeide flyplaner, overvåke informasjon om drivstoff og personale og gi piloter med den mest nøyaktige og pålitelige informasjonen som er nødvendig for å utføre start og landing, er denne treningen for deg!

Flight dispatcher er en svært ansvarlig person som samarbeider mye med piloter for å gjøre flybilletten så glatt som mulig.

FLGIHT DISPATCHER TRAINING

Første kurs

Forutføringskrav.Skal være minst 21 år gammel. Hold tawjihi-sertifikat eller tilsvarende sertifikat bekreftet av utdanningsdepartementet i utstedelseslandet. Må holde en gyldig klasse 3 medisinsk. Varighet: 4 Måneder. Teoretiske timer: 285 timer. ... [-]
Jordan Amman
September 2019
Engelsk
Heltid studier
7 måneder
Campus
Les mer på norsk
Mideast Aviation Academy

... [+]

Skal ha minst CPL eller fullført 200 timers flytid, hvorav 150 timer som PIC hvis du holder PPL. Oppfylt kunnskapskravene til CPL som angitt i Vedlegg I til FCL 1.470.

Varighet:

4 måneder

Teoretiske timer:

125 timer

Flying Timer:

[-]
Jordan Amman
September 2019
Engelsk
Heltid studier
2 - 4 måneder
Campus
Les mer på norsk
Mideast Aviation Academy

Private Pilot License vil muliggjøre å fly for din egen nytelse og transport, eller til og med ta familie og venner på sightseeing tur, så lenge du ikke blir betalt for å ... [+]

Hvis du flyr til egen glede i det enkeltmotorede flyet, er det fange deg om luftfart, og så er Private Pilot License det du leter etter. Gjennom PPL kurset vil du få alle nødvendige ferdigheter som trengs for en trygg og effektiv flyging under VFR (Visual Flight Rules).

Private Pilot License vil muliggjøre å fly for din egen nytelse og transport, eller til og med ta familie og venner på sightseeing tur, så lenge du ikke blir betalt for å gjøre det. Først bli en offiser og til slutt flytte inn i kapteinens sete.

PPL Kurs Forutføringskrav.Skal være minst 17 år. Hold tawjihi-sertifikat eller tilsvarende sertifikat bekreftet av utdanningsdepartementet i utstedelsesland... [-]
Jordan Amman
September 2019
Engelsk
Heltid studier
6 måneder
Campus
Les mer på norsk