Les den offisielle beskrivelsen

Zhejiang International Studies University (ZISU) er et offentlig universitet med fullmakt fra Zhejiang-provinsen, hvor utenlandske språk og litteratur er stilte disipliner, litteratur, økonomi, ledelse, pedagogikk, vitenskap, kunst og andre disipliner utvikle coordinately. ZISU kan spores tilbake til Zhejiang College of Education grunnlagt i 1955 og begynte ordinær undervisning på universitetsnivå i 1994. Det begynte å vedta den nåværende navn i 2010.

Universitetet er et utgangspunkt for dyrking av internasjonalt anvendt talenter. I dag er 8200 heltidsstudenter som studerer i mer enn 30 majors for bachelorgrad eller knytte grad tilbys i 12 skoler.

Universitetet aktivt fremmer internasjonal utdanning utveksling og samarbeid. ZISU er representant universitetet i kinesiske regjeringen fremragende undervisning internasjonalt utvekslingsprogram og Zhejiang-provinsen fremragende undervisning internasjonalt utvekslingsprogram. Gjennom internasjonale felles utviklingsprosjekter som gjensidig godkjenning av studiepoeng og grader, sender universitet 250 studenter i utlandet årlig. Korporative relasjoner ble etablert med Russland, Tyskland, Spania, Frankrike, Australia, Japan, Sør-Korea, Chile, Mexico og andre land og regioner, i rundt 30 land og mer enn 60 høyskoler og universiteter. ZISU rekrutterer også fra Nord-Amerika, Latin-Amerika, Øst-Europa og Vest-Europa og andre områder av internasjonale studenter som studerer i ZISU for lange eller korte termer. Universitetet har også organisert Konfucius institusjon med National University of Equatorial Guinea til å delta aktivt i den internasjonale markedsføringen av kinesisk.

Universitetet ligger i Hangzhou, hovedstaden i provinsen Zhejiang. ZISU har to campuser, Wensanlu campus og Xiaoheshan campus, totalt opptar 430 000 m2. Wensanlu campus ligger i sentrum av Hangzhou med praktisk trafikk. Sørsiden av Wensanlu campus er West Lake, og østsiden er gamle kanalen. Xiaoheshan campus ligger i høyere utdanning sone i Hangzhou med frisk luft og vakker natur, som er det ideelle stedet for å studere.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Kinesisk

Denne skolen tilbyr også:

Forberedende år

Zhejiang International Studies University

Programmet er undervist i kinesisk, det inkluderer nesten 20 kinesiske klasser per uke. Formålet er å utvikle elevenes forståelse av den kinesiske kulturen, utstyrer elev ... [+]

Programmet er undervist i kinesisk, det inkluderer nesten 20 kinesiske klasser per uke. Formålet er å utvikle elevenes forståelse av den kinesiske kulturen, utstyrer elevene med alle aspekter av kinesisk språk, inkludert lytte, snakke, lese og skrive, spesielt for å forbedre studentenes kinesisk nivå fra nybegynnere til HSK4. Etter ett år intensiv trening, skal studentene forstå minst 1200 grunnleggende kinesiske ord og test tar ferdigheter, vil få sjansen til å bruke kinesisk universitetsbachelor majors.

Kurs Omfattende Kinesisk (1) Lytte og tale (1) Lesing og skriving (1) One to One Språk Drill (valgfritt) HSK (valgfritt) Chinese Culture (valgfritt) ... [-]
Kina Hangzhou
September 2019
Kinesisk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk