Les den offisielle beskrivelsen

CA Aviation Management Services

CA Aviation Management Services Ltd er et etablert luftfartsselskap som tilbyr a) omfattende B2B konsulenttjenester og b) kvalifiserte kurs til enkeltpersoner og selskaper gjennom sitt CA Crew Academy .

Som et lag har vi mangfoldig bakgrunnskunnskap i alle aspekter av luftfartsindustrien, og vi er klare til å dele den. Vi kan tilby skreddersydde kurs i våre lokaler eller uansett hvor kundene ønsker og kan oppfylle ethvert flyselskaps krav.

CA Aviation Management Services tilbyr kostnadseffektive treningsløsninger til flyselskaper og enkeltpersoner for sikkerhetstrening for kabinpersonalet, piloter og bakken. Rekrutteringstjenester er også tilgjengelig for både erfarne og ikke-erfarne flygebyr.

CA Crew Academy er en godkjent opplæringsorganisasjon (ATO 007) av Kypros Avdeling for sivil luftfart i henhold til EASA forskrift. CA Crew Academy tilbyr sertifiserte kurs som er anerkjent over hele verden.

Crew Academy går videre til neste fase av utviklingen ved å introdusere pilot Flight Simulator trening til sine aktiviteter innen året.

Ledergruppe

Vi er et team av dyktige luftfartspersonell drevet av vårt felles mål å dele vår kunnskap og erfaring. Vi elsker å hjelpe folk til å oppnå høye personlige standarder og bedrifter som forbedrer sine kompetanser. Teamet vårt kom sammen for å oppnå høy sikkerhet gjennom kvalitetstrening og -tjenester. Vi tror på å skape synergier med våre kunder for å oppnå fortreffelighet!

href = "https://www.cacrewacademy.com

tlf: 0035724323288

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Crew Academy

Emnet omfatter all teoretisk og praktisk opplæring i henhold til EU 290/2012, vedlegg V og vedlegg 1 til del CC. ... [+]

Emnet omfatter all teoretisk og praktisk opplæring i henhold til EU 290/2012, vedlegg V og vedlegg 1 til del CC.

Generell teoretisk kunnskap om luftfart og luftfart regelverk dekker alle elementer som er relevante for de plikter og ansvar som kreves av kabinpersonalet.

Kommunikasjon med flybesetning, inkludert kommunikasjonsteknikker, felles språk og terminologi. Under trening legges vekt på betydningen av effektiv kommunikasjon mellom kabinpersonalet.

Et innledende kurs på menneskelige faktorer (HF) innen fly og besetning ressursforvaltning (CRM)

Passasjerhåndtering og kabinettovervåkning

Aero-medisinske aspekter og førstehjelp:

generell instruksjon om aero-medisinske aspekter og overlevelsede fysiologiske effektene av flyging med særlig vekt på hypoksi og oksygenbehovgrunnleggende førstehjelpmedisinsk nødhjelp i fly og tilhørende førstehjelpbruk av egnet utstyr, inkludert førstehjelps oksygen, førstehjelpsutstyr og akuttmedisinsk utstyr og deres innhold;praktisk kardiovaskulær gjenopplivingstreningreise helse og hygiene... [-]
Kypros Larnaca
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
15 dager
Campus
Les mer på norsk
Crew Academy

Kabinebesetninger som er ute av valuta på grunn av fravær fra flyplikter i en periode på mer enn 5 år, og kabinpersonalet som har en ikke-europeisk kabinbesetning kvalifi ... [+]

Kabinpersonalet som er ute av valuta på grunn av fravær fra flyplikter i en periode på over 5 år, og Cabin Crews som har en ikke-europeisk Cabin Crew kvalifikasjon, kan nå enkelt konverteres til EASA CABIN CREW ATTESTATION.

Delta på et fem-dagers intensivt kurs etter en kort forberedelsesperiode og selvstudium.

Emnet omfatter all teoretisk og praktisk opplæring i henhold til EU 290/2012, vedlegg V og vedlegg 1 til del CC.

Generell teoretisk kunnskap om luftfart og luftfart regelverk dekker alle elementer som er relevante for de oppgaver og ansvar som kreves av kabinpersonalet og inkluderer:

KommunikasjonstreningMenneskelige faktorer og CRM treningPassasjerhåndteringstreningAero-medisinske aspekter og førstehjelpstreningOverlevelse treningFarlig gods ogSikkerhetsopplæring... [-]
Kypros Larnaca
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
5 dager
Campus
Les mer på norsk