Amani Institute

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor eksisterer vi

Som svar på det mye oppfattede gapet mellom høyere utdanning og arbeidsmarkedet, forbereder Amani Institute en ny generasjon ledere som tar tak i verdens tøffeste problemer.

Vårt navn stammer fra swahili-ord for fred. Roten ordet "aman" betyr fred eller stabilitet i alle land i buen fra Marokko til Indonesia.

Amani Institute ble grunnlagt i 2011 av Roshan Paul og Ilaina Rabbat fra henholdsvis India og Argentina, som hadde en kombinert 25 års erfaring i å jobbe i sosialt entreprenørskap globalt.

Gjennom karriere i stort sett forskjellige deler av verden, hadde de vært vitne til førstehånds 1) den voksende sulten for meningsfylt karriere i de menneskene de møtte, 2) etterspørselen etter høy kvalitet talent fra ledende organisasjoner over hele verden, og 3) mangler i høyere utdanningssystemet (inkludert deres egne topprangerte universiteter) for å møte denne toveis etterspørselen. De bestemte seg for å starte en organisasjon som ville hjelpe folk til å bli changemakers - å skape karrierer om mening og innflytelse.

Etter to års drift i Kenya gjorde vi vårt første forsøk på å skalere, ved å starte en andre "campus" i Brasil. I dag har Amani-instituttet "campus" i Nairobi, Kenya og Sao Paulo, Brasil, med et mangfoldig globalt personale som har dyp erfaring innen privat, utdanning og sosial sektor.

Misjon & Vision

Vår misjon: Utvikle fagfolk som skaper sosial innvirkning

Vårt oppdrag er å utvikle fagfolk som skaper samfunnsmessig innvirkning ved å skape nye utdannings- og opplæringsmodeller som gjør det mulig for folk å utvikle nye praktiske ferdigheter og erfaringer for sin profesjonelle verktøykasse, en personlig forståelse av sin egen ledelsesreise og de globale nettverkene som er nødvendige for langvarig opplæring. langsiktig karriere suksess. Alt dette samtidig reduserer høye kostnadene for en global utdanning i verdensklasse.

Som et resultat, bygger vi tiltredet talent og kapasitet i organisasjoner som tar opp sosiale problemer, og dermed muliggjør mer effektiv drift over hele sosialsektoren.

Vår visjon: En verden utenfor grenser

Amani-instituttet forutser en verden utenfor grenser. Disse inkluderer grenser mellom nasjoner og dermed mellom folkene. Mellom disipliner og ideologier. Mellom klasserommet og samfunnet. Mellom å leve og gjøre en forskjell.

Våre mest dypproblemer går over nasjonale grenser, og krever ikke bare tverrfaglig tanke, men også sammenlåsende erfaringer for å forstå dem. De oppfordrer problemløsere til å sende hele seg selv til tjeneste for å skape bærekraftig forandring.

Og i denne verden av akselerere problemer, er det viktigste som er å hjelpe flere mennesker å bli problemløsere. Vi ser for oss at samfunnet ser seg som globale vekslere - kan operere fleksibelt og fritt hvor de blir kalt til å gå, leve og jobbe på måter som overskrider grenser.

Amani-instituttet

Hvorfor ikke et universitet

Ved å ikke sikte på å bli et universitet, beholder vi evnen til å holde seg nyskapende med hensyn til vår utdannelsesmodell, så vel som å være nært tilpasset arbeidsgivernes behov.

Dette skyldes at hva arbeidsgiververdien i innkommende ansatte ikke er tilstrekkelig tildelt av universiteter, og vice versa, hvilke universiteter som har det bra, er ikke verdsatt høyt av arbeidsgivere. Derfor har vi en markedsfeil i høyere utdanning. Selv om universiteter står overfor en økende etterspørsel etter å gi flere muligheter for opplæringsfaglig profesjonell utvikling, betyr deres orientering mot akademiske resultater at de ikke kan levere hva arbeidsgivere bryr seg mest om.

Ved å samarbeide omfattende med universiteter håper vi å støtte overgangen til den type utdanning som både deres studenter og arbeidsgivere ønsker.

Vår Impact

Vi vurderer vår egen innvirkning på følgende tre nivåer: 1) Antallet personer vi støtter i å bygge karrierer som er meningsfylte for dem og gjøre en forskjell i verden, 2) Inntrykk av arbeidsgivere om disse individers kaliber, og 3) veksten av den globale bevegelsen mot målrettet karriere, eller som vi kaller det, "karriere om mening og innflytelse".

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Etterutdanning Sertifikater »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Etterutdanning Sertifikat

Sertifikat I Sosial Innovasjonsledelse

Campus Heltidsstudier Deltid February 2018 Kenya Nairobi Brasil São Paulo + 2 fler

Dette programmet handler om å lære ved å gjøre, trene med masterutøvere, låse opp potensialet og forberede seg til å bygge karrieren du virkelig vil. Du vil velge om du vil gjøre programmet i Brasil eller Kenya. [+]

Dette programmet handler om å lære ved å gjøre, trene med masterutøvere, låse opp potensialet og forberede seg til å bygge karrieren du virkelig vil. Du vil velge om du vil gjøre programmet i Brasil eller Kenya. Du kan delta i programmet for sosial innovasjon, selv om du har en heltidsjobb eller et eget venture.

FORMELLE KRAV En universitetsgrad (bachelor / bachelor) ELLER Minst to års praktisk erfaring (enten arbeid eller frivillig arbeid) i sosial sektor Tilpasning til våre kjerneverdier: Visjon, Mot, Empati, Endring og et globalt tenkemåte HVOR VÅRE FELLOWS KOM FRA

Mangfold

Mangfold er et grunnlag for Amani-opplevelsen. De svært forskjellige bakgrunnene til våre fellesskap er kritiske for programmet, som trives på historier og perspektiver de tar med seg.... [-]