Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Melde deg på et topp universitet i USA og studere i Kroatia!

RIT Croatia ble etablert i 1997 som en global campus av det fremtredende private amerikanske universitetet,

Forskjellig fra dag 1!

Ved hjelp av den individuelle tilnærmingen vil vi sikre et stimulerende og interaktivt miljø som hjelper deg med å utvikle potensialet ditt. Under utdanningen gir vi deg en unik mulighet til å tilbringe en eller to semestre som studerer i utlandet på RITs campus i Rochester, New York eller Dubai, UAE. Gjennom programmer rettet mot praktisk bruk av kunnskap, vil du være forberedt på utfordringene i næringslivet.

Internasjonal akkreditering

RIT Croatia er en privat høyere utdanningsinstitusjon og dets programmer leveres i samsvar med nasjonale akkrediteringer. Kvaliteten på våre programmer er anerkjent av internasjonale akkrediteringer av RIT, som for eksempel:

  • Midtstatskommisjonen for høyere utdanning, et institusjonelt akkrediteringsorgan anerkjent av den amerikanske utenrikssekretærs sekretær og Rådet for akkreditering av høyere utdanning.
  • Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business. RITs forretningsprogrammer er akkreditert av AACSB International, den lengste servering globale foreningen dedikert til å fremme ledelse utdanning over hele verden.

Stipendier og finansiell støtte

For å støtte kvalifiserte studenter for å finansiere sine studier, har RIT Croatia sikret over € 350 000,00 for økonomisk støtte til innmelding i studieåret 2019/2020. Stipendier og finansiell støtte er pengepenger anvendt til studiekostnaden ved å delta på universitetet over fire års studie.

Hvorfor studere på RIT Croatia ?

  • Studere på engelsk. Tjen en internasjonalt anerkjent amerikansk grad: Alle klasser holdes på engelsk, fullt tilpasset dagens amerikanske programmer og lærebøker. Etter fullført studier på RIT Croatia får du to grader: en amerikansk grad fra Rochester Institute of Technology og en kroatisk grad fra RIT Croatia .
  • Studier i tråd med høye amerikanske utdanningsstandarder: Programmer og læreplaner er helt tilpasset standarden til et av de mest anerkjente private universitetene i USA. Kvaliteten på høgskolen har blitt bekreftet av mange internasjonale akkrediteringer, slik som Midtstatskommisjonen om høyere Utdanning - AACSB International, Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business.
  • Tilbring et semester i USA eller De forente arabiske emirater: Opplev forskjellige kulturer, se ting fra et globalt perspektiv, og for å forbedre deres engelskspråklige ferdigheter. Viktigst, det viser seg å være en stor fordel når du søker om en jobb.
  • Utmerket plasseringsfrekvens ved oppgradering: Over 80 prosent av våre studenter finner en jobb innen tre måneder etter opplæring (klasse 2017). Modellert etter RITs karriereutvikling og samarbeidsutdanningsprogram, er studentene forberedt fra deres freshman år for å bli integrert i arbeidsmarkedet.
  • Opplevelsen som gir deg en fordel: Vårt samarbeidsutdanning og karrierekontor hjelper studentene i forberedelsene til å komme inn på arbeidsmarkedet. Våre rådgivere hjelper elevene i å velge og bygge sin karriere, ta kontakt med potensielle arbeidsgivere, finne co-op-plasseringer, lære dem hvordan man skriver en CV, og forbereder dem på jobbintervjuer.
Programmer gitt i:
Engelsk

RIT Croatia Orientation Day 2016

RIT Croatia Early Admission Time Apply Now

RIT Croatia Dubrovnik campus

RIT campus life 2014

Location address
RIT Croatia
Don Frana Bulića 6

Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County, 20 000 HR
Location address
RIT Croatia
Damira Tomljanovića Gavrana 15

Zagreb, 10 000 HR