Crew Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

CA Aviation Management Services

CA Aviation Management Services Ltd er et etablert luftfartsselskap som tilbyr a) omfattende B2B konsulenttjenester og b) kvalifiserte kurs til enkeltpersoner og selskaper gjennom sitt CA Crew Academy .

Som et lag har vi mangfoldig bakgrunnskunnskap i alle aspekter av luftfartsindustrien, og vi er klare til å dele den. Vi kan tilby skreddersydde kurs i våre lokaler eller uansett hvor kundene ønsker og kan oppfylle ethvert flyselskaps krav.

CA Aviation Management Services tilbyr kostnadseffektive treningsløsninger til flyselskaper og enkeltpersoner for sikkerhetstrening for kabinpersonalet, piloter og bakken. Rekrutteringstjenester er også tilgjengelig for både erfarne og ikke-erfarne flygebyr.

CA Crew Academy er en godkjent opplæringsorganisasjon (ATO 007) av Kypros Avdeling for sivil luftfart i henhold til EASA forskrift. CA Crew Academy tilbyr sertifiserte kurs som er anerkjent over hele verden.

Crew Academy går videre til neste fase av utviklingen ved å introdusere pilot Flight Simulator trening til sine aktiviteter innen året.

Ledergruppe

Vi er et team av dyktige luftfartspersonell drevet av vårt felles mål å dele vår kunnskap og erfaring. Vi elsker å hjelpe folk til å oppnå høye personlige standarder og bedrifter som forbedrer sine kompetanser. Teamet vårt kom sammen for å oppnå høy sikkerhet gjennom kvalitetstrening og -tjenester. Vi tror på å skape synergier med våre kunder for å oppnå fortreffelighet!

href = "https://www.cacrewacademy.com

tlf: 0035724323288

Steder

Larnaca

Address
19A Iacovou Patatsou, Aradippou, 7101
LARNACA,
CYPRUS

7101 Larnaca, Larnaca, Kypros
Telefon
0035724323288