Eastwood College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om Eastwood College Private Education i Libanon

Våre piller.

Eastwood College ble grunnlagt i 1973 med visjonen til Mr. Amine Michel Khoury for å gi et rettferdig utdanningssamfunn for alle elever. Rådgiveren har siden vært i kraft, overvåker store læreplaner og politiske beslutninger.

Eastwood College har siden grunnleggelsen holdt seg oppdatert med beste pedagogiske praksis. En helhetlig tilnærming til utdanning skiller oss fra andre skoler; Vårt fokus er på sosial, emosjonell og akademisk næring av våre elever.

Vårt mål å rekruttere en høyt kvalifisert, variert lærer arbeidsstyrke støtter innsatsen for å opprettholde internasjonalt anerkjente standarder i læreplan og undervisning.

Små klassestørrelser sikrer at studentene med utpreget pedagogisk kompetanse og bakgrunn får den individuelle oppmerksomheten og omsorg de trenger.

Skoleens læreplan er basert på aktiv konstruksjon av mening gjennom strenge kurs som er intellektuelt utfordrende og kulturelt hensiktsmessig. Studentene undersøker emner i dybden gjennom en undersøkelsesmetode, som gjør at de kan spørre og takle meningsfylte spørsmål.

Det er stor oppmerksomhet på sosiale interaksjoner i læreplanen, for eksempel samtaler, diskusjoner, fellesarbeid og debatt. Slike interaksjoner gir muligheter for studenter å lære gjennom å observere andres ytelse, motta tilbakemelding om egen ytelse, høre alternative synspunkter og engasjere seg i utveksling av ideer. Det er en periodisk gjennomgang av læreplanen for å sikre at høye standarder opprettholdes.

Oppdrag.

Eastwood College forplikter seg til å påvirke verden positivt ved å lære elevene å være drevet av en balanse i sinnet, kropp og sjel, og å koble kunnskap med medfølelse, ambisjon med integritet og prestasjon med service.

Syn.

Eastwood College forsøker å være et ledende utdanningssamfunn i Midtøsten for studenter av alle nasjonaliteter og religioner.

Suksessen til vår visjon er avhengig av at alle medlemmer av skolefellesskapet er forpliktet til å ta en aktiv rolle i arbeidet med å gi et instruksjonssystem som overholder de høye standarder for internasjonal utdanning. Eastwood College er forpliktet til et program for kontinuerlig forbedring og utvikling.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Diplomer » Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Grunnskoleprogram

Campus Heltidsstudier October 2018 Libanon Beirut

Vi ser grunnskolen som en av de viktigste byggesteinene til studenters utvikling og fremtidige suksess. Vi tror derfor på en godt strukturert tilnærming til vår undervisning med et klart sett med mål. [+]

Barneskole

Vi ser grunnskolen som en av de viktigste byggesteinene til studenters utvikling og fremtidige suksess.

Vi tror derfor på en godt strukturert tilnærming til vår undervisning med et klart sett med mål.

Det akademiske programmet vil forberede alle studenter til å være litterære, ansvarlige borgere med en entusiasme for livslang læring.

De essensielle elementene i Eastwood College Elementary Program er:

En streng læreplan tilpasset nasjonale og internasjonale standarder Læreplan og instruksjon utformet for å sikre at hver student vil kunne oppnå akademisk suksess Høye forventninger til alle studenter Differensiert instruksjon og bruk av flere datakilder for å vurdere studentens fremgang ... [-]

Middelskoleprogram

Campus Heltidsstudier October 2018 Libanon Beirut

Vi er her for å veilede våre unge unge gjennom tre spennende år med forandring og utvikling, og forberede dem til å være selvstendige, kunnskapsrike tenkere som er i stand til å lykkes med de sterke akademiske kursene foran dem. [+]

Middle School

Vi er her for å veilede våre unge unge gjennom tre spennende år med forandring og utvikling, og forberede dem til å være selvstendige, kunnskapsrike tenkere som er i stand til å lykkes med de sterke akademiske kursene foran dem. Middle School-teamet oppnår dette ved å tilby et bredt spekter av utfordrende programmer ved å gi en rekke muligheter til å utforske, oppdage og utvikle individuelle aktiviteter og ved å oppdra hver student følelsesmessig, åndelig og fysisk.

Vi oppfordrer våre studenter til å nå sitt fulle faglige potensial samtidig som de er miljøbevisste, kulturelt sensitive og ansvarlige. En homeroom-lærer er ansvarlig for alle studentforhold innenfor et karakternivå, slik at elevene får ekstra veiledning og støtte.... [-]


Videregående Skole Program

Campus Heltidsstudier October 2018 Libanon Beirut

High School er utformet for å gi rikelig mulighet for studenter å utvikle talenter og interesser som de er klar over, og å oppdage og utvikle tidligere ukjente. [+]

Videregående

High School er utformet for å gi rikelig mulighet for studenter å utvikle talenter og interesser som de er klar over, og å oppdage og utvikle tidligere ukjente.

Våre oppgraderingskrav er utformet for å sikre at hver Eastwood College oppgraderer er godt forberedt både for høyskole og for en levetid på service og læring. De reflekterer vår tro på at studentene blir kreative, reflekterende, åpne, disiplinerte, produktive, medfølende og lidenskapelige voksne ved å engasjere seg i et bredt spekter av læringsmuligheter, både inn og ut av klasserommet.

International Program

Studenter som følger det internasjonale programmet, uteksaminerer med et videregående diplom, akkreditert av det libanesiske utdanningsdepartementet etter ferdigstillelse av karakter 12. Programmet forbereder studentene til å sitte for internasjonalt anerkjente eksterne eksamener som SAT, SAT II og TOEFL, Advanced Course (AP) kurs er i tillegg tilbys til dyktige og motiverte studenter som ønsker å forfølge college-nivå studier mens i skolen.... [-]


Kurs

Tidlig Barndomsprogram

Campus Heltidsstudier October 2018 Libanon Beirut

Barn på førskolenivå blir bare kjent med verden og alt i det. Vårt team av spesialiserte barnepedagoger har erfaring med å utnytte disse nye erfaringene og gjøre dem til læringsminner. [+]

Tidlig barndom

Barn på førskolenivå blir bare kjent med verden og alt i det. Vårt team av spesialiserte barnepedagoger har erfaring med å utnytte disse nye erfaringene og gjøre dem til læringsminner.

Vårt temabaserte tilnærming tillater barna å fokusere på et enkelt tema; de lager forbindelser over disiplinområder. Faglige emner som matematikk, språk, vitenskap, samfunnsfag er integrert og undervist under ett tema for mer meningsfylt læring. Språklæring fokuserer på lesing, skriving, muntlig og visuell uttrykk. Matematikkprogrammet tar sikte på å hjelpe barn å knytte sammenhenger mellom matematiske konsepter og virkelige liv. Vitenskapsprogrammet bygger grunnlaget for å utforske verden gjennom den vitenskapelige metoden. Begynnelsen av samfunnsstudier i tidlig barndom fokuserer på selvet; følelser, positive relasjoner, helse og velvære, og regler og rutiner blir alle utforsket.... [-]


Kontakt

Adresse, linje 1 Eastwood College Kafarshima Old Saida Road Kafarshima
Beirut, Libanon