Les den offisielle beskrivelsen

Vår filosofi Les mer om vår filosofi og vår forpliktelse til studenter, akademikere og unge fagfolk over hele verden.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Kinesisk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Hutong School

På Hutong School, har hver elev en one-on-one level vurdering og studieplan. Våre lærere er ikke bare preget av sine akademiske prestasjoner ... [+]

På Hutong School, har hver elev en one-on-one level vurdering og studieplan. Våre lærere er ikke bare preget av sine akademiske prestasjoner, men også av sine mellommenneskelige ferdigheter og hengivenhet til undervisning Mandarin kinesisk.

Fordi personlig undervisning er nøkkelen til raske og effektive resultater, tror vi i små klasser for å studere mandarin kinesisk, med et gjennomsnitt på fire eller fem elever per klasse. Private klasser er også tilgjengelig.

Videre vårt innovative undervisningsmetode, spesielt tilrettelagt for vestlige studenter, skiller muntlig mandarin og tegngjenkjenning, noe som har vist seg å fremme tempoet i språklæring.

Overnatting i delte leiligheter (valgfritt) ... [-]
Kina Beijing Shanghai
Åpen påmelding
Heltid studier
Deltid
2 - 36 uker
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Hutong School

Med 10 års erfaring plassere unge talenter til profesjonelle Kina-baserte selskaper, er vårt flerspråklige team dedikert til å tilby deg den beste internasjonale internsh ... [+]

Din Internship Program i Kina - Beijing, Shanghai og Chengdu

Med 10 års erfaring plassere unge talenter til profesjonelle Kina-baserte selskaper, er vårt flerspråklige team dedikert til å tilby deg de beste internasjonale internship muligheter i Beijing, Shanghai eller Chengdu.

Intern i Beijing, Shanghai eller Chengdu

Delta i vår Internship i Kina Program i enten Beijing, Shanghai eller Chengdu, valget er opp til deg! Alle året programmer, programmer starter i begynnelsen av hver måned.

Topp-karakter praksisplasser i et bredt nettverk av internasjonale selskaper i ulike sektorer

Vi sørger, passer din internship plassering dine behov og ønsker.

Fra multinasjonale selskaper til SMB, er vi kontinuerlig med å utvide vårt nettverk av pålitelige kinesiske og internasjonale selskaper i et bredt spekter av felt (arkitektur, jus, økonomi, eiendom, event management, reiseliv, IT, etc.).... [-]

Kina Beijing Shanghai
Åpen påmelding
Heltid studier
1 - 6 måneder
Campus
Les mer på norsk

Chinese is Easy - Episode 1: Tones

Chinese is Easy - Episode 2: Grammar

A China Adventure of a Lifetime by Hutong School