Les den offisielle beskrivelsen

Tianjin International Chinese College (TICC) er et kinesisk språk institusjon akkreditert av Tianjin Municipal Education Commission. Høgskolen tilbyr kinesiske språkprogrammer og utsteder studievisum (X1 / X2) til studenter over hele verden.

Våre høyskoler har for tiden to kampuser som dekker totalt areal på mer enn ti tusen kvadratmeter med perfekte fasiliteter, for eksempel kinesisk kulturutstilling, multifunksjonelt klasserom, kunstlokaler og så videre. I tillegg til de faglige kursene inviterer TICC kunstnere til å undervise i kinesisk kulturklasser som kinesisk musikk, Kongfu, Beijing Opera, kinesisk kalligrafi, papirkutter og Guqin. Studentene kan lære det kinesiske språket så vel som den tradisjonelle kulturen samtidig.

TICC gjør en stor innsats for å etablere erfaringsundervisningsteamet. Våre lærere må være sertifisert av Hanban. De fleste av våre lærere har en mastergrad eller høyere. 80% av våre lærere har hatt undervisningserfaring i utlandet, mens 87% har samskrevne lærebøker som "New Mandarin Series Textbook".

I løpet av de siste fem årene har vi lært nesten 10 000 studenter fra mer enn 30 land, som Amerika, Russland, Canada, Italia, Storbritannia, Korea, Thailand, Vietnam, Kambodsja og mange flere.

Adresse: 116 Ya'an Street Nankai District, Tianjin
Tlf. (86) 22-27623035
E-post: admissions@ticc.net.cn

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Kinesisk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Tianjin International Chinese College

Kinesisk språkprogram er utviklet for studenter som er villige til å lære kinesisk. Når studentene først blir med i programmet, blir de plassert i ulike klasser basert på ... [+]

Kinesisk språkprogram er utviklet for studenter som er villige til å lære kinesisk. Når studentene først blir med i programmet, blir de plassert i ulike klasser basert på resultatet av plasseringstesten. Ved å fullføre programmet vil elevene forbedre sin kinesiske ferdighet sterkt, bruke kinesisk i daglig kommunikasjon og legge et godt grunnlag for ferdighetsprøver som Hanyu Shuiping Kaoshi (HSK) og Hanyu Kouyu Shuiping Ceshi (HKC).

Våre nyutdannede kan også velge å søke på kinesiske universiteter for videre studier. I de senere år er våre kandidater tatt opp til prestisjetunge kinesiske universiteter og yrkesskoler på grunn av deres flytende kinesiske og gode karakterer av HSK og HKC.... [-]

Kina Nankai
Åpen påmelding
Engelsk,Kinesisk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Address
116 Ya’an Street Nankai District
300000 Nankai, Tianjin, Kina
Nettsted
Telefon
+86 22-27623035