China Homestay

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

ChinaHomestay oppfordrer utenlandske folk å lære språk gratis opphold i vertsfamilien.

Chinahomestay.com er en plattform vi etablere i håp om kulturell utveksling mellom våre program deltakere fra hele verden og vertsfamilier, slik som å forkorte avstanden mellom Kina og verden.

gjennom ChinaHomestayVi ønsker våre programdeltakerne til å oppleve Kina og det samme, vi ønsker at våre vertsfamilier til å oppleve kulturer fra andre land.

Vår visjon

Du kommer til Kina på egen hånd, men jeg vil være din familie her. Jeg skal ta deg å ta en titt rundt denne byen, smake lokal mat, lære mandarin og forstå lokal kultur. La meg være din guide og fortelle deg alt om denne byen og om Kina.

Vi ønsker å etablere en plattform som bringer ulike ideer sammen og hjelper deg å oppleve ekte kinesisk kultur og skikker i en autentisk kinesisk familie. Vi tror vi vil presentere deg et annet Kina.

På ChinaHomestay, ser vi frem til å fortelle deg alt om Kina, og er også ivrige etter å høre dine historier.

Vår historie

ChinaHomestay ble grunnlagt i 2009. Vi er en gruppe av likesinnede og engasjerte mennesker, som elsker å reise, få nye venner, akseptere nye ting, nyte livet, og gjøre hva vi mener er riktig.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Kinesisk

Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Kina Homestay Program

Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 12  Åpen påmelding Kina Beijing + 1 fler

Dette er en frivillig undervisning plassering designet for dype kulturelle nedsenking og utveksling. Dette programmet er ideelt for voksne håper å få deres føtter våt i undervisning, lærere planlegger å reise i løpet av sommerferien, eller reisende som ønsker å oppleve fulle kulturelle nedsenking mens undervise engelsk i utlandet. Både Språk Buddy og vertsfamilie er frivillige. [+]

Dette er en frivillig undervisning plassering designet for dype kulturelle nedsenking og utveksling. Dette programmet er ideelt for voksne håper å få deres føtter våt i undervisning, lærere planlegger å reise i løpet av sommerferien, eller reisende som ønsker å oppleve fulle kulturelle nedsenking mens undervise engelsk i utlandet. Både Språk Buddy og vertsfamilie er frivillige. De utveksler sine språk og kulturer i stedet for å betale husleien eller skolepenger. Dette er en perfekt mulighet til å kjenne ulike mennesker og ulike land. Det er også en verdifull mulighet til å gjøre livslang venner, har sjansen til å besøke vertens arbeider selskapet eller jobber der, noe som betyr mye mer enn bare leie et rom.... [-]


Kontakt
Besøksadresse
Rm.708, Building A, Time Fortune, Shuguangxili Jia No.6, Chaoyang District
Beijing, 100028 CN