Airtravel Aviation Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AIR TRAVEL AVIATION ACADEMY ble grunnlagt, med sikte på å gi både økonomisk og praktisk alle med muligheten til å motta en globalt anerkjent diplom. Vårt mål er å profesjonelt trene våre studenter til de høyeste standarder og utstyre dem med kunnskap, opplæring og nødvendig kompetanse for å sikre våre studenter vellykket inntreden i sine karrierer.

Et treningssenter i Kypros, begge tildelt profesjonelt og anerkjent av IATA (International Air Transport Association), har vi potensial til å trene hundrevis av luftfart fagfolk og bedrifter hvert år, med en forpliktelse til karriere vekst for en arbeidsstyrke som holder vår bransje trygg og bærekraftig.

Forståelsen av pedagogiske praksis på internasjonale standarder og bransje regelverk, sikre kursene og møte identifiserte utfordringer i arbeidslivet.

Air Reise Aviation Academy tilbyr fleksible opplæringsløsninger - i klasser, distanse, eller et selskap - som dekker alle budsjetter og behov. Enten du er en uerfaren eller en ekspert, den eneste internasjonalt godkjente trening akademi, garanterer suksess for din profesjonelle karriere i luftfart og reiselivsnæringen.

I 2011 IATA & HARVARD gått sammen om å tilby Ledelse innen luftfart og turisme. Vår Training Academy har privilegiet å tilby et diplom fra Harvard University.

Få fordelen av å velge et program fra IATA kurs IATA-HARVARD LEDERSKAP & MANAGEMENT diplom, for å komme videre i arbeidsmarkedet, finne at du har en klar fordel i forhold til de fleste av konkurrentene. Air Reise Aviation Academy har som hovedformål å utdanne og forberede neste generasjon av fagfolk i Aviation & Tourism Industry.

Fagfolk som allerede jobber, men ønsker muligheten til å forbedre sine kunnskaper? Vi tilbyr deg spesielle intensive programmer igjen med IATA / HARVARD segl.

Med disse opplæringsprogrammer, AIR TRAVEL AVIATION ACADEMY i forbindelse med IATA & HARVARD bidrar alle til neste generasjon av Aviation og reisepersonell Worldwide.

AirTravelProfile

Steder

Strovolos

Address
41 Stavrou Avenue
2035 Strovolos, Nikosia, Kypros