Blue Mountains International Hotel Management School China

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Blue Mountains International Hotel Management School i Suzhou er et joint venture med Suzhou Tourism and Finance Institute tilbyr en toårig Associate Degree of Business (International Hotel

By og beliggenhet

Suzhou er en kjent turistby berømt for sin kultur, samt et økonomisk utviklingsområde med sin 2500 år lange historie. Grenser til Shanghai i øst, Zhejiang-provinsen i sør, Lake Taihu i vest og Yangtze-elven i nord, har Suzhou et mildt og temperert klima. Suzhou ligger bare 25 minutter med tog fra kosmopolitiske Shanghai.

Det er et gammelt kinesisk ordtak som oversettes som "Paradis i himmelen, Suzhou og Hangzhou på jorden." Dette er på grunn av den lange historien byen har etterlatt sammen med sine fascinerende legender, sine elegante klassiske hager, tradisjonelle broer som henger over elver, de vakre innsjøene med sine grønne åser, de mange attraktive naturskjønne stedene, historiske steder og utsøkte kunst og håndverk.

Foruten sine klassiske hager er Suzhou også kjent for Kunqu Opera og Pingtan (balladsang i Suzhou dialekt). For å nevne noen av spesialene som finnes i Suzhou, kan du finne silke, håndverk som broderi, fans, tradisjonelle kinesiske musikkinstrumenter, lanterner, møbler, jadeutskjæringer, silkevegger, tradisjonelle malerier, treblokkutskrifter, osv. For ikke å nevne den store portkrabben fra Yangcheng-sjøen.

Suzhou er et ideelt reisemål for å leve og studere. Campus ligger i International Education Park South, Wuzhong District, Suzhou, 30 minutter fra det travle sentrum og et ideelt sted for studenter å studere og leve.

Steder

Suzhou

Address
Admission Office
Helen Li
Marketing & Recruitment Manager
Suzhou Tourism and Finance Institute
Education Park South
Wuzhong Avenue
Wuzhong District

215104 Suzhou, Jiangsu, Kina