Les den offisielle beskrivelsen

Om Wanderlust Exchange

Wanderlust Exchange ble grunnlagt i 2014, med muligheter som integrerer pedagogisk reise, frivillig arbeid, Mandarin læring, barnepass og engelsk veiledning sammen for utenlandske ungdommer. Dette er en fin måte å oppleve Kina med en autentisk berøring ved å bo hos kinesiske vertsfamilier.

Det engelske låneordet "wanderlust" går like langt tilbake som midthøytysk. Wanderlust gjenspeiler en intens trang til selvutvikling ved å oppleve det ukjente, møte uforutsette utfordringer, bli kjent med ukjente kulturer, livsstil og atferd.

Vi gir studentene gode autentiske kulturopplevelser, med sikte på å bygge bro over kultursammenheng, for å hjelpe deltakerne til å utvikle selvbevissthet og tverrkulturelle kompetanser til å være aktive deltakere i verden.

Vi tror på å bli kjent med en annen kultur med din komfortsone dyttet, gjør oss enkeltpersoner til verdensborgere med bred visjon, mildhet, fleksibilitet og bedre forståelse av oss selv.

Vårt oppdrag

I boken

1. Type I-sivilisasjon: Alle planetariske makter er innenfor deres kontroll.

2. Type II-sivilisasjon: de som kan utnytte hele kraften til solen.

3. Type III sivilisasjon: de som kan utnytte kraften i hele galaksen. De beveger seg fritt i galaksenes rombaner.

Han diskuterte at vår egen sivilisasjon kvalifiserer for å skrive 0 sivilisasjon. Vi bruker bare en liten brøkdel av solens energi som faller på vår planet. Men allerede ser vi begynnelsen på en type I-sivilisasjon som kommer opp på jorden: Internett er koblet til hele planeten; oppveksten av EU Engelsk er nummer ett andre språk på jorden; Lokale kulturer og skikker vil fortsette å trives i tusenvis av varianter på jorden, men det vil være en planetarisk kultur som dominerer folks mosaikker.

Den farligste overgangen kan være mellom en Type 0 og Type 1 sivilisasjon. En type 0-sivilisasjon er fortsatt wracked med sekterisme, fundamentalisme og rasisme som preget sin oppgang.

Gjennom denne interkulturelle opplevelsen håper vi at du virkelig vil få en bedre forståelse av verden, så vel som dere selv, med mer tilnærming, forståelse og forståelse, med et bredere sinn, syn og hjerte.

 • Vi tar sikte på å hjelpe deltakerne til å utvikle selvbevissthet og tverrkulturelle kompetanser til å være aktive deltakere i verden
 • Vi tar sikte på å hjelpe deltakerne til å skaffe seg Mandarin-språkferdigheter gjennom denne språkinnlæringen og nedsenking.
 • Vi tar sikte på å hjelpe den yngre generasjonen (vertsbarn) utvide sin horisont gjennom denne interkulturelle utvekslingen, både språklig og kulturelt.
 • Vi tar sikte på å tilby vertsforeldre muligheten til å lære om en utenlandsk kultur, for å fremme et evig vennskap med deltakerne.
 • Vi tar sikte på å bygge bro over kulturdelingen gjennom dette autentiske kulturutvekslingsprogrammet, og skape mer forståelse, noe som er avgjørende for å gjøre verden til et bedre sted å bo.

Våre verdier

 • Integritet
 • kreativitet
 • Takknemlighet
 • Nysgjerrighet
 • Moro

Hvorfor Wanderlust Exchange?

