EasyMandarin

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om EasyMandarin kinesisk skole

Hvordan vi startet og hemmeligheten til vår suksess

Vi husker fortsatt den aller første leksjonen som ble gitt av EasyMandarin sommeren 2006. Det var for en liten gruppe av nybegynnere som hadde samlet seg i den lille salongen av Shanghai leilighet Skole medgrunnlegger Yis Weintraub.

På den tiden vår plan var enkel - skape den type kinesisk språkskole vi ønsker å delta, og det ville være så stor at andre ville være sikker på å bli med oss. Hvor vanskelig kan det være?

Våre første studentene tatt med en tysk ingeniør, utdannet fra Mauritius og en brasiliansk danser som hevdet å være broren til fotballstjernen Ronaldinho (på den tiden Brasil og mest kjente spilleren i Barcelona). Dette viste seg senere å være utro, men det var en god historie å fortelle våre venner!

Moroa og spenning av de første leksjonene for både vår nye skole og våre tidligste studenter er noe vi aldri har glemt, og kjører fortsatt måten vi kjører EasyMandarin i dag.

Siden 2006 har vi vokst til en campus på fjorten moderne klasserom på en helt fantastisk beliggenhet (vi overser Jing An Temple fra femtende etasje og på bestemte festivaldager kan vi bølge "hei" til munkene i klokketårnet) og Har blitt en av Sjangas største og mest vellykkede kinesiske språkskoler.

Vi visste ikke i 2006 at EasyMandarin ville vokse så fort. Men det er utrolig å dele gleden og fordelene med å lære kinesere med tusenvis av studenter vi har fått vite de siste årene, og det er noe vi aldri trenger av.

Innenfor og utenfor klasserommet, vi elsker alle våre studenter (selv om de sender oss tekstmeldinger på 3 am ber om hjelp!) Og tror på å gå langt for å sørge for at de er fornøyd.

Årsaken til vår suksess er enkel - vi bryr oss om å gi studentene best mulig opplevelse av livet og å lære kinesisk i Kina.

EasyMandarin Tidslinje

2006 - April:

Liann driver et selskap som tilbyr kulturelle utvekslingsarrangementer og kontortjenester til utlendinger i Shanghai. Yis ankommer i Shanghai etter å ha sluttet sin jobb på MTV i New York City.

2006 - juni:

Liann og Yis møtes ved en tilfeldighet i bygningen der Yis bor og Liann fungerer. Ideen til EasyMandarin begynner å bli en realitet.

2006 - Juli:

EasyMandarin åpner offisielt med kurs holdt i første etasje i Yis 'Shanghai duplex leilighet. Studentene begynner raskt å registrere seg.

2007:

EM flytter til et nytt sted på 1851 Xinzha Road med 3 klasserom på 7. etasje; Etablert samarbeid med den svenske studenten hjelpeorganisasjon, CSN

2008:

EM utvides til 8 klasserom ved tilsetning av 5 flere klasserom i 8. etasje i samme bygning.

2010:

EM overgår 1000 studenteropptak.

2011:

Skole flyttes til ny plassering med utsikt over Jing'an Temple - utvides til 14 moderne klasserom.

2012:

Etablert partnerskap med det amerikanske handelskammeret, tysk handelskammer, dansk handelskammer

2013:

Etablerte partnerskap med B-kinesisk School i Japan og kinesisk skole Nederland i Nederland; Partnere med Drage Adventures.

2014:

EM overgår 2500 student påmeldinger. Partnere med Swiss Chamber of Commerce

2015:

EM utvikler kinesisk on demand ressurs for WeChat - over tusen abonnenter innen utgangen av året. Etablert samarbeid med non-profit community nettsted, ShanghaiMamas. Kjennetegnet på japansk Global News Channel, NHK World.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Programmer
Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: