SN Mandarin

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

SN Mandarin kinesisk skole eller Sør- og Nord-Mandarin er oppkalt etter instruksjonene på et kompass. Vårt mål er å veilede alle elevene lære kinesisk for å nå sine mål i en klar, effektiv og rask måte.

SN Mandarin eksisterer for å gi de beste og mest effektive kinesisk språk utdanning tjenester og læringserfaringer. Alle i SN Mandarin er opptatt av å skape og opprettholde et tillitsfullt og kjærlig miljø der undervisning og læring er spennende.

Siden 2007 har over 4000 studenter fra mer enn 40 land blitt realisert sine kinesiske drøm med støttene fra SN Mandarin.

SN Mandarin er Quality Mandarin School av IATCSOL, den offisielle HSK Test Center i Shanghai (papir-og-penn), strategisk partner med Konfuciusinstituttet Online.

Studere kinesisk i Kina med SN Mandarin kinesisk School i Shanghai. Det finnes ulike alternativer for deg å lære kinesisk. SN Mandarin kinesisk skole, som en dynamisk Chinese Academy henhold University, kombinerer autoritet, sertifisering, visum støtter, rimelige priser på universitetet og fleksibilitet, effektivitet, små klasse størrelser av private kinesiske skoler Shanghai, for å tilby deg de beste alternativene for å studere kinesisk i Kina og lære kinesisk i Shanghai.

Når det gjelder spørsmålet "Hvorfor SN Mandarin"?

Det kan være to forståelser:

 1. Hvorfor SN Mandarin er det riktige valget som kinesisk skole for å lære kinesisk?
 2. Hvorfor er den kinesiske skolen navngitt som SN Mandarin (Sør og Nord Mandarin), som på engelsk vi sier Nord og Sør i stedet?

La oss se hvorfor SN Mandarin # 1

Påvist Effektivitet

 1. 10 år track record på mer enn 4000 studenter nå sine individuelle mål
 2. 80% av elevene passere HSK 3 i 3 måneder; 100% begynne å lese i en uke

Omsorg og kvalifiserte lærere

 1. Strenge ansette standarder, med 2% lærer akseptgrad
 2. Dedikerte, heltidsansatte lærere med undervisning grader
 3. Minst 3 års tidligere erfaring
 4. Individuell oppmerksomhet og personlig fremgang sporing

Unik undervisning metodikk

 1. Morsom, interessant og effektiv: Lær ved å gjøre
 2. Flere verktøy og typer multimedia

Misjon og verdier

SN Mandarin mener å lære kinesisk skal være en morsom og interessant reise. SN Mandarin har de effektive undervisningsmetoder som hjelper deg å nå ditt endelige destinasjon, i å lære kinesisk, enklere og raskere, og hindre deg fra å bli tapt underveis.

Drevet av ovennevnte oppdrag, SN Mandarin, ble skapt av et team av høyt kvalifiserte, erfarne og omsorgsfulle lærere som ønsker å dele sin kjærlighet og inngående kjennskap til det kinesiske språket, og har følgende verdier:

 • Vi verdsetter den gamle og robust kinesisk språk og kultur
 • Vi verdsetter de autentiske interesser og intensjoner alle å lære og forstå Mandarin kinesisk
 • Vi verdsetter tid og økonomiske investeringer gjort av våre studenter
 • Vi verdsetter den tilliten vi tjener våre studenter til å lære av de beste, og på den mest effektive måte
 • Vi verdsetter lidenskap for undervisning, erfaring og følelse av ansvar for alle våre lærere
 • Vi verdsetter alle tilbakemeldinger fra studenter og lærere i forhold til alle personlige og klasserom erfaringer
 • Vi verdsetter kontinuerlig forbedring og utvikling i nyttige, praktiske og meningsfulle undervisning metoder

Vi verdsetter vår misjon og visjon, og vie oss til å leve dem på daglig basis! Bli med oss ​​for å studere kinesisk i Kina og SN Mandarin vil hjelpe deg å realisere dine kinesiske drømmen!

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
 • Kinesisk

Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Intensivt kinesiskkurs + studentvisum + hjem opphold / leilighet

Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier Deltid 1 - 52 uker Åpen påmelding Kina Shanghai Beijing Suzhou Wuxi + 4 fler

Vi forbereder alle: programmet plan, student visum, kulturaktiviteter, hjelp til overnatting på laveste cost.Click å lære mer. [+]

Som Kina blir en global supermakt og landets økonomi fortsetter å gå raskere enn resten av verden, nå er det på tide å lære kinesisk. Vi har skredder utviklet kinesisk studie i utlandet programmer for å dekke dine behov. Alle programmer inkluderer vår signatur, kvalitet kinesiske språkkurs. Alt du trenger å gjøre er å velge en kurs som interesserer deg, og vi tar oss av resten - visum, aktiviteter, etc.

Din tekst her... Hva skiller SN Mandari®n fra andre studie utlandet programmer? Lær praktisk kinesisk brukbare i hverdagen kontra formell kinesisk gjelder kun i akademia Lær raskere og mer effektivt, med våre unike og kreative undervisningsmetoder kontra andre institusjoner som bare følger standard foreskrevet lærebok leksjoner Omsorg og erfarne lærere, alle høyt kvalifiserte og akkrediterte Enkel, ingen problemer innleggelser og registrering Sterkt fellesskap av studenter og lærere, som samhandler gjennom jevnlige sosiale, kulturelle og forretningsarrangementer og aktiviteter 1-on-1 fremgang sporing og oppfølging programmer List Omfattende 30 + Visa Omfattende 20 + Visa Fleksibel 12 + Visa Custom Program + Visa Private 1on1 Study + Visa Short Term Homestay Forskjellig fra andre skoler, er SN Mandarin stand til å gi 2-12 måneders student visum støttet og flerreisevisum for mer enn 5 måneder av studiet Og SN Mandarin er å tilby Online kinesisk Study System + APP til alle våre studenter til å lære når som helst, hvor som helst med klar kurs på nettet og bestille leve klasse med innfødte lærere i nød. Aldri nøl med å kontakte oss for å... [-]

Kontakt
Besøksadresse
Jing'an HQ Campus, SN Mandarin Chinese Language School and Chinese Courses

F10, Room 1006, No.309, Yuyuan Road (corering Wulu Muqi Road), Jing'an District

Shanghai, Shanghai, CN
Besøksadresse
SN Mandarin Hongkou, No.600 East Jiangwan Rd (Cornering Dalian West Road)
Shanghai, Shanghai, CN
Besøksadresse
No. 2271, West Zhongshan Road, Xuhui District
Shanghai, Shanghai, CN
Besøksadresse
SN Mandarin, Interchina Commercial Building No.33 Dengshikou Street, Dongcheng District
Beijing, Beijing, CN
Besøksadresse
Bank of China Tower, 8 West Suzhou Avenue, SIP
Suzhou, Jiangsu, CN
Besøksadresse
Sang Da Yuan, Xishan District
Wuxi, Jiangsu, CN