Mesoyios College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Mesoyios College (MC), grunnlagt i 1998, er et av de ledende private høgskolene på Kypros med erfarne og støttende vitenskapelig ansatte, profesjonelt administrativt personell og fasiliteter og lokaler av høy kvalitet på et praktisk sted nær butikker og offentlig transport.

Ulike typer programmer er tilgjengelige for å passe studentenes ambisjoner. MC tilbyr en rekke akademiske grader i gjestfrihetsstudier, BSc i informatikk, BA i bedriftsadministrasjon samt yrkesbevis og vitnemål under den tilknyttede grenen Mesoyios Business Academy (MBA). Alle programmer er akkreditert av CyQAA, HRDAuth, LRN-UK, ISM, CNM-UK og andre europeiske og amerikanske institusjoner og akkrediteringsorganisasjoner.

Bortsett fra sine velutstyrte auditorier og amfiteater, har MC spesialisert seg på akademisk og yrkesfaglig gjestfrihetsutdanning, flere simuleringslaboratorier - unik på Kypros - for restaurant, bar, rengjøring, front office og spa-tjenester. Studentene deltar i praktisk erfaring med å lede klasser og oppnå praktiske ferdigheter for å forfølge en velstående karriere etter endt utdanning. Mesoyios Neo-Hippocracy Academy, en annen prestisjefylt del av Mesoyios College , tilbyr et bredt spekter av programmer innen naturmedisin og ikke-farmasøytisk medisin som Naturopati, Homeopati, Akupunktur, Naturlig Ernæring, Massoterapi og Bio-resonansterapier. Den nyeste filialen til Mesoyios College , European Computer Competence Certificate System (ECCC), er det eneste systemet på Kypros som fullt ut er i samsvar med European DigComp Framework, og gir hele spekteret av moderne digitale kompetansebevis.

138782_pexels-photo-3184407.jpeg

Våre mål

  • Gi høyere utdanning og livslang læringsmuligheter til alle mennesker uten diskriminering.
  • Gi kvalitetsopplæring for å utvikle kunnskap og ferdigheter gjennom teoretiske og praktiske kurs, slik at studentene kan utvide alternativene for yrkesrettet rehabilitering etter endt utdanning.
  • Støtt studenter med å utvikle og lage en profesjonell karriere i bransjen.

Vår visjon

Vår visjon er å forbedre kvaliteten på menneskelivet, å være College for utvikling - kjent for kreativitet og innovasjon. Vi vil oppnå dyktighet gjennom transformative praksiser i undervisning, utvikling av studenter og ansatte og ved å fremme faglige og samfunnsrelasjoner.

Vårt oppdrag

Vårt oppdrag er å hjelpe studenter til å tilegne seg omfattende, profesjonelle og menneskelige kunnskaper i den grad de kan integreres i samfunnet og oppnå sine faglige og profesjonelle mål. Videre er høyskolens mål å utvikle studentene de vitale ferdighetene til kommunikasjon, teamånd, ledelse og håndtering / løse problemer som vil gjøre dem i stand til å påta seg veiledende og ledelsesroller i en verden som stadig endrer seg, i en europeisk og verdensomspennende miljøavhengighet.

Våre grunnleggende verdier og tro

  • Integrering av alle aspekter av likhet og mangfold i vår bedriftskultur og driftspraksis på høgskolen.
  • Å sikre et trygt og sunt miljø for personalet og studentene våre og vår aktive deltakelse i initiativer som søker å fremme positive standarder for personalet og elevene.
  • Den aktive promoteringen av studentenes stemmer og den positive responsen på forslag og forslag som forbedrer studenters deltakelse, interesse og prestasjoner.
  • Den aktive jakten og reagere på synspunktene fra aksjonærene, den menneskelige ressursen til høgskolen, studenter, arbeidsgivere og det store samfunnet.
  • Etikken i våre aktiviteter.
  • Å jobbe hardt for å sikre suksess for alle studentene våre og øke forventningene.

Steder

Limassol

Address
3-5-7 Dimostheni Mitsi
3011 Limassol, Limassol, Kypros

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss