Go Abroad China

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

Go Abroad China er en 13 år gammel organisasjon viet til å fremme internasjonal forståelse gjennom Lær kinesisk i Kina, og praktik i Kina-programmer. Vårt firma er en av de største Globale internshipplassene og kinesisk språkundervisningsleverandører. Go Abroad China ble grunnlagt på forutsetningene om at den beste måten å lære kinesere på og oppleve kinesisk kultur, er gjennom nedsenking i et kinesisk miljø som skiller talte kinesisk og tegn anerkjennelse, har vist seg å fremskynde Mandarin kinesisk språkopplæring. Hvis du vil utvikle din talte kinesere raskere og forstå logikken om kinesiske tegn 'konstruksjon, bør det som kommer til Kina være morsomt og spennende, ikke vanskelig!

Go Abroad China er også kjent for vår betalte internship i Kina for internasjonale studenter med noen av Fortune 500-selskapene. Du velger blant de mest spennende og viktige 14 bransjer som opererer i Kina med Go Abroad China , utvikler profesjonelle ferdigheter i din foretrukne bransje. Alle våre programmer tilbyr den unike muligheten til å utvikle faglige ferdigheter i din foretrukne industri. Mens du også får eksponering for Kinas dynamiske kultur og livsstil.

10 grunner til å velge Go Abroad China

1. Etablert i 2003, og det eneste program arrangøren å tilby ikke bare internship programmet, men også studiet kinesisk program og studie tur programmet i Kina.

2. Kvalifiserte og erfarne lærere, all gradskvalifisert, tospråklig, omfattende opplært og har mye kinesisk læreropplevelse.

3. Et bredt spekter av programmer for alle nivåer, en liten gruppe kinesiske klasser, privat veiledning, studere ved toppuniversiteter i Kina som BlCU, Peking University, Tsinghua University, Internship programmer etc.

4. Kreditter, transkripsjoner og sertifikater, som anerkjennes og aksepteres av alle universiteter i verden.

5. Et bredt spekter av effektive og praktiske kinesiske kurs for alle nivåer.

6. En rekke kvalitetsmuligheter for overnatting - leilighet, privat leilighet og delt leilighet.

7. Stort studenters liv, ulike morsomme kulturaktiviteter, som gjør venner fra hele verden.

8. Profesjonelt tjenestepersonell som hjelper deg med å bosette seg i Kina.

9. Personlig oppfølging i internship eller studie i Kina.

10. Akademiske partnerskap over hele verden.

HVORFOR GAC

HVORFOR Go Abroad China

Vel, etter å ha besluttet å komme til Kina, er den beste måten å oppleve dette landet på å bli med oss! Vi er glade for å ta frustrasjonen ut av turen mens du fokuserer på studier, touring eller praktikopplevelsen.

Vi er stolte av følgende aspekter av vår organisasjon:

En altomfattende servicepakke

Det beste med oss ​​er at alle programavgiftene er klare; Du trenger ikke å betale ekstra gebyrer for tjenestene som er oppført. Vår pakke inkluderer, men er ikke begrenset til:

  • Utflukter og turer
  • Pre-avgang assistanse og stedet orientering
  • Flyplasstransport
  • Totalt programgebyr inkluderer også bolig
  • lærebøker
  • Nettverks- og kulturarrangementer
  • Ferdighetsbevis og kredittoverføring

Ta en titt på vår komplette liste over GAC-støtte og assistanse.

Døgnet rundt 24-timers service

Våre medarbeidere er multinasjonale, høyt kompetente, profesjonelle og vennlige, og vi streber alltid for å yte den beste servicen til våre internasjonale kunder. Vi sørger for at alle dine behov er til stede, sikre din sikkerhet og gjør alt som er nødvendig for å hjelpe deg med å tilpasse seg livet i Kina ved første ankomst. Trenger du reiseinformasjon? Har du problemer med å kjøpe ting i supermarkedet? Vil du ha en engelsktalende lege midt om natten? Ikke noe problem! Dette er nettopp de tingene vi tar vare på. Vår uovertruffen tilgjengelighet og topp kvalitetstjeneste er våre sterkeste poeng.

