Les den offisielle beskrivelsen

Kasa High School er vår videregående videregående skole etablert i 1961. Vi aksepterer utenlandske elever fra 16 år til 20 år som har fullført en 10. klasse eller videregående skole i deres land. Med et KHS forlat sertifikat, vil de lett bli tatt opp på universitet eller høyskole over hele verden.

Kasa High School er den eneste private utdanningsinstitusjonen på Kypros med lisens for videregående opplæring. Studentene mottar et skoleavlatelsesbevis som er identisk med en annen videregående skole i Europa.

Kontaktinformasjon

CASA College

Mr. Nasir Hussain

Internasjonal Admissions Officer

3 Jean Moreas Street 1075 - Nicosia. Kypros

  • Telefon: 357 22 681882
  • WhatsApp: 0035799852749
  • Viber, imo: 0035799852749
  • Web: www.casacollege.com
Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Kasa High School

Kasa High School er vår videregående videregående skole etablert i 1961. Vi aksepterer utenlandske elever fra 16 år til 20 år som har fullført 10. klasse, videregående sk ... [+]

Hotel Management and Catering Supervision

(for elevene)

Utenlandske elever fra 17 og en halv til 21 år vil bli akseptert i løpet av Hotel Management and Catering Supervision. Det er en utmerket mulighet for søkere som ønsker å fortsette sine studier i gjestfrihetsfeltet og senere utvikle en karriere i gjestfrihetsbransjen.

Kasa High School er en privat utdanningsinstitusjon på Kypros med lisens for videregående opplæring.

Skoleleverandører tildeles et skolefaglig sertifikat, og de kan registrere seg i enhver høyskole eller universitet for videre studier.

Opptaket er åpent hvert januar, juni og oktober.... [-]

Kypros Nikosia
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk