Donghua University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Innledning

Donghua University ligger i Shanghai, er sammensatt av Yan'an Road Campus i sentrum og Song Campus på den historiske vugge byen. Historien om Donghua University kan spores tilbake til etableringen av Nantong College i 1912 av Zhang Jian, en berømt industrialist i Qing-dynastiet. I 1951 ble East China Institute of Textile Science & Technology grunnlagt; i 1985 ble navnet endret til Kina Textile Universitetet; i 1999, ble det endret igjen til Donghua University. Donghua University ble godkjent som staten nøkkel universitet i 1960 og det er en av 75 universiteter som direkte under Kunnskapsdepartementet i Kina. 26 doktorgradsprogrammer, 53 masterstudier og 52 studieprogrammer er tilgjengelig for internasjonale studenter. Det er over 2700 lærere og over 30.000 registrert studenter.

De ledende disiplinene Donghua University er tekstil, mote, Materialer og handel, etc. Tekstil Science & Engineering, state-nøkkel disiplin, rangerer nr En i vurderingen av første nivå disiplin kunngjort av Kina akademiske grader og Graduate Education Development Center (CDGDC). Siden 2005 har antallet sin forskningsartikkel abstrahert i SCI, EI og ISTP har overmannet den totalt 9 andre lignende kjente tekstil institusjoner over hele verden. Dessuten har mange forskningsresultater funnet bruksområder innen luftfart og romfart, militære, konstruksjon, miljøvern, nye materialer, etc., har spesielle bidrag er gjort til Kinas bemannede romferder Prosjekter som Shenzhou V, Shenzhou VI og Shenzhou VII.

Donghua University verdier internasjonalt samarbeid og utveksling. Det har etablert samarbeid med mer enn 100 kjente universiteter, forskningssentre og bedrifter over hele verden. Siden 1995, det vellykket vertskap for International Fashion Forum under Shanghai International Fashion Culture Festival. Bortsett fra 83th Verden Tekstil Conference, har Donghua University har hatt mange høyt flatet internasjonale faglige konferanser som International Academic Forum for PhD-studenter på Tekstil Science & Engineering, den 25. International Data Engineering Conference 2009 American Fiber Society Conference, og internasjonale konferansen om Environmental Science & Technology, etc.

Så tidlig som i 1954, Donghua University begynte å akseptere internasjonale studenter som var blant de første gruppen av utenlandske studenter ved kinesiske universiteter. Det har blitt utnevnt av Shanghai Municipal Govern å akseptere internasjonale studenter med Shanghai regjeringen stipend. I 2002 ble International Cultural Exchange Skole etablert, tar fullt ansvar for rekruttering, kultivering og forvaltning av de internasjonale studentene. Deretter har internasjonal student utdanning utviklet i store sprang, og for flere år på rad, rangerer sin skala vekst topp blant de høyere utdanningsinstitusjonene over hele landet. I 2013, 4562 internasjonale studenter fra 140 land har studert ved Donghua University. Denne befolkningen rangerer nr 5 i Shanghai og No.11 i Kina.

Steder

Shanghai

Address
1882 Yan'an Road West
Shanghai Shanghai, Shanghai, Kina