Språk

Her oppfordrer vi våre kunder til å ta det de lærte i klasserommet og bruke det til å engasjere lokale kinesere. Fra kinesiske leksjoner, grunnleggende ting som å lære navn på land på kinesisk, og deretter flytte høyere til rikere innhold. På den kulturelle siden kan du delta i spennende kinesisk matlagingskurs, kampsport, nyte det varierte kinesiske kjøkkenet og mange flere aktiviteter. Det er vår første prioritet her på Go Abroad China å gi deg en plattform for å få mest mulig ut av reisen til Kina. Det er virkelig den beste måten å lære kinesisk på; en interessant kombinasjon av språk og kultur.

Nettverksmuligheter

Dette er spesielt viktig for våre kunder å delta i internship programmet. Vi organiserer nettverksarrangementer for å hjelpe dem med å møte og få kunnskap fra innflytelsesrike og vellykkede forretningsfolk. Du vet aldri hvilken kontakt som kan føre til langsiktig ansettelse! Dessuten hjelper vi våre forskjellige programdeltakere også til hverandre, noe som fører til nye vennskap. For de som gjør betalt praktik i Kina, er det spesielt viktig å skape disse nettverkene.

GAC finansiell støtte

Vi tror at hvis du virkelig ønsker å komme til Kina, så skal ingenting stå i veien. Derfor tilbyr vi årlig GAC-stipend og annen form for økonomisk støtte til de mest kvalifiserte kandidatene, som viser vårt engasjement for å fremme kulturelle broer og gjensidig forståelse.

Profesjonalitet og ærlighet

Vi er et team av hardt arbeidende, profesjonelle medarbeidere og sørger alltid for at alle våre kunders personlige opplysninger som sendes til oss i løpet av søknadsprosessen, behandles med det høyeste konfidensialitetsnivået og bare brukes til programprogrammering.

Bevist kvalitet og tilfredsstillelse garantert

Våre kunders lykke og tilfredshet ligger i forkant av våre verdier. Skulle du ikke være fornøyd eller ha mer spesifikke krav til noen av våre programmer, er vi klare til å tilpasse og søke etter flere alternativer for å dekke dine behov. Gjennom årene har vi mottatt deltakere fra over 20 forskjellige land; og på grunn av hardt arbeid har vi konsekvent mottatt positiv tilbakemelding fra våre kunder. Noen av våre alumner anbefaler selv sine venner å komme ombord og oppleve Kina med Go Abroad China organisasjonen. Ta en titt på våre deltakeres tilbakemeldinger og video-testimonialer for å forstå hvordan vi opererer.

Betalingspolitikk og beste konkurransedyktige pris

Ved søknad om noen av våre programmer krever vi bare et lite innskudd som en forhåndsbetaling. Dette innskuddet blir selvsagt trukket fra det totale programgebyret. du vil IKKE bli pålagt å betale hele programkostnaden før vi gir deg en detaljert programplassering som du er fornøyd med, for å sikre at du ikke har noen risiko.

Med over 10 års erfaring og et solidt sted i bransjen, er prisene våre konkurransedyktige, men likevel garanterer at du får mest mulig ut av programmet du har betalt for. Som et fullt fungerende selskap vet vi hvordan markedet opererer; Vår nisje tilbyr internasjonal standard service til en overkommelig pris, som har holdt oss i drift og i stand til å tåle konkurransen i mange år.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Kurs: Gap Year i Kina

Campus Heltidsstudier 6 - 12 måneder

Å ta et meningsfylt gapår blir stadig viktigere for alle som nærmer seg en karriereveiskryss. På Go Abroad China kan vi hjelpe til med å organisere et oppfylt og et svært viktig interkulturelt gapårsprogram innen kinesisk språkutveksling, en internshipplassering i Kina, læring Mandarin i Kina, deltakelse i et studieprogram eller frivillig i Beijing. [+]

