China Study Abroad

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Studere i Kina med CSA

China Study Abroad er et omfattende, rimelig, serviceorientert selskap som tilbyr språkprogrammer på kinesiske universiteter over hele Kina. Vi er stolte av å holde kostnadene nede for å fortsette å studere utenlands i Kina, så mange som mulig. Samtidig gir alle den nødvendige støtten som trengs for å studere utenlands i Kina.

China Study Abroad gir enkel tilgang til språkprogrammer, høyere utdanning og muligheter i Kina gjennom følgende:

  1. Gratis råd og informasjon om ethvert universitetsprogram i Kina
  2. Hjelp deg med å komme deg til Kina, inkludert generelle råd og hjelp med visum
  3. Hjelp til å få deg avgjort når du ankommer
  4. Hjelper deg med å maksimere tiden din i Kina, slik at du kan dra full nytte av opplevelsen

Hvordan gjør vi dette?

Gratis råd - Spør oss om byer, universiteter, kurs tilgjengelig, livet i Kina. Vi gir deg all den informasjonen du trenger. Gratis.

Komme til Kina - Hvis du trenger hjelp til papirarbeidet for å komme på programmet du vil, hjelper vi deg. Det inkluderer å fylle ut søknaden din, samle inn nødvendige opptaksbrev / visumdokumenter fra universitetet, få dem kurert tilbake til deg, og bidra til å få visumet ditt (i utvalgte land). Vi gjør alt dette for US $ 150, som inkluderer søknadsavgift til universitetet og porto av dokumentene!

Bli avgjort - Vi tror sterkt på jo raskere du setter deg i, jo mer kommer du ut av din erfaring i Kina. I motsetning til noen land, tar Kina litt å bli vant til, og vi er her for å hjelpe med det. Å komme ut til Kina alene er absolutt et eventyr, men det kan også ta måneder å finne ut alt. Vi hjelper hastigheten som prosesserer, noe som betyr at du får mer ut av din erfaring. Med vår tilpassbare programplanlegger er alt veldig enkelt. Du melde deg på hva du vil, ingenting annet, ikke mer, ikke mindre. Dette kan være så lite som en henting på flyplassen eller inkludere overnatting eller en privat språklærer eller vår 24/7 CSA Assistance Package .

Maksimer din tid i Kina - Vi gjør dette ved å tilby noen ekstra ting på siden som virkelig vil legge til opplevelsen din her. Frivillig arbeid, interning, reiser eller undervisning, vi har mange valgmuligheter tilgjengelig for deg. Ikke bare vil de være morsomme og utfordrende, men de vil også legge vesentlig til din resumé. Disse typer ekstra muligheter er vanskelig å organisere seg selv og mens du er opptatt med å bosette seg, vil helgene flyve forbi. Vi kan ikke understreke nok hvor viktig disse ekstra alternativene er til din tid i Kina.

Klar til å starte eventyret ditt i Kina? Gi oss en samtale, Skype ( info-chinastudyabroad ) eller send oss ​​en epost på info@chinastudyabroad.org og sammen planlegger vi din perfekte tur til Kina!

De ti beste grunnene til å studere i Kina:

1. Språket, åpenbart!

Det er ingenting like effektivt som å lære et språk i landet det kommer fra - spesielt hvis mer enn en milliard mennesker bor i det landet! Du ville gå til Frankrike for å lære fransk, italiensk å lære italiensk, japan for å lære japansk ... så lære kinesisk i Kina er et naturlig valg. Ved å studere i Kina kan du bruke det du lærer fra klassene dine og din en-mot-veiledning med en gang; å bestille mat på en restaurant, til å prute på et lokalt marked, for å snakke med drosjesjåførene, og til og med for å få nye venner. Når alt kommer til alt, når mer enn en femtedel av verdens befolkning taler noen form for kinesisk, vil du trolig møte en av dem før eller senere!

2. Historien.

Et land som befolket som Kina ble ikke så stort over natten - det tok lang tid. De tidligste eksemplene på skrevet kinesisk historie dateres tilbake til 1600 f.Kr., selv om historiene refererer til hendelser som oppstår for 4200 år siden! Siden da har Kina gjennomgått episoder med utvidelse og sammentrekning, krig og fred, fattigdom og velstand, invasjon og opprør, forening og sivile strid, av imperium og krigsstater. Selv de keiserlige dynastiene av utenlandske inntrengere som mongolene og manchus respekterte den lange historien til deres erobrede land - begge assimilerte seg til kinesisk kultur, i stedet for å sette seg selv på folket. Når du studerer Mandarin i Kina, vil du også fordype deg i denne rike og fascinerende historien, som aldri unnlater å fange besøkende.

3. maten

Før du begynner å studere i Kina, har du sannsynligvis samplet mye kinesisk mat i hjemlandet ditt, men det er så mye mer til det kinesiske kjøkkenet enn søte og sure svinekjøttkuler og General Tso's kylling! Faktisk finnes det et så bredt utvalg av smaker og smaker i Kina at det er ganske vanskelig å definere en enestående stil med "kinesisk" mat. Fra den søte og sparsomme kantonesiske maten i Guangdong til den numbing spiciness av Sichuan mat, og fra de mange varianter av dumplings i stablet bambus dampere til elegansen i den klassiske Beijing roast duck, er du bundet til å oppdage noe for å glede smakebudene!

