Les den offisielle beskrivelsen

Om Wanderlust Exchange

Wanderlust Exchange ble grunnlagt i 2014, med muligheter som integrerer utdanningsreiser, frivillighet, Mandarin-læring, barnepass og engelsk veiledning sammen for utenlandske ungdommer. Dette er en flott måte å oppleve Kina med et autentisk preg ved å bo hos kinesiske vertsfamilier.

Det engelske låneordet "wanderlust" går like langt tilbake som midthøytysk. Wanderlust gjenspeiler en intens trang til selvutvikling ved å oppleve det ukjente, møte uforutsette utfordringer, bli kjent med ukjente kulturer, livsstil og atferd.

Vi gir studentene gode autentiske kulturopplevelser, med sikte på å bygge bro over kultursammenheng, for å hjelpe deltakerne til å utvikle selvbevissthet og tverrkulturelle kompetanser til å være aktive deltakere i verden.

Vi tror på å bli kjent med en annen kultur med din komfortsone dyttet, gjør oss enkeltpersoner til verdensborgere med bred visjon, mildhet, fleksibilitet og bedre forståelse av oss selv.

118755_PekingOperaPic1Goabroad.jpg

Vårt oppdrag

Wanderlust Exchange oppfordrer til utforsking av selvinnsikt og personlig utvikling ved å gi deltakerne muligheter til:

1. Opplev det ukjente

2. Konfronter uforutsette utfordringer

3. Gjør deg kjent med nye kulturer, levesett og atferd

Wanderlust Exchange spesialiserer seg på å skape autentiske kulturopplevelser gjennom flere utvekslingsprogrammer med sikte på å bygge bro mellom kultur og hjelpe deltakerne med å utvikle tverrkulturell forståelse som gjør dem i stand til å være globale borgere i verden.

Utvalgte progarmer

118756_3.PNG

Les mer om programmene våre her .

Våre verdier

 • Integritet
 • kreativitet
 • Takknemlighet
 • Nysgjerrighet
 • Moro

Hvorfor Wanderlust Exchange?

 • Vi bryr oss om at du har en god opplevelse under ditt opphold i Kina, slik at vi skildrer vertsfamilier diskret
 • Vi leverer praktisk orienteringskurs ved ankomst
 • Vi har ulike kulturelle aktiviteter for å utforske kino-kulturen ytterligere
 • Vi vil gjerne se deg vokse gjennom en slik opplevelse
 • Vi vil gjerne være veiledning i livet ditt i Kina
 • Vi er her for å "ta vare på din omsorg

118758_35.PNG

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Wanderlust Exchange China

Dette prosjektet gir deg muligheten til å ha det gøy å hjelpe kinesiske barn til å lære tennis, mens de utforsker en av de mest vellykkede og moderne byene i Kina - Shang ... [+]

Tennis Coach InternshipProgramoversikt

Dette prosjektet gir deg muligheten til å ha det gøy å hjelpe kinesiske barn til å lære tennis, mens de utforsker en av de mest vellykkede og moderne byene i Kina - Shanghai. Som tennisassistent vil du undervise tennis til barn, hovedsakelig mellom 4 og 10 år.

Sted: Shanghai, KinaStarttid: 1. juliLengde på oppholdet: 2-3 månederAnkomst flyplass: Shanghai Pudong flyplassSøkers krav:18-35 år gammel300 timers tennisopplevelseHa barnepass eller relatert coaching opplevelseVideregående diplom og overGod i helseRengjør kriminell rekordansvarsområder:Assist i coaching tennis til barn i alderen 4-12 år20 timers tennis coaching på ukentlig ba... [-]
Kina Shanghai
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 - 3 måneder
Campus
Les mer på norsk
Wanderlust Exchange China

Wanderlust Exchange gir studentene muligheter som integrerer utdanning, Mandarin læring, barnepass og engelsk veiledning. Det er en stor sjanse for utenlandske ungdommer ... [+]

Wanderlust Au Pair Kina Program

Wanderlust Exchange gir studentene muligheter som integrerer utdanning, Mandarin læring, barnepass og engelsk veiledning. Det er en stor sjanse for utenlandske ungdommer å oppleve Kina med en autentisk berøring ved å bo hos kinesiske vertsfamilier.

Au Pair Kina Programoversikt

Steder av vertsfamilier: For det meste i Shanghai (vi har vertsfamilier i andre store byer, inkludert Beijing, Chongqing, Hangzhou, Tian Jin og etc.)

Programtid: 3 måneder-12 månederDu gir: 30 timers barnepass og engelsk veiledning per ukeDu får: 1500 RMB lommepenger / månedDu får: 3000-12000 RMB som flygebyr (avhengig av lengden på oppholdet i 3-12 måneders program)... [-]
Kina Shanghai
September 2020
Engelsk
Heltid studier
3 - 12 måneder
Campus
Les mer på norsk
Wanderlust Exchange China

Wanderlust Volunteer Program gir deg muligheten til å gjøre en forskjell hvor det er mest nødvendig, mens du får muligheten til å utforske en av de modernistiske og mest ... [+]

Wanderlust Volunteer Program

Wanderlust Volunteer Program gir deg muligheten til å gjøre en forskjell hvor det er mest nødvendig, mens du får muligheten til å utforske en av de modernistiske og mest livlige byene i Kina - Shanghai. Du skal bo i et barnehjem som ligger på et barnehospital hvor de alvorlig skadede foreldreløsene blir sendt for å få bedre medisinsk behandling. Disse barna kommer fra andre barnehjem i landlige områder i Kina, og med din kjærlighet og omsorg kan du hjelpe dem gjennom deres utvinning.

Programoversikt:

Dette prosjektet gir deg muligheten til å gjøre en forskjell hvor det er mest nødvendig, mens du utforsker en av de mest vellykkede og moderne byene i Kina - Shanghai. Som frivillig vil du bo i et barnehjem som ligger på et barnehospital, hvor de skadede og syke foreldreløse er sendt for å få bedre medisinsk behandling. Disse barna kommer fra andre barnehjem i landlige områder i Kina, og med din kjærlighet og omsorg kan du hjelpe dem gjennom deres utvinning.... [-]

Kina Shanghai
September 2020
Engelsk
Heltid studier
2 - 24 uker
Campus
Les mer på norsk
Address
2nd Floor, No.588, East Yan'an Road
200002 Shanghai, Shanghai, Kina