Les den offisielle beskrivelsen

Skolebeskrivelse

Gastronomi tilbyr et bredt spekter av profesjoner, og alle studenter som ønsker å lede sine studier til kulinarisk kunst, eller ønsker å bygge på sin eksisterende kunnskap sammen med eksepsjonelle mentorer med et vell av arbeidserfaring og teoretisk kunnskap, er velkomne på Kul IN . Kul IN har til hensikt å gi studentene et bredt spekter av kulinarisk kunnskap, næringsmiddelindustrien og gastronomi. For å sikre at våre studenter har perfeksjonert alle nødvendige ferdigheter for å jobbe i en kvalitetsrestaurant, begynner vi å dekke viktige grunnlag som alle studenter, uavhengig av utdanningsbakgrunn, må passere. Som en del av dette programmet lærer studentene om termisk og mekanisk matbehandling, anerkjenner kvalitetsingredienser, krydder krydder med ingredienser, skaper kvalitetsrestaurantmenyer, arrangerer og serverer retter, profesjonelle matlagingsstandarder, matlaging, matdeler og gastronomiets historie.

Syn

Kul IN mål er å utvikle et pedagogisk senter med fokus på kreativitet, forskning og fremme av moderne mat og kulinariske teknologier. Gjennom utdanning av profesjonelle kokker, konditorer og fagfolk i andre grener av gastronomi. Vi bygger et institutt som er et unikt sted for kokker, restaurantseiere, ledere og kulinariske medier for å trene og oppdatere deres kunnskap, og å lære om hva som er nytt i verden av mat, drikke og desserter.

Internasjonale sertifikater

For å gi våre studenter en komplett opplevelse når de studerer italiensk gastronomi og mat, har vi laget felles programmer med den verdensberømte matskolen ALMA, La Scuola Internazionale di Cucina Italiana .
Culinary Institute Kul IN og ALMA La Scuola Internazionale di Cucina Italiana har med suksess utviklet to fellesprogrammer: "Professional Cook of Italian Cuisine" og "Professional Pastry Chef of Italian Desserts." Gjennom intensive og dynamiske studier som foregår delvis i Sisak og delvis I Colorno, Italia, har studentene muligheten til å oppnå uvurderlig internasjonal erfaring og bli virkelig nedsenket i kulturen som har formet denne verdensberømte mat. I tillegg til timer med praktisk opplæring, utflukter og praktikum blir studentene også tildelt en flere måneders internship hvor de vil få erfaring i elite-restauranter og konditorier. Nettverksmuligheter er uendelige og åpne dører for potensielle jobber, da elevene viser seg som dyktige kokker i den virkelige verden av high-end gastronomi.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Italiensk

Denne skolen tilbyr også:


Culinary Institute Kul IN

Culinary Institute Kul IN og partnerskolen ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana tilbyr et internasjonalt fellesprogram for studenter som er interessert i å sp ... [+]

Culinary Institute Kul IN og partnerskolen ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana tilbyr et nytt internasjonalt fellesprogram for studenter som er interessert i å spesialisere seg profesjonelt i italiensk mat. Dette 10-måneders programmet tar sikte på å produsere fullt utdannede profesjonelle kokker som spesialiserer seg på italiensk mat. Den unike læreplanen gir studentene mulighet til å praktisere sine nyoppkjøpte ferdigheter, som de har fått gjennom intensive kurs på Kul IN og ALMA , ved å interning på elite italienske restauranter og hoteller. Interning i utlandet gir studentene den uvurderlige muligheten til å samarbeide internasjonalt og koble sammen med noen av de mest suksessfulle kokkerne i Italia og i verden. PROGRAM DETALJER FOR PROFESSIONAL COOK OF ITALIAN CUISINE... [-]

Kroatia Sisak
Oktober 2019
Engelsk,Italiensk
Heltid studier
10 måneder
Campus
Les mer på norsk
Culinary Institute Kul IN

Culinary Arts kurset er vårt flaggskipprogram og er ideelt for de som planlegger en profesjonell karriere i matindustrien eller vurderer en karriereendring. I løpet av de ... [+]