4. Kulturen.

Som du kan forestille deg, har en sivilisasjon på over 4000 år utviklet en kultur som er for rik til å beskrive med noen få ord ... men la oss prøve det: konfucianisme, taoisme og buddhisme. Mandarin og Kantonesisk. Kung Fu og Tai Chi. Shaolin munker og buddhistiske templer. Jet Li og Jackie Chan. Gong Li og Zhang Ziyi. Chen Kaige og Zhang Yimou. Snikende tiger, skjult drage. Farvel min konkubine. Krigskunst, av Sun Tzu. Feng Shui. Yin og Yang. Månekalenderen. Kinesisk nyttår og vårfestival. The Dragon Boat Festival. Midthøstfestivalen og mooncakes. Den kinesiske dyrekretsen. Dragen og phoenixen. Porselen og kalligrafi. Ming vaser, jade ornamenter og silke robes. Terracotta krigere og buddhistiske statuer. Kinesisk opera. Zithers, fiddles, trommer og gongs ... bare for å nevne noen.

5. Folket.

Hvis du har møtt kinesere før, er sjansene at du har møtt noen fra den kinesiske etniske gruppen. Med over 1,2 milliarder mennesker i Kina, Taiwan og Hong Kong, i tillegg til en diaspora på over 40 millioner mer over hele verden, er Han-kinesen verdens største etniske gruppe. Men Kinas befolkning inkluderer også 55 andre forskjellige etniske minoriteter, fra manchetten til Qing-dynastiet til Hui-folkene i Silkeveien, fra Uyghurs i Sentral-Asia til de mongolske avkomene til Genghis Khan, som hver har sin egen historie og kultur . Lær kinesisk i Kina, og du får muligheten til å møte mange av dem selv.

6. Landet.

Som verdens tredje største land etter størrelse er det ingen mangel på steder å gå og ting å se i mens du bor og studerer i Kina. Fra ørkenen sanddyner og gressletter i nord til det subtropiske klimaet i sør, vil landet fascinere deg. Ta en titt på de tilsynelatende uendelige fjellene og utsikten i Yunnan-provinsen, opplev de surrealistiske kalksteinformasjonene i Guilin og Yangshuo, eller forestill deg selv som en kriger i Genghis Khan-hæren når du rider på de indre Mongolske steppene. Følg livsnerven i elvhandel nedover Chang Jiang (Yangtze-elven), da den deler Kina i nord og sør i mer enn 6000 kilometer. Alt dette er mulig, og vi har ikke engang nevnt pandene ennå!

7. Byene.

De fleste kan bare nevne Beijing eller Shanghai når det gjelder kinesiske byer, men det er faktisk mer enn 160 byer i Kina med en befolkning på over 1 million. Med regionale forskjeller i klima, fysisk miljø, mat og til og med talt dialekt, er det ikke rart at selv kinesere har problemer med å få tak i ting. Mens du lærer kinesisk, kan du velge å se Beijing i all sin keiserlige prakt eller bor i nærheten av postkort-landskapet i Lijiang, bli energifisert i byens travle eller slappe av på stranden i Qingdao. Alternativt, hvis faktiske kulderystelser er mer din stil, besøk Harbin i januar for isskulpturfestivalen der du ser hele bygninger skåret ut av is! Ved å studere i Kina får du all sjanse over de store byene og opplever alt landet har å tilby.

8. økonomien

Skal noe mer virkelig bli sagt om Kinas økonomi? Det er den nest største i verden, etter USA, etter å ha vokst med en hastighet på rundt 10% per år de siste 30 årene. Likevel med et årlig BNP per capita på mindre enn $ 4000 dollar, er det fortsatt mye plass å forbedre. Og hvilket annet land kan skryte med å være en spiller på så mange områder som Kina? Foruten tradisjonelle næringer innen landbruk og industri, har landet også blitt verdensledende innen områder som gruvedrift, solcellepaneler, høyhastighetstog og telekommunikasjon. Kina har til og med blitt verdens største bilmarked, og tok seg over USA for første gang i 2009.

9. Skolene.

Enten du leter etter et kortsiktig kinesisk språkkurs eller søker om et utdanningsprogram, er det en institusjon i Kina som passer dine behov. Skred dine språkklasser til din egen tidsplan på Beijing Mandarin Academy. Tilbring sommeren lære Mandarin ved stranden ved Ocean University i Qingdao. Ta en klasse på Beijing Language and Culture University, den beste skolen i landet for kinesiske lærere. Utfordre deg selv ved en institusjon som Peking University eller Tsinghua University, begge rangert i topp 60 i verden av QS World University Rankings og The Times Higher Education World University Rankings. Uansett hva du leter etter, kan du finne den her.

10. Fremtiden.

I vår sammenkoblede og globaliserte verden er Kina og vil fortsette å være en del av våre liv, enten vi liker det eller ikke, så hvorfor ikke bli involvert? Mulighetene er uendelige, mulighetene er ubegrensede. Å komme til Kina er ikke bare den beste måten å lære kinesisk, det er også en fantastisk mulighet til å møte nye venner og få nye kontakter. Selv om du ikke planlegger å bli her på lang sikt, vil erfaringen med å studere i Kina være verdt å sette på CV eller CV, i det minste. Mens resten av verden slår seg i økonomiske og sosiale doldrums, springer Middelryktet frem, bygger fremtiden: lær kinesere i Kina og bygg fremtiden for å

Kontakt oss

Ønsker du å vite mer om en av våre studier i utlandet i Kina? CSAs profesjonelle og erfarne internasjonale ansatte forsøker å gi pålitelig og effektiv informasjon og rådgivning.

Vær oppmerksom på at du kan nå hvert kontor via e-post på info@chinastudyabroad.org

Eller på Skype på kontoret-chinastudyabroad

Steder

Beijing

Beijing

London

London

Buenavista

Mexico City

Shanghai

Shanghai

Sydney

Sydney

Venezia

Venice

Madrid

Madrid

San Fransisco

San Francisco

Toronto

Toronto