KAGC College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

OM KAGC

KAGC College ble etablert siden 2006 og er ansett som pioner og en av de ledende høyere læringsinstitusjoner i miljøfokuserte kurs i Malaysia, registrert under Malaysias Higher Educational Institutions Act 1996.

Styret av våre ambisjoner om å være et globalt universitet med utdannelsesekspertis, støtter vi våre kandidater til å være profesjonelt drevet, samtidig som de forbereder seg til å være de grønne mesterne i den internasjonale kreative industrien.

KAGC ligger i hjertet av Kuala Lumpurs sentrum, og tilbyr en rekke grønne orienterte kurs fra læringsbevis til utdanningsprogrammer innen engelskspråket, turisme, mat og drikkevareoperasjoner, matforberedelse og produksjon, grønne bygninger, grønn teknologiforvaltning , Agro Technology Management, Mobilkommunikasjon, Business Management, Hospitality & Tourism Management og International Business.

HVORFOR KAGC

Her på KAGC har vi fasiliteter for å imøtekomme våre studenters behov samtidig som de sikrer at de vil ha en omfattende utdanning og en tilfredsstillende høyere utdanning. Bibliotekene våre er utstyrt med de beste studiemateriellene, for eksempel encyklopedi, forskningsblader og magasiner. Biblioteket er også utstyrt med bærbare datamaskiner og høyhastighets bredbånd for å gjøre det mulig for studenter å utføre egen forskning og studere innenfor høgskolenes rammer.

Med den globale etterspørselsoverskriften mot bærekraft, tror vi at kandidater fra KAGC kan forfølge en karriere i den grønne byggebransjen, knytte seg til arkitektoniske og ingeniørfirmaer, grønn byggekonsultasjon, byggebedrifter, samt prosjektledelsefirmaer innen kommunal, provinsiell, Føderale myndigheter eller private enheter som er opptatt av bærekraftig utvikling.

Våre anerkjente diplomprogrammer tar sikte på å lage en grønn profesjonell ut av deg, sammen med KAGCs forpliktelse til å fremme et miljø av grønne mestere for at du skal lykkes i både ditt liv og din karriere.

  • På KAGC, vær forberedt på å fordype deg i vårt grønne samfunn som Habitat for Humanity.
  • Lær via praktisk erfaring med engasjert læring både innenfor og utenfor grenser i klasserommet i programmer som Innovative Ecotech-prosjekter, fellesskapstjenester og regelmessige opplevelsesturer.
  • Våre fremtidsfokuserte akademikere tilbyr et bredt spekter av toppmoderne laboratorieutstyr for å utstyre studenter med nødvendige oppdaterte ferdigheter samt praktikprogrammer for å la dem få en ekte hånd i karriereveien.
  • KAGC tilbyr muligheter for studenter til å studere i utlandet i land som Australia, Canada, Storbritannia, New Zealand og Singapore for ytterligere å utvide sin utdannelseserfaring fra et verdensperspektiv.
  • Malaysiske studenter kan søke om PTPTN (National Higher Education Fund) for å søke om et heltidsprogram i KAGC.

SYN

På KAGC ser vi oss selv som verdens fremste universitet i utviklingsland for å skape potensielle grønne mestere som deg selv som vårt motto, "Vær grønn, red jorden." Vi søker å fylle ut det nåværende behovet for grønne fagfolk i verdensklasse Gjennom omfattende menneskelig kapitalutvikling. Vi streber etter dyktighet i kvalitetsutdanning mens vi oppfyller våre elevernes behov mot en ny grønn æra.