Kurs: Kulinarisk kunst

I løpet av dette to måneders programmet vil deltakerne få en bred og intens utdannelse innen profesjonell matlaging og bakverk. Den dynamiske kursplanen er designet for folk som ønsker å forbedre sine kulinariske ferdigheter eller som retter seg mot en karriere innen profesjonell gastronomi. Programmet tar en praktisk tilnærming til matlagingsteknikk, med daglig matlagingslaboratorier som supplerer leksjoner, samt flere utflukter til lokale matproduksjonssentre og gjestelesninger fra å besøke kroatiske og internasjonale kokker. Studentene vil bli forsynt med grunnleggende kunnskaper som kreves for å begynne å jobbe i et kulinarisk yrke. Studentene vil lære om termisk og mekanisk matvarebehandling, identifisere ingredienskvalitet, krydder krydder, knivarbeid, skape kvalitetsrestaurantmenyer, arrangere og servere retter, profesjonelle matlagingsstandarder, matdeler, matbevarelse og gastronomiets historie. Sammen med de faglige ferdighetene studentene lærer under dette programmet, vil de også få muligheten til å møte suksessfulle kokker som arbeider i moderne gastronomi og danne et nettverk med fagfolk i bransjen. Oppdag din lidenskap mot gastronomi gjennom Kul IN student nettverk. ... [-]

Kroatia Sisak
Oktober 2019
Engelsk,Italiensk
Heltid studier
2 måneder
Campus
Les mer på norsk
Culinary Institute Kul IN

Dette intensive to-måneders kurset i moderne konditori og konfekt er designet for å gi studentene et godt grunnlag og avanserte teknikker for aspirante bakverkskokker. Sm ... [+]

Det brede utvalget av konfektprodukter som har kommet seg frem på markedet har skapt behovet for å studere søtsaker og desserter som en egen enhet innen kulinarisk kunst. Gitt at klassiske konfekteteknikker har utviklet seg med den moderne teknologien som nå utgjør gastronomiens verden, tilbyr denne søte kulinariske grenen omfattende studiemateriell. På grunn av økende popularitet og etterspørsel etter utdannede fagfolk på dette feltet har Culinary Institute Kul IN skapt et profesjonelt kringleprogram for moderne konfekt.

Oppdag din lidenskap mot gastronomi gjennom Kul IN student nettverk.

Annen kursinformasjon:Leksjonsplan: 5 timer / dag, mandag til fredagSpråk: kroatisk og / eller engelskLære- og lesemateriell (digital): levert av Kul INUniformer: levert av Kul IN... [-]
Kroatia Sisak
Oktober 2019
Engelsk,Italiensk
Heltid studier
2 måneder
Campus
Les mer på norsk
Culinary Institute Kul IN

Visste du at Zinfandel drue stammer fra Kroatia? Historisk har Kroatia et langt og nært forhold til vin, og vingårder er fulle av urbefolkede druesorter, og beriker regio ... [+]

Den moderne spisekunst er ufattelig uten vin og andre alkoholholdige drikker som har blitt en uunnværlig del av gastronomi og hverdagsliv. Riktig håndtering og lagring, kunnskap om vinkultur og dens historie, samt kvalitetspresentasjon og kommunikasjonsferdigheter er alle nødvendige for profesjonelt arbeid med vin. Sammen med å lære seg standarder for vinbonton, må sommelier følge nye trender i virksomheten fordi vin er et levende produkt og krever kontinuerlig smak, vurdering og forskning.

Kul IN kombinerer teoretisk og praktisk opplæring slik at studentene kan få et komplett innblikk i vinens verden. Programmet er ment for de som er ansatt i turisme, cateringindustrien, restauranter og hoteller, vinprodusenter, salgsrepresentanter, vinkritikere og vinelskere. Etter ferdigstillelse skal studentene selvstendig kunne bestemme vinkvaliteten, velge viner, par vin med mat og komponere et vinkart.... [-]

Kroatia Sisak
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
50 timer
Campus
Les mer på norsk
Culinary Institute Kul IN

Hvis du vil innse din lidenskap for gastronomi, utvikle profesjonelle ferdigheter gjennom omfattende kurs og praktik, og opplev Europa mens du får din drømskarriere, er d ... [+]

Hvis du vil innse din lidenskap for gastronomi , utvikle profesjonelle ferdigheter gjennom omfattende kurs og praktik, og opplev Europa mens du får din drømskarriere , er dette programmet for deg.

I dette nye internasjonale kulinariske programmet får studentene, etter to måneder med å studere kulinarisk kunst på Kul IN , å fortsette sin utdanning på Business and Hotel Management School i Lucerne, Sveits.

Som en del av et to-måneders kulinarisk program på Kul IN , lærer studentene grunnleggende kulinariske teknikker , arbeider med ulike ingredienser og matvarer, lærer å håndtere profesjonelt utstyr, lagre à la carte-måltider og lage menyer. I løpet av programmet vil studentene skaffe seg de ferdighetene som er nødvendige for å trives i det profesjonelle kjøkkenet.... [-]

Kroatia Sisak
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
8 måneder
Campus
Les mer på norsk
Address
KULIN Capraska ulica 12
44010 Sisak, Sisak-Moslavina County, Kroatia
Nettsted