Culinary Institute Kul IN

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Skole beskrivelse

Gastronomi tilbyr et bredt spekter av yrker, og alle studenter som ønsker å styre sine studier mot den kulinariske kunster, eller ønsker å bygge på sine eksisterende kunnskap sammen med eksepsjonelle mentorer med et vell av arbeidserfaring og teoretisk kunnskap er velkommen på Kul IN.

Kul IN har til hensikt å gi studentene et bredt spekter av kulinariske kunnskaper, næringsmiddelindustrien, og gastronomi. For å sikre at våre studenter har perfeksjonert alle de nødvendige ferdigheter for å jobbe i en kvalitet restaurant, begynner vi ved å dekke viktige fundamenter at alle studenter, uavhengig av deres utdanningsbakgrunn, må passere.

Som en del av dette programmet, elevene lære om termisk og mekanisk matfag, erkjenner kvalitetsråvarer, kopling krydder med ingredienser, skape kvalitet restaurantmenyer, arrangering og serveringsfat, profesjonell matlaging standarder, oppbevaring av mat, mat porsjoner, og historien om gastronomi.

Visjon

Kul IN har som mål å utvikle et pedagogisk senter med fokus på kreativitet, forskning og markedsføring av moderne mat og kulinariske teknologier. Gjennom utdanning av profesjonelle kokker, konditorer, og fagfolk i andre grener av gastronomi. Vi bygger et institutt som er et unikt sted for kokker, restauranteiere, ledere og kulinariske media for å trene og oppdatere sine kunnskaper, og for å lære om hva som er nytt i verden av mat, drikke og desserter.

Internasjonale sertifikater

For å kunne tilby våre elever en komplett opplevelse når studere italiensk gastronomi og mat, har vi laget felles programmer med den verdenskjente kulinariske skolen ALMA, La Scuola Internazionale di Cucina Italiana.

Culinary Institute Kul IN og ALMA La Scuola Internazionale di Cucina Italiana har utviklet to felles programmer: "Profesjonell Cook av italiensk kjøkken" og ". Professional Pastry Chef av italienske desserter" Gjennom intensive og dynamiske studier, som foregår dels i Sisak og delvis i Colorno, Italia, studentene har mulighet til å få uvurderlig internasjonal erfaring og bli virkelig midt i kulturen som har formet denne verdensberømte mat. I tillegg til timer med hands-on trening, ekskursjoner, og practicums, studenter vil også bli tildelt en flere måneders lang internship der de vil få erfaring i elite restauranter og konditorier. Muligheter for nettverksbygging er endeløse og åpne dører til potensielle arbeidsplasser som studenter bevise seg selv som dyktige kokker i den virkelige verden av high-end gastronomi.

For å gi deg den fulle opplevelsen av å studere i Culinary Institute Kul I inviterer vi deg til å besøke vår virtuelle tur.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Italiensk

Se Sertifikater » Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:


Sertifikat i profesjonell kokk av italiensk mat

Campus Heltidsstudier 10 måneder March 2019 Kroatia Sisak

Culinary Institute Kul IN og partnerskolen ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana tilbyr et internasjonalt fellesprogram for studenter som er interessert i å spesialisere seg profesjonelt i italiensk mat. Dette 10-måneders programmet tar sikte på å produsere fullt utdannede profesjonelle kokker som spesialiserer seg på italiensk mat. Studentene starter med en intensiv 2-måneders generell kulinarisk kurs på Kul IN , og fortsetter å spesialisere seg på italiensk mat på ALMA. Studerende deretter praktikant på en elite italiensk restaurant eller hotell i 5 måneder. Interning i utlandet gir studentene den uvurderlige muligheten til å samarbeide internasjonalt og koble sammen med noen av de mest suksessfulle kokkerne i Italia og i verden. [+]

Culinary Institute Kul IN og partnerskolen ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana tilbyr et nytt internasjonalt fellesprogram for studenter som er interessert i å spesialisere seg profesjonelt i italiensk mat. Dette 10-måneders programmet tar sikte på å produsere fullt utdannede profesjonelle kokker som spesialiserer seg på italiensk mat. Den unike læreplanen gir studentene mulighet til å praktisere sine nyoppkjøpte ferdigheter, som de har fått gjennom intensive kurs på Kul IN og ALMA , ved å interning på elite italienske restauranter og hoteller. Interning i utlandet gir studentene den uvurderlige muligheten til å samarbeide internasjonalt og koble sammen med noen av de mest suksessfulle kokkerne i Italia og i verden. PROGRAM DETALJER FOR PROFESSIONAL COOK OF ITALIAN CUISINE... [-]