Semester / Gap Årsprogram

Å ta et meningsfylt gapår i utlandet blir stadig viktigere for alle som nærmer seg en karrierevei. På Go Abroad China tilbyr vi fullt tilpassbare programmer som gjør at du kan nyte et tilfredsstilt og svært viktig gapår gjennom internshipplassering i Kina, studere Mandarin i Kina, studere turprogrammer eller frivilligprogrammer i Kina. Å velge Kina som reisemål vil ikke bare forbedre din CV og ferdigheter, men enda mer, vil gi deg den typen erfaringer, kunnskap og personlig utvikling som bare en internasjonal opplevelse kan gi.

Go Abroad China vil gi deg alt du trenger; Innstillingen er veldig hensiktsmessig med Kinas økonomi som styrer verdens oppmerksomhet, og språket gjennomsyrer videre og tiltrekker seg interessen til utenlandske venner. Ta et år av, opplev Kina med oss ​​for en komplett og omfattende programstruktur.... [-]


Kurs: HSK Program

Campus Heltidsstudier 2 - 12 uker

HSK, kjent som "Hanyu Shuiping Kaoshi" på kinesisk, er standard kinesisk språkferdighetstest for ikke-kinesiske høyttalere, for eksempel utlendinger og utenlandske kinesere. Hovedformålet med HSK er å evaluere nivået på standard Mandarin som man har lært. Den moderne HSK-testen begynner på nivå 1 helt til nivå 6. Utdanningsdepartementet i Kina har lenge godkjent HSK-testen, og i tillegg er det en internasjonalt anerkjent kvalifisering av det moderne kinesiske språket. [+]

HSK Programmets Oversikt

HSK, kjent som "Hanyu Shuiping Kaoshi" på kinesisk, er standard kinesisk språkferdighetstest for ikke-kinesiske høyttalere, for eksempel utlendinger og utenlandske kinesere. Hovedformålet med HSK er å evaluere nivået på standard Mandarin som man har lært. Den moderne HSK-testen begynner på nivå 1 helt til nivå 6. Utdanningsdepartementet i Kina har lenge godkjent HSK-testen, og i tillegg er det en internasjonalt anerkjent kvalifisering av det moderne kinesiske språket.

For utlendinger er en HSK-kvalifikasjon viktig på følgende måter:

Når du vet ditt kinesiske ferdighetsnivå, kan du bruke det til å finne god sysselsetting inne eller til og med utenfor Kina.Du kan enkelt registrere deg på et kinesisk universitet, til og med øke din sjanse til å lande et stipend for å komme til Kina for å studere.Når du snakker kinesisk, er det veldig praktisk når du sosialiserer, nettverk og skaper verdifulle forretningsforbindelser med kinesere.Mulighetene er bredere når du er flytende i mer det ene språket, spesielt siden Kinas innflytelse fortsetter å vokse globalt.... [-]

Kurs: Intensivt kinesisk språk

Campus Heltidsstudier 2 - 48 uker

Vårt mest fleksible alternativ til å studere kinesisk i Kina, kan du gå til en liten mandarinskole Shanghai med våre klasser som begynner hver mandag på året for varierende nivåer. Klasser løper i tre timer mandag til fredag. Lærerne på vår partnerskole har alle mange års erfaring og lidenskap for undervisning. [+]