 • Vi bryr oss om at du har en god opplevelse under ditt opphold i Kina, slik at vi skildrer vertsfamilier diskret
 • Vi leverer praktisk orienteringskurs ved ankomst
 • Vi har ulike kulturelle aktiviteter for å utforske kino-kulturen ytterligere
 • Vi vil gjerne se deg vokse gjennom en slik opplevelse
 • Vi vil gjerne være veiledning i livet ditt i Kina
 • Vi er her for å "ta vare på din omsorg
Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Wanderlust Exchange China

Dette prosjektet gir deg muligheten til å ha det gøy å hjelpe kinesiske barn til å lære tennis, mens de utforsker en av de mest vellykkede og moderne byene i Kina - Shang ... [+]

Tennis Coach InternshipProgramoversikt

Dette prosjektet gir deg muligheten til å ha det gøy å hjelpe kinesiske barn til å lære tennis, mens de utforsker en av de mest vellykkede og moderne byene i Kina - Shanghai. Som tennisassistent vil du undervise tennis til barn, hovedsakelig mellom 4 og 10 år.

Sted: Shanghai, KinaStarttid: 1. juliLengde på oppholdet: 2-3 månederAnkomst flyplass: Shanghai Pudong flyplassSøkers krav:18-35 år gammel300 timers tennisopplevelseHa barnepass eller relatert coaching opplevelseVideregående diplom og overGod i helseRengjør kriminell rekordansvarsområder:Assist i coaching tennis til barn i alderen 4-12 år20 timers tennis coaching på ukentlig ba... [-]
Kina Shanghai
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 - 3 måneder
Campus
Les mer på norsk
Wanderlust Exchange China

Wanderlust Exchange gir studentene muligheter som integrerer utdanning, Mandarin læring, barnepass og engelsk veiledning. Det er en stor sjanse for utenlandske ungdommer ... [+]

Wanderlust Au Pair Kina Program

Wanderlust Exchange gir studentene muligheter som integrerer utdanning, Mandarin læring, barnepass og engelsk veiledning. Det er en stor sjanse for utenlandske ungdommer å oppleve Kina med en autentisk berøring ved å bo hos kinesiske vertsfamilier.

Au Pair Kina Programoversikt

Steder av vertsfamilier: For det meste i Shanghai (vi har vertsfamilier i andre store byer, inkludert Beijing, Chongqing, Hangzhou, Tian Jin og etc.)

Programtid: 3 måneder-12 månederDu gir: 30 timers barnepass og engelsk veiledning per ukeDu får: 1500 RMB lommepenger / månedDu får: 3000-12000 RMB som flygebyr (avhengig av lengden på oppholdet i 3-12 måneders program)... [-]
Kina Shanghai
September 2019
Engelsk
Heltid studier
3 - 12 måneder
Campus
Les mer på norsk
Wanderlust Exchange China

Wanderlust Volunteer Program gir deg muligheten til å gjøre en forskjell hvor det er mest nødvendig, mens du får muligheten til å utforske en av de modernistiske og mest ... [+]

Wanderlust Volunteer Program

Wanderlust Volunteer Program gir deg muligheten til å gjøre en forskjell hvor det er mest nødvendig, mens du får muligheten til å utforske en av de modernistiske og mest livlige byene i Kina - Shanghai. Du skal bo i et barnehjem som ligger på et barnehospital hvor de alvorlig skadede foreldreløsene blir sendt for å få bedre medisinsk behandling. Disse barna kommer fra andre barnehjem i landlige områder i Kina, og med din kjærlighet og omsorg kan du hjelpe dem gjennom deres utvinning.

Programoversikt:

Dette prosjektet gir deg muligheten til å gjøre en forskjell hvor det er mest nødvendig, mens du utforsker en av de mest vellykkede og moderne byene i Kina - Shanghai. Som frivillig vil du bo i et barnehjem som ligger på et barnehospital, hvor de skadede og syke foreldreløse er sendt for å få bedre medisinsk behandling. Disse barna kommer fra andre barnehjem i landlige områder i Kina, og med din kjærlighet og omsorg kan du hjelpe dem gjennom deres utvinning.... [-]

Kina Shanghai
September 2019
Engelsk
Heltid studier
2 - 24 uker
Campus
Les mer på norsk
Address
2nd Floor, No.588, East Yan'an Road
200002 Shanghai, Shanghai, Kina