Kokkekunster

Campus Heltidsstudier 2 måneder January 2019 Kroatia Sisak

Culinary Arts kurset er vårt flaggskipprogram og er ideelt for de som planlegger en profesjonell karriere i matindustrien eller vurderer en karriereendring. I løpet av dette to-måneders kurset får studentene en omfattende forståelse av matlagingsmetoder og teknikker som brukes i fransk og italiensk mat, og en dypere forståelse av HoReCa-bransjen og standarder, mathygiene og restaurantforvaltning. Kurset er svært praktisk, og studentene bruker 80% av klassetiden på kjøkkenet og får erfaring med kjøtt, skalldyr, pasta, kaker og mer. I tillegg tar studentene undervisning i enologi og vinparing. På slutten av kurset kan studentene velge å praktisere i en elite restaurant eller hotell i Kroatia. [+]

Kurs: Kulinarisk kunst

I løpet av dette to måneders programmet vil deltakerne få en bred og intens utdannelse innen profesjonell matlaging og bakverk. Den dynamiske kursplanen er designet for folk som ønsker å forbedre sine kulinariske ferdigheter eller som retter seg mot en karriere innen profesjonell gastronomi. Programmet tar en praktisk tilnærming til matlagingsteknikk, med daglig matlagingslaboratorier som supplerer leksjoner, samt flere utflukter til lokale matproduksjonssentre og gjestelesninger fra å besøke kroatiske og internasjonale kokker. Studentene vil bli forsynt med grunnleggende kunnskaper som kreves for å begynne å jobbe i et kulinarisk yrke. Studentene vil lære om termisk og mekanisk matvarebehandling, identifisere ingredienskvalitet, krydder krydder, knivarbeid, skape kvalitetsrestaurantmenyer, arrangere og servere retter, profesjonelle matlagingsstandarder, matdeler, matbevarelse og gastronomiets historie. Sammen med de faglige ferdighetene studentene lærer under dette programmet, vil de også få muligheten til å møte suksessfulle kokker som arbeider i moderne gastronomi og danne et nettverk med fagfolk i bransjen. Oppdag din lidenskap mot gastronomi gjennom Kul IN student nettverk. ... [-]


Profesjonelt bakverk og konfekt

Campus Heltidsstudier 2 måneder January 2019 Kroatia Sisak

Dette intensive to-måneders kurset i moderne konditori og konfekt er designet for å gi studentene et godt grunnlag og avanserte teknikker for aspirante bakverkskokker. Små klassestørrelser gjør det mulig for våre erfarne professor-kokker å gi studentene mye oppmerksomhet og individuell tilbakemelding. Studentene bruker 80% av klassetiden til å få praktisk praktisk erfaring på kjøkkenet. Kurset dekker bakeri og konditorvarer, søte og salte bakverk, samt grunnleggende italienske og franske bakverk. I tillegg er studentene introdusert til vinparing og bedriftsledelse, og de kan velge å utføre en internship i en elite restaurant, hotell eller konditori.

[+]

Det brede utvalget av konfektprodukter som har kommet seg frem på markedet har skapt behovet for å studere søtsaker og desserter som en egen enhet innen kulinarisk kunst. Gitt at klassiske konfekteteknikker har utviklet seg med den moderne teknologien som nå utgjør gastronomiens verden, tilbyr denne søte kulinariske grenen omfattende studiemateriell. På grunn av økende popularitet og etterspørsel etter utdannede fagfolk på dette feltet har Culinary Institute Kul IN skapt et profesjonelt kringleprogram for moderne konfekt.

Oppdag din lidenskap mot gastronomi gjennom Kul IN student nettverk.

Annen kursinformasjon:Leksjonsplan: 5 timer / dag, mandag til fredagSpråk: kroatisk og / eller engelskLære- og lesemateriell (digital): levert av Kul INUniformer: levert av Kul IN... [-]

Vinprogram

Campus Heltidsstudier 50 timer February 2019 Kroatia Sisak

Visste du at Zinfandel drue stammer fra Kroatia? Historisk har Kroatia et langt og nært forhold til vin, og vingårder er fulle av urbefolkede druesorter, og beriker regionens vinkultur. Dette to-ukers programmet er en komplett pakke som vil fordype deg i verden av vin, som dekker gamle viner i verden og New World, tradisjonelle kroatiske viner, vinavl, enologi, smaksprøver, vinmarkedsføring og forståelse av vinetiketter. Du vil finne din indre sommelier som du lærer å skille mellom subtile smaker og aromaer, og du vil besøke lokale vingårder og vingårder for å lære om vinproduksjon. Enten du er en vineliv, en vinkritiker eller en sommelier, vil dette kurset tilby noe nytt og spennende for deg. [+]

Den moderne spisekunst er ufattelig uten vin og andre alkoholholdige drikker som har blitt en uunnværlig del av gastronomi og hverdagsliv. Riktig håndtering og lagring, kunnskap om vinkultur og dens historie, samt kvalitetspresentasjon og kommunikasjonsferdigheter er alle nødvendige for profesjonelt arbeid med vin. Sammen med å lære seg standarder for vinbonton, må sommelier følge nye trender i virksomheten fordi vin er et levende produkt og krever kontinuerlig smak, vurdering og forskning.