Intensivt kinesisk språkprogram

Vårt mest fleksible alternativ til å studere kinesisk i Kina, kan du gå til en liten kinesisk skole Shanghai med våre klasser som begynner hver mandag på året for varierende nivåer. Klasser løper i tre timer mandag til fredag. Lærerne på vår partnerskole har alle mange års erfaring og lidenskap for undervisning. De har alle fått grundig opplæring i å undervise i kinesisk som fremmedspråk og er offisielt sertifisert. vår partnerskole bruker simulerte hverdagssituasjoner som hovedundervisning, slik at studentene kan lære seg raskt og avslappet som umiddelbart gjelder utenfor klasserommet og forlater test-orientert undervisningsmodus, og legger større vekt på intensive talende og lytteøvelser gjennom hele læringsprosessen. Før du begynner på klassen, vurderer du nivået på muntlig og skrevet kinesisk og tilordner deg en klasse som passer ditt nivå. Hvis du bare har noen uker til å studere i utlandet i Kina, eller bare kan få bestemte datoer for å komme ut, vil vi kunne imøtekomme tidsplanen din.... [-]


Kurs: Kinesisk språkprogram

Campus Heltidsstudier 4 - 20 uker Åpen påmelding Kina Beijing

Lær kinesisk i Beijing for eksempel (eller hvilken som helst annen by) for et semester, et universitet Mandarin-program, liten gruppe program, intensiv [+]

Gac kinesisk språkprogram

Lær kinesisk i Beijing for eksempel (eller hvilken som helst annen by) for et semester, et universitet Mandarin-program, liten gruppe program, intensiv

Fortell meg mer!

Lære Mandarin Kinesisk i Kina trenger ikke å ta en betydelig del av tiden ut av din livsstil. Kursets startdatoer er fleksible (vår tidsplan tar imot DIN!), Mens løpetidet må fylles ut i uker lange blokker. Programmet er delt inn i tre deler, som alle vil hjelpe deg med å få tak i ditt læringspotensial og forbedre muligheten til å mestre kinesisk. Livet i Zhongguo - Kina i Mandarin - er hyggelig overraskende.

Go Abroad China omarbeidet sine programmer over mange år til vi fant den perfekte kombinasjonen av aktiviteter og læringsstiler for å gi våre studenter mulighet til å snakke kinesisk i det lange løp. Hvert element fokuserer på de ulike ferdighetene til å lese, skrive, lytte og snakke fra en annen vinkel, og gi studentene en godt avrundet og omfattende læringserfaring på kort tid. Hvis Beijing ikke er din by, sjekk ut hvordan du kan lære Mandarin i Shanghai. Lær Kina og forstå folket, mat, kultur, moderne scenario, språk, etc. Se mer nedenfor!... [-]


Kurs: Studiestudium i Kina

Campus Heltidsstudier 4 - 48 uker

Go Abroad China unike studie i Kinas høyskoleprogram forenkles i samarbeid med noen av Kinas toppuniversiteter, med støtte fra profesjonelle språklærere i Beijing, Shanghai språkprogrammer (med Jiaotong og Fudan University) og Nanjing. Når du velger en studie i utlandet for et semester eller mer, vil du finne deg selv i en av disse byene. [+]

Universitets Mandarin Program

Go Abroad China unike studie i Kinas høyskoleprogram forenkles i samarbeid med noen av Kinas toppuniversiteter, med støtte fra profesjonelle og expereinced kinesiske språklærere i Beijing, Shanghai Jiaotong, Fudan University og Nanjing. Når du velger GAC-studiet kinesisk språk i Kina-programmet for et semester eller mer, vil du finne deg selv og utforske disse byene.

