Tianjin International Chinese College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Tianjin International Chinese College (TICC) er et kinesisk språk institusjon akkreditert av Tianjin Municipal Education Commission. Høgskolen tilbyr kinesiske språkprogrammer og utsteder studievisum (X1 / X2) til studenter over hele verden.

Våre høyskoler har for tiden to kampuser som dekker totalt areal på mer enn ti tusen kvadratmeter med perfekte fasiliteter, for eksempel kinesisk kulturutstilling, multifunksjonelt klasserom, kunstlokaler og så videre. I tillegg til de faglige kursene inviterer TICC kunstnere til å undervise i kinesisk kulturklasser som kinesisk musikk, Kongfu, Beijing Opera, kinesisk kalligrafi, papirkutter og Guqin. Studentene kan lære det kinesiske språket så vel som den tradisjonelle kulturen samtidig.

TICC gjør en stor innsats for å etablere erfaringsundervisningsteamet. Våre lærere må være sertifisert av Hanban. De fleste av våre lærere har en mastergrad eller høyere. 80% av våre lærere har hatt undervisningserfaring i utlandet, mens 87% har samskrevne lærebøker som "New Mandarin Series Textbook".

I løpet av de siste fem årene har vi lært nesten 10 000 studenter fra mer enn 30 land, som Amerika, Russland, Canada, Italia, Storbritannia, Korea, Thailand, Vietnam, Kambodsja og mange flere.

Adresse: 116 Ya'an Street Nankai District, Tianjin
Tlf. (86) 22-27623035
E-post: admissions@ticc.net.cn

Steder

Nankai

Address
116 Ya’an Street Nankai District
300000 Nankai, Tianjin, Kina
Telefon
+86 22-27623035