Les den offisielle beskrivelsen

Blue Mountains International Hotel Management School i Suzhou er et joint venture med Suzhou Tourism and Finance Institute tilbyr en toårig Associate Degree of Business (International Hotel

By og beliggenhet

Suzhou er en kjent turistby berømt for sin kultur, samt et økonomisk utviklingsområde med sin 2500 år lange historie. Grenser til Shanghai i øst, Zhejiang-provinsen i sør, Lake Taihu i vest og Yangtze-elven i nord, har Suzhou et mildt og temperert klima. Suzhou ligger bare 25 minutter med tog fra kosmopolitiske Shanghai.

Det er et gammelt kinesisk ordtak som oversettes som "Paradis i himmelen, Suzhou og Hangzhou på jorden." Dette er på grunn av den lange historien byen har etterlatt sammen med sine fascinerende legender, sine elegante klassiske hager, tradisjonelle broer som henger over elver, de vakre innsjøene med sine grønne åser, de mange attraktive naturskjønne stedene, historiske steder og utsøkte kunst og håndverk.

Foruten sine klassiske hager er Suzhou også kjent for Kunqu Opera og Pingtan (balladsang i Suzhou dialekt). For å nevne noen av spesialene som finnes i Suzhou, kan du finne silke, håndverk som broderi, fans, tradisjonelle kinesiske musikkinstrumenter, lanterner, møbler, jadeutskjæringer, silkevegger, tradisjonelle malerier, treblokkutskrifter, osv. For ikke å nevne den store portkrabben fra Yangcheng-sjøen.

Suzhou er et ideelt reisemål for å leve og studere. Campus ligger i International Education Park South, Wuzhong District, Suzhou, 30 minutter fra det travle sentrum og et ideelt sted for studenter å studere og leve.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Kinesisk

Denne skolen tilbyr også:

Høgskolegrad

Blue Mountains International Hotel Management School China

Dette grad programmet gir studentene en bred business - fokusert opplæring i alle viktige aspekter av hotellet og resort management. Programmet forbereder studentene for ... [+]

Studien Journey

To år i Kina - Associate Degree of Business (International Hotel og Resort Management)

6 måneder i Australia - Bachelor of Business (International Hotel og Resort Management)

Dette grad programmet gir studentene en bred business - fokusert opplæring i alle viktige aspekter av hotellet og resort management. Programmet forbereder studentene for tilsyns-og ledelse traineestillinger på eksamen i hotellbransjen, samt tilhørende overnatting, serverings- og turistnæringen.

Studere våre to-årig lavere Associate Degree of Business (International Hotel & Resort Management) i Suzhou.

Hvorfor studere på Blue Mountains International Hotel Management School Suzhou?Studie ved Australia og Asia Pacific er nummer 1 Hotel School (TNS Survey 2013) Utdannet med en globalt anerkjent kvalifikasjon spesielt utviklet for serveringsbransjen (TEQSA Akkreditert) Dra nytte av fordelene og globale karrieremuligheter tilgjengelig mens du studerer i Kina. Nyutdannede med hell flytte videre til gode karrieremuligheter i den globale hotellbransjen. Internasjonale studenter studerer kinesisk språk gjennom hele Associate Degree of Business (Hotel & Resort Management) og leveres med full student visa support. Fordeler GARANTERT KARRIEREMULIGHETER Gjestfrihet og turisme er den raskest voksende industrien i verden. Kinas serveringsbransjen er booming. INTERNASJONALT ANERKJENT KVALIFISERING Skolen har etablert et stort nettverk av internasjonale kjedehoteller og utdanningsinstitusjoner der studentene har bygget sin karriere eller fremmet sin utdanning i utlandet takket være sin gjestfrihet utdanning. Våre kurs blir undervist på engelsk Våre læreplanen og læremateriell er utviklet og følger de samme læringsutbytte og vurderinger som Blue Mountains International Hotel Management School - Australia, noe som garanterer en høy kvalitet standard for utdanning i Business... [-]
Kina Suzhou
Kontakt skolen
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk