The Beijing Center for Chinese Studies

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Som våre studenter i dag var disse menneskene store eventyrere og viste stort mod, ydmykhet og respekt for det de fant her. Ricci fant et spesielt nært forhold til Xu Guanqi (徐光启), som lærte ham den kinesiske livsstilen. I sin tur delte Ricci sin kunnskap om Vesten.

Vi oppnår vårt oppdrag med TBCs profesjonelle og engasjerte medarbeidere.

Så om du er nybegynner eller en gammel kinesisk hånd, vil erfaringene som TBC gir, forandres og utfordre måten du tenker på Kina, og i sin tur forandre livet ditt.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Kinesisk

Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Kinesisk studium semester utlandet program

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 Kina Beijing

Hvis du søker en sann nedsenkning i Kina, er Beijing-senteret (TBC) ditt reisemål! Stå ut fra mengden mens vi leder deg langs en 2-ukers utflukt i den sørlige provinsen Yunnan eller Silk Road Trade Route i Vest-Kina. [+]

Hvis du søker en SANT nedsenking i Kina, Beijing-senteret (TBC) Er målet ditt!

Stå ut fra mengden mens vi leder deg langs en 2-ukers utflukt i den sørlige provinsen Yunnan eller Silk Road Trade Route i Vest-Kina. Ring Beijing ditt nye hjem som deg og studenter fra hele verden er plassert på University of Business and Economics campus, der vårt senter ligger. Du kan leve med en kinesisk romkamerat og kan få tilgang til din personlige språkveileder når du vil forbedre dine talevansker.

Fakultetet vårt kommer fra topp institusjoner i Beijing, og mange er internasjonalt anerkjente forskere og anerkjente forskere. Ta notater og gjennomgå dem i vårt private bibliotek som huser en av de største samlingene av bøker om Kina, i Kina (på engelsk selvfølgelig!).... [-]


Videoer

Day in the Life of a TBCer

What it is like to live in Beijing

Silk Road Excursion

Yunnan Excursion

Internship Spotlight

Kontakt
Adresse, linje 1 4th Floor Ningyuan Bldg of UIBE No. 10 Huixin East Street Chaoyang District Beijing,
100029 Beijing, Beijing, Kina
HJemmeside https://thebeijingcenter.org
Telefon 0086 10 8415 8816