Jati Institute

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Jati Institute er en av de mest etablerte private institusjoner for høyere utdanning i staten, som spesialiserer seg på faglige kurs i regnskap og virksomhet. Jati Instituttet tilbyr den kritikerroste AIA regnskap profesjonelt kurs, i samarbeid med Foreningen for internasjonale kontoer, UK.

Siden opprettelsen i 1994 har instituttet Jati roste seg på å tilby studentene et pleie miljø for å vokse personlig og profesjonelt.

Enten gjennom regelmessig tilgang til forelesere og veiledere, en liten og intim campus eller vårt fokus på å sette teori ut i praksis, er hensikten den samme - å være gnisten som forvandler unge utsiktene til målrettet voksne.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Diplomer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Diplom I Grafisk Design

Campus Heltidsstudier 3 år July 2018 Malaysia Mantin

The Diploma i grafisk design er utviklet for å gi studentene den nødvendige teoretiske kunnskaper og praktiske ferdigheter for å forberede dem for yrker i et bredt utvalg av forretninger miljøer og bransjer. [+]

Den Diplom i grafisk design er utformet for å gi studentene den nødvendige teoretiske kunnskaper og praktiske ferdigheter for å forberede dem for yrker i et bredt utvalg av forretninger miljøer og bransjer. Ved å fokusere på den bredere kreative industrien i stedet for design alene, student få bred kunnskap i fag som animasjon, webdesign, og 3D-design, utstyre dem med en kreativ kompetanse og større fremtidige jobbmuligheter.

Opptakskrav Pass SPM / SPMV med minimum 3 studiepoeng i alle fag og et pass i BYR; ELLER Pass UEC med minimum karakteren B i 3 fag og et pass i BYR; ELLER Pass O-nivå eller tilsvarende med minimum karakteren C i 3 fag; ELLER Pass sertifikat i relaterte felt med et minimum CGPA 2.0; ELLER Andre tilsvarende kvalifikasjoner anerkjent av den malaysiske regjeringen OG Passere et intervju og en tegning test. [-]