Blue Mountains International Hotel Management School China

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Blue Mountains International Hotel Management School i Suzhou er en Joint Venture med Tourism Suzhou og finans Institute tilbyr en to-årig Associate Degree of Business (International Hotel & Resort Management) i Kina, sti til en bachelorgrad i Australia.

By og beliggenhet

Suzhou er en kjent turist by kjent for sin kultur, samt en økonomisk utvikling, med sin 2500 år lange historie. Grenser på Shanghai i øst, Zhejiang-provinsen i sør, Lake Taihu i vest og Yangtze-elven i nord, har Suzhou et mildt og temperert klima. Suzhou er bare 25 minutter med tog fra kosmopolitiske Shanghai.

Det er et gammelt kinesisk ordtak som oversetter som "Paradise i himmelen, Suzhou og Hangzhou på jorden." Dette er på grunn av den lange historien byen har etterlatt seg sammen med sine fascinerende legender, sine elegante klassiske hager, tradisjonelle broer hengende over elver, vakre innsjøer med sine grønne åser, de mange attraktive naturskjønne steder, historiske steder, og den utsøkte kunst og håndverk.

Foruten sin klassiske hager, er Suzhou også berømt for Kunqu Opera og Pingtan (ballade-sang i Suzhou dialekt). For å nevne noen av spesialitetene som finnes i Suzhou, kan du finne silke, håndverk som broderi, vifter, tradisjonell kinesisk musikkinstrumenter, lykter, møbler, jade utskjæringer, silke billedvev, tradisjonelle malerier, tre-blokk utskrifter, etc, for ikke å nevne de store gate krabber fra Yangcheng Lake.

Suzhou er et ideelt reisemål for å leve og studere. Universitetsområdet ligger i International Education Park South, Wu District, Suzhou, 30 minutter fra det travle sentrum og et ideelt sted for studenter å studere og leve.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Kinesisk

Se Associate Degrees »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Høgskolegrad

Knytte Grad Av Virksomhet I Internasjonal Hotell Og Resort Management

Campus Heltidsstudier 2 år March 2018 Kina Suzhou

Dette grad programmet gir studentene en bred business - fokusert opplæring i alle viktige aspekter av hotellet og resort management. Programmet forbereder studentene for tilsyns-og ledelse traineestillinger på eksamen i hotellbransjen, samt tilhørende overnatting, serverings- og turistnæringen. [+]

Studien Journey

To år i Kina - Associate Degree of Business (International Hotel og Resort Management)

6 måneder i Australia - Bachelor of Business (International Hotel og Resort Management)

Dette grad programmet gir studentene en bred business - fokusert opplæring i alle viktige aspekter av hotellet og resort management. Programmet forbereder studentene for tilsyns-og ledelse traineestillinger på eksamen i hotellbransjen, samt tilhørende overnatting, serverings- og turistnæringen.

Studere våre to-årig lavere Associate Degree of Business (International Hotel & Resort Management) i Suzhou.

Hvorfor studere på Blue Mountains International Hotel Management School Suzhou?Studie ved Australia og Asia Pacific er nummer 1 Hotel School (TNS Survey 2013) Utdannet med en globalt anerkjent kvalifikasjon spesielt utviklet for serveringsbransjen (TEQSA Akkreditert) Dra nytte av fordelene og globale karrieremuligheter tilgjengelig mens du studerer i Kina. Nyutdannede med hell flytte videre til gode karrieremuligheter i den globale hotellbransjen. Internasjonale studenter studerer kinesisk språk gjennom hele Associate Degree of Business (Hotel & Resort Management) og leveres med full student visa support. Fordeler GARANTERT KARRIEREMULIGHETER Gjestfrihet og turisme er den raskest voksende industrien i verden. Kinas serveringsbransjen er booming. INTERNASJONALT ANERKJENT KVALIFISERING Skolen har etablert et stort nettverk av internasjonale kjedehoteller og utdanningsinstitusjoner der studentene har bygget sin karriere eller fremmet sin utdanning i utlandet takket være sin gjestfrihet utdanning. Våre kurs blir undervist på engelsk Våre læreplanen og læremateriell er utviklet og følger de samme læringsutbytte og vurderinger som Blue Mountains International Hotel Management School - Australia, noe som garanterer en høy kvalitet standard for utdanning i Business... [-]

Kontakt
Besøksadresse
Admission Office
Helen Li
Marketing & Recruitment Manager
Suzhou Tourism and Finance Institute
Education Park South
Wuzhong Avenue
Wuzhong District

Jiangsu Province, 215104 CN