Read the Official Description

Short History og fakultetet i dag:

Tradisjonen med høyere utdanning innen Civil Engineering i Split begynte i 1971 med etableringen av Institutt for Civil Engineering som en del av University of Zagreb. Institusjonen begynte å eksistere selvstendig i 1977 som Fakultet for Civil Engineering Science ved Universitetet i Split. Siden juli 1991 Fakultet for Civil Engineering ved University of Split har fungert som en uavhengig høyere utdanning og vitenskapelig forskningsorganisasjon. Etter etableringen av Architectural Study i september 2003 dagens Fakultet for Civil Engineering and Architecture ble grunnlagt.

Fakultetet har hatt sin egen bygningen siden den dagen det ble grunnlagt. Det dekker et areal på 8400 m2 som brukes for haller, forelesningssaler, studentlesesaler, kontorer, laboratorier, bibliotek og et konferanserom.

Kurs og vitenskapelig forskning er utført i 21 avdelinger og fem sentre.

Det er for tiden 1273 studenter ved fakultetet. Inntil i dag fakultetet har produsert 962 Bachelor of Science i Civil Engineering, 27 Bachelor of Science i Arkitektur, 473 sivilingeniører, 189 Bachelor of Civil Engineering, 94 Bachelor of Architecture, 129 profesjonelle Bachelor of Civil Engineering, 37 Masters of Civil Engineering og 2 Masters of Architecture. 44 kandidater har fått en Master of Science grad og 19 kandidater har fått en Doctor of Science-grad.

Kursene er levert av 54 forelesere: 42 leger av vitenskap, 6 Masters of Science, 14 assistenter og 30 eksterne samarbeidspartnere. 26 juniorforskningsassistenter har også vært involvert i undervisningen prosessen, tre av disse har en Ph.D. grad og 4 en M.Sc. grad.

Fire ansatte er akademimedlemmer.

Fakultet for Civil Engineering and Architecture utfører universitetsstudium of Civil Engineering, universitetsstudium of Architecture, universitet studie av Geodesi og Geo-informatikk og profesjonell studie av Civil Engineering.

Siden studieåret 1992/1993 videreutdanning (doktorgrad) universitetsstudier er blitt utført også.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også: