RIT Croatia

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

RIT Kroatia, tidligere kjent som American College of Management and Technology (ACMT) ble etablert i Kroatia i 1997 når departementet for vitenskap, utdanning og idrett i Republikken Kroatia initiert etableringen av private høyere utdanningsinstitusjoner. På grunn av sitt rykte i å skape og opprettholde vellykkede internasjonale partnerskap, en av de mest fremtredende private amerikanske universiteter, Rochester Institute of Technology, ble valgt som den beste partner i dette arbeidet.

The American College of Management and Technology i 2013 har endret navn til RIT Kroatia (Rochester Institute of Technology Kroatia) for å fullt ut i samsvar med den overordnede institusjonen - Rochester Institute of Technology.

To spennende steder

RIT Kroatia tilbyr studieprogram på to campuser, en ligger i kystferiebyen Dubrovnik og en i landets hovedstad, Zagreb.

stipend og økonomisk støtte

For å støtte kvalifiserte studenter i finansiering av sine studier, har RIT Kroatia sikret over € 350,000.00 for økonomisk støtte for innmelding i 2017/2018 studieåret. Stipend og økonomisk støtte er økonomiske midler brukt mot undervisning kostnadene ved å delta på universitetet over fire år med studier.

Hvorfor studere på RIT?

Som en internasjonal campus of Rochester Institute of Technology, RIT Kroatia gir fordeler matches av andre høgskoler og universiteter.

En internasjonalt anerkjent amerikansk grad:

Ved ferdigstillelse av dine studier ved RIT Kroatia, vil du få to grader: en amerikansk grad fra Rochester Institute of Technology og en kroatisk grad fra RIT Kroatia. Med en internasjonalt akkreditert og anerkjent amerikansk grad, kan RIT Kroatia studenter søke spennende jobbmuligheter i hele Europa og verden.

Høye amerikanske utdanningsstandarder:

Programmer og pensum er helt på linje med standarder for en av de mest anerkjente private universiteter i USA Mange av våre vitenskapelige ansatte er amerikanske og europeiske professorer med rike akademisk og yrkeserfaring. Kvaliteten på college har blitt bekreftet av mange internasjonale akkrediteringer, for eksempel: - The Middle States Commission on Higher Education - AACSB International, Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business.

Tilbring et semester i USA eller De forente arabiske emirater:

Studenter i Kroatia har mulighet til å delta på ett semester ved RIT universitetet, som ligger i Rochester, NY, eller ved RIT Dubai campus, som ligger i De forente arabiske emirater. Denne studien utlandet alternativet gir studentene mulighet til å oppleve forskjellige kulturer, å se ting fra et globalt perspektiv, og for å forbedre sine engelskkunnskaper. Viktigst, det viser seg å være en stor fordel når du søker på en jobb.

Utmerket plassering rate på eksamen:

Mer enn 80 prosent av våre studenter finner en jobb innen tre måneder etter endt utdanning. Modellert etter RIT program for karriereutvikling og samarbeidsvillig utdanning, studentene er forberedt fra deres freshman år for å bli integrert i arbeidsmarkedet. Sett før dem er de samme utfordringer og betingelser de vil møte i en reell livsmiljø.

Erfaring som gir deg en fordel:

Våre samarbeidende utdanning og karriere kontor hjelper studenter i deres forberedelse til inn i arbeidsmarkedet. Våre rådgivere hjelpe elevene i å velge og bygge sin karriere, å knytte kontakter med potensielle arbeidsgivere, finne co-op plasseringer, og lærer dem hvordan de skal skrive en CV, og forberede dem for jobbintervjuer. Den obligatoriske co-op er gjennomført i bedrifter i hele Kroatia og på verdensbasis, i områder som er relevante for studieprogrammene.

Studier på engelsk - språket av virksomheten kommunikasjon:

Klassene holdes på engelsk, helt på linje med moderne amerikanske programmer og lærebøker, som gjør elevene til å forbedre sine engelskkunnskaper og å forberede seg til det avanserte nivået av virksomheten kommunikasjon de vil møte på jobb.

Et høyt antall studenter får verdifulle RIT Kroatia stipend.

Klasserom er utstyrt med cutting edge datautstyr, inkludert state of the art Apple iMac-datamaskiner og iPad-enheter.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se BSc'er »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Videoer

RIT Croatia Orientation Day 2016

RIT Croatia Early Admission Time Apply Now

RIT Croatia Dubrovnik campus

RIT campus life 2014