GACs høyskoleprogrammer er utformet for å fordype deltakere i Mandarin-kinesisk på en rekke måter, inkludert formell klassebetjening, etterklassiv veiledning, språkutvekslingsprogram med en utpreget og innfødt mandarin kinesisk høyttaler i tillegg til kulturelle valg og utendørs utflukter. De akselererte undervisningsmetoder som brukes av våre kinesiske samarbeidspartnere, gjør det mulig for deltakerne å skaffe seg de verktøyene de trenger for å forbedre sine kinesiske talende evner innen en relativt kort periode. For allerede avanserte studenter, har disse kinesiske klassene som mål å forbedre studentens ferdigheter med komplekse kinesiske uttrykk. GAC Chinese Language Immersion Programmet integrerer alle aspekter av det kinesiske språket, inkludert lesing, skriving, snakk, lytting, grammatikk, fonetikk og ordforråd. Hvert kurs dekker daglige situasjoner fra kultur, samfunn til historie slik at du får den kinesiske stilen til å bli en ufattelig forståelse av kulturen. Våre instruktører og lærere er høyt erfarne og profesjonelt kvalifiserte mandarinfaglige høyttalere, med et universitetskvalifikasjoner i undervisning i kinesisk som fremmedspråk. Vi håper deltakerne på alle nivåer av livet kommer til å studere sammen! Denne typen arrangement passer best for studenter, kandidater eller personer som ønsker å studere Mandarin Chinese Languuage i Kina.... [-]


Kurs: Videregående Program

Campus Heltidsstudier 6 - 12 måneder

Go Abroad China High School Program er et av GAC China Study Abroad programmer som er rettet mot utlendinger kandidater i videregående alder: 13 til 18 år. I dette programmet godtar vi disse kandidatene; plasser dem på et anerkjent kinesisk universitet i Kina eller i GAC kinesiske språkskoler for å studere kinesisk i Kina for en lengre tid - vanligvis i noen måneder, et semester i Kina eller et helt år. Målet med dette er å tillate disse søkerne å lære kinesisk på best mulig måte, mens de lærer og opplever kinesisk kultur førstegang. Våre medarbeidere består av høyt utdannede lærere og programkoordinatorer, som vil veilede, veilede og hjelpe disse studentene med det de trenger. [+]

Studere i utlandet i Kina High School Program - Oversikt

Go Abroad China High School Program er et av GAC China Study Abroad programmer som er rettet mot utlendinger kandidater i videregående alder: 13 til 18 år. I dette programmet godtar vi disse kandidatene; plasser dem på et anerkjent kinesisk universitet i Kina eller i GAC kinesiske språkskoler for å studere kinesisk i Kina for en lengre tid - vanligvis i noen måneder, et semester i Kina eller et helt år. Målet med dette er å tillate disse søkerne å lære kinesisk på best mulig måte, mens de lærer og opplever kinesisk kultur førstegang. Våre medarbeidere består av høyt utdannede lærere og programkoordinatorer, som vil veilede, veilede og hjelpe disse studentene med det de trenger.... [-]


Videoer

Meet-Bredly Chinese Language-Go Abroad China

Meet-Stephine-Intensive Chinese Language Program-Go Abroad China

Meet Tomos- Chinese Language Program- Go Abroad China

Meet Kyrra-Chinese Language Program-Go Abroad China

Meet Billy-Cultural Program-Go Abroad China

Meet Priyanka-Architecture Internship- Go Abroad China

Kontakt

Adresse, linje 1 1F, Building 2, 2288 Zu Chongzhi Rd, Pudong shanghai
Shanghai, Shanghai, Kina
HJemmeside http://www.goabroadchina.com/

Adresse, linje 1 A-1001, Guorun Commercial Plaza, No.46, West Forth Ring South Rd, Changping
Beijing, Beijing, Kina
HJemmeside http://www.goabroadchina.com/

Adresse, linje 1 B-2105, BJ1505, Trend Centre, 29-31 Cheung Lee Rd, Chai Wan
Hong Kong, Hongkong
HJemmeside http://www.goabroadchina.com/

Adresse, linje 1 3/F, Building 12, Fuhua Rd, Futian District
Shenzhen, Guangdong, Kina
HJemmeside http://www.goabroadchina.com/

Adresse, linje 1 No. 69, Guangsheng Rd, National High Technical District
Qingdao, Shandong, Kina
HJemmeside http://www.goabroadchina.com/

Adresse, linje 1 Orange Street,Suite 600 One Commerce Center
DE 1980 Wilmington, Delaware, USA
HJemmeside http://www.goabroadchina.com/