Kul IN kombinerer teoretisk og praktisk opplæring slik at studentene kan få et komplett innblikk i vinens verden. Programmet er ment for de som er ansatt i turisme, cateringindustrien, restauranter og hoteller, vinprodusenter, salgsrepresentanter, vinkritikere og vinelskere. Etter ferdigstillelse skal studentene selvstendig kunne bestemme vinkvaliteten, velge viner, par vin med mat og komponere et vinkart.... [-]


Kul IN Language Academy Studie og erfaring: Engelsk

Campus Heltidsstudier 2 måneder January 2019 Kroatia Sisak

Dette to-måneders kurset er en komplett pakke som kombinerer intensiv engelsk leksjoner, personlig en-mot-en veiledning, og en rekke ekskursjoner og aktiviteter som vil introdusere studenter til kroatisk og europeisk kultur. Studentene har mulighet til å legge til en engelsk eksamen forberedelse kurs til deres studie pakke.

[+]

Kul IN Language AcademyStudie og erfaring: Engelsk

Dette to-måneders kurset er en komplett pakke som kombinerer intensive engelsklæringer, personlig en-mot-en veiledning, og en rekke ekskursjoner og aktiviteter som vil introdusere studenter til kroatisk og europeisk kultur. Studentene har mulighet til å legge til en engelsk eksamen forberedelse kurs til deres studie pakke. Undervisningen inkluderer boliger, lunsj på hverdager, og alle turer og aktiviteter organisert av skolen. Kursdirektøren er fra California, og hun har vært undervisning og veileder engelsk siden college.

Programbeskrivelse

Dette kurset er en komplett pakke som kombinerer intensive engelsklæringer, personlig en-mot-en veiledning, og en rekke ekskursjoner og aktiviteter som vil introdusere studenter til kroatisk og europeisk kultur. Studentene tilbringer morgenen å studere engelsk grammatikk og ordforråd i en gruppeinnstilling. Kursbøker, talepraksis og lytteøvelser danner kjernen i disse klassene. Studentene bygger et solid språkgrunnlag og praktiserer vokabular som er relatert til ettermiddag aktiviteter og turer. Sammen med intensive engelskundervisning mottar hver student en individuell veiledning en gang i uken, hvor vi vil fokusere på individuelle utfordringer. Aktiviteter inkluderer morsomme matlagingskurs i Kul IN profesjonelle kjøkken, filmkvelder, ridning, kanopadling og museumsbesøk. Deltakere får øve på engelsk mens de samhandler med lokalbefolkningen og lærer om Kroatiens kultur og historie gjennom disse morsomme aktiviteter og korte turer. Som en klasse tar vi dagsturer til viktige kroatiske byer og landemerker, inkludert Zagreb, Plitvička Jezera nasjonalpark og Adriaterhavskysten. Progam varighet: 2 måneder Timer per uke: 16 (med valgfri eksamen forberedelse: 22) Valgfri engelsk eksamen forberedelse tilbyr fokusert engelsk studie for å bestå TOEFL eller Cambridge engelsk eksamen.... [-]


Sertifikat i matematisk ledelse

Campus 3 måneder January 2019 Kroatia Sisak

Dette fellesprogrammet mellom Culinary Institute Kul IN og ZSEM Business Academy gir studentene en balanse mellom kreativ kulinarisk kunst og den økonomiske realismen som trengs for å lykkes. Kulinarisk ledelse er utviklet for studenter som planlegger å jobbe innen gastronomi som restaurant- eller konditorivarer, eller som ønsker å åpne en egen restaurantvirksomhet. [+]

Studenter som planlegger å jobbe innen gastronomi som restaurant- eller konditorivarer, eller som ønsker å åpne en egen restaurantvirksomhet, vil få en omfattende forståelse av næringsmiddelindustrien gjennom dette velafrundede programmet. På Kul IN styrker studentene sine matlagingskunnskaper gjennom intensiv matematikk. På ZSEM Business Academy lærer de om moderne virksomhet og ledelse gjennom klasser innen digital markedsføring, økonomi, bedriftsmiljø, innovasjon og andre områder av økonomi som er viktige for forståelse i restaurant og næringsmiddelindustrien.

Passion er ikke det eneste som er nødvendig for å åpne en vellykket bedrift, spesielt i HoReCa-bransjen. Dette fellesprogrammet mellom Culinary Institute Kul IN og ZSEM Business Academy gir studentene en balanse mellom kreativ kulinarisk kunst og den økonomiske realismen som trengs for å lykkes. Kulinarisk ledelse er utviklet for studenter som planlegger å jobbe innen gastronomi som restaurant- eller konditorivarer, eller som ønsker å åpne en egen restaurantvirksomhet. Studentene styrker først sine kulinariske ferdigheter på Kul IN i to måneder. Deretter lærer de om moderne virksomhet og ledelse gjennom klasser innen digital markedsføring, økonomi, bedriftsmiljø, innovasjon og andre områder av økonomi som er viktige for forståelse i restaurant og næringsmiddelindustrien.... [-]


Kontakt

Adresse, linje 1 KULIN Capraska ulica 12
44010 Sisak, Sisak-Moslavina County, Kroatia
HJemmeside http://www.kulinst.hr/en
Telefon false