Les den offisielle beskrivelsen

Basert på trender anerkjent i sysselsettingen på IT kvalifiserte fagfolk gjennom analyse av arbeidsgivernes behov og basert på analysert kjennetegn ved arbeidsmarkedet i KroatiaProsjektet med å etablere Algebra Høgskolen ble lansert i 2006.

Målet med grunnleggerne var å lage en topp kvalitet profesjonell institusjon for høyere utdanning som var, sammen med sitt program, ansatte og undervisningsmateriell, klar til å møte kravene til arbeidsgivere og arbeidsmarkedet. Akkrediteringen utstedt av det nasjonale kontoret for vitenskap og høyere utdanning, resultatene av re-akkreditering i 2012, kvalitetssikringssystem evaluering utført av flamske-nederlandske akkrediteringsorgan NVAO og status "Godkjent av FER" (FER - Fakultet for elektro Engineering and Computing) som støttes av det faktum at disse ønsker var ikke ujordet og bekreftet den høye graden av den Høgskolen pensum. De Høgskolen er en del av Algebra utdanning gruppe, grunnleggelsen institusjon som har vært i drift på den kroatiske markedet i mer enn 16 år, og har vært den ledende pedagogisk senter i regionen for databehandling og informasjonsteknologi.

I dag, Høgskolen gjennomfører fire undergraduate profesjonelle programmer og fem graduate profesjonelle programmer:

Undergraduate PROFESSIONAL PROGRAM (BACHELOR)

  • systemutvikling
  • systemutvikling
  • Multimedia databehandling
  • Digital markedsføring

Graduate PROFESSIONAL PROGRAM (MASTER)

  • systemutvikling
  • systemutvikling
  • Multimedia databehandling
  • Digital markedsføring
  • e-ledelse MBA

Læreplanene for alle studieprogram er fullt kompatibel med studiepoeng system (Bologna-erklæringen) og er en del av den offisielle systemet for høyere utdanning i Kroatia, Der Høgskolen mottatt flere akkrediteringer fra departementet for vitenskap, utdanning og sport (først midlertidig akkreditering fikk i juni 2008, permanent akkreditering i 2010, akkreditering for studietilbud i multimedia databehandling og masterstudier program i juni 2012 og akkrediteringer for begge studieprogrammer innen digital markedsføring i januar 2015).

Algebra Høgskolen dag sysselsetter over 100 lærere og knytte forelesere som kommer fra den akademiske og næringslivet og i henhold til de kvalitetsevalueringsresultatene som oppnås gjennom regelmessig re-akkreditering utført av National Agency for vitenskap og høyere utdanning i 2012, representerer en av de beste studieprogrammene i Republikken Kroatia.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Algebra University College

På Algebra internasjonale sommerskolen, tror vi på kvalitet og effektivitet i undervisning, gode programmer, gode lærere og beste opplevelsene i Kroatia - den største eur ... [+]

På Algebra internasjonale sommerskolen, tror vi på kvalitet og effektivitet i undervisning, gode programmer, gode lærere og beste opplevelsene i Kroatia - den største europeiske land å tilbringe sommeren.

Hvis du ønsker å lære mer om digitale markedsføringsstrategier og brukeratferd, finne ut hvordan digitale endrer måten vi lever og arbeider, hvordan utvikle mobile applikasjoner, alt om datasikkerhet eller 3D-animasjon og spilldesign, kanskje lære om "mørke siden "av sikkerhet og hvordan du bruker" kraften "den rette måten, har du kommet til rett sted!

Ved å akseptere sertifisering og den nyeste teknologien som våre retningslinjer, har vi bevisst tatt plikten til å stadig oppgradere og tilpasse våre kurs og undervisningsopplegg med kravene i bransjen. Det er imidlertid ikke om en rase med teknologi, er det om å identifisere og forutsi globale teknologiske og forretningsmessige trender som har formet globale arbeidsmarkeder, og vil fortsette å gjøre det i fremtiden.... [-]

Kroatia Zagreb
Oktober 2019
Heltid studier
3 uker
Campus
Les mer på norsk