KAGC er en privateide høyskole med sine kurs godkjent av Malaysias kvalifikasjonsbyrå, samt Malaysias ministerium for høyere utdanning.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Sertifikater » Se Diplomer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Diploma in Business Management

Campus Heltidsstudier 7 semestre Åpen påmelding Malaysia Kuala Lumpur

[+]

Financial Management Organisatoriske Behaviour Strategisk ledelse Internasjonal markedsføring karriere Pathway Forretnings entreprenør Banksjef markeds~~POS=TRUNC [-]

Diploma in Green Technology Management

Campus Heltidsstudier 7 semestre Åpen påmelding Malaysia Kuala Lumpur

[+]

Kursmoduler

Følgende fag er en indikasjon på hva du vil studere på dette kurset.

Business English Waste Management: Theory and Policy Quality Management Prinsipper for ledelse Forskning og case metodikk Faglige ferdigheter Kalkulus Fundamental of Public Policy Geoteknikk og Earth katastrofer Corporate Environmental Management Information System Energi, miljø og samfunn Consumer Behaviour Innføring i byggeteknikk Community Service Industrial Vedlegg karriere Pathway Opptakskrav [-]

Diploma in Mobile Communication

Campus Heltidsstudier 7 semestre Åpen påmelding Malaysia Kuala Lumpur

[+]

Ved å fullføre dette kurset skal studentene kunne:

Kursmoduler

Følgende fag er en indikasjon på hva du vil studere på dette kurset.

Business English Engineering Mathematics programmering Technique Engineering Matematikk 2 Computer Forensic Multimedia Software engineering Signal og System Menneskelige Computer Interaksjoner Introduksjon til entreprenørskap Mobile Phone Reparasjon Technique Broadband & ATM nettverk Community Service Industrial Training karriere Pathway

Forskning Officer

Development Officer

akademiker

Opptakskrav [-]

Diplom I Grønn Bygning

Campus Heltidsstudier 7 semestre Åpen påmelding Malaysia Kuala Lumpur

[+]

Kursmoduler

Følgende fag er en indikasjon på hva du vil studere på dette kurset.

Business English Forskning og case metodikk Waste Management: Theory and Policy Bygningsetaten og bærekraft Introduksjon til Energy Management Prosjektledelse Community Service karriere Pathway Opptakskrav [-]

Diplom I Hospitality-turisme

Campus Heltidsstudier 7 semestre Åpen påmelding Malaysia Kuala Lumpur

The Diploma i Hospitality & Tourism Management er belånt på en unik læring mulighet i den kombinerte disiplinene gjestfrihet, turisme og ledelse. Studenter forfølge programmet vil bli utsatt både i gjestfrihet og turisme, samt state-of-the-art teknologi som brukes innen økonomi, ledelse og markedsføring. [+]

The Diploma i Hospitality & Tourism Management er belånt på en unik læring mulighet i den kombinerte disiplinene gjestfrihet, turisme og ledelse. Studenter forfølge programmet vil bli utsatt både i gjestfrihet og turisme, samt state-of-the-art teknologi som brukes innen økonomi, ledelse og markedsføring.

Ved å fullføre dette kurset skal studentene kunne:

Kjent med de nødvendige prinsipper for ledelse og service standarder. Lære og praktisere ulike relaterte stillinger i restauranter, hoteller, feriesteder, fornøyelsesparker og kjøkken. Et bredt spekter av jobber og karrieremuligheter finnes innen feltet. Kursmoduler

Følgende fag er en indikasjon på hva du vil studere på dette kurset. ... [-]


Sertifikat

Sertifikat I Intensiv Engelsk Forberedelse (IOP / IELTS)

Campus Heltidsstudier 8 måneder Åpen påmelding Malaysia Kuala Lumpur

[+]

Kursmoduler

Følgende fag er en indikasjon på hva du vil studere på dette kurset.

Ved å fullføre dette nivået skal studentene kunne:

Ved å fullføre dette nivået skal studentene kunne:

Ved å fullføre dette nivået skal studentene kunne:

Den avanserte nivået er det siste nivået av studier i engelsk programmet. Dette nivået er en gjennomgang av alle de fire språkstrukturer (lesing, skriving, snakke og lytte) at studentene har lært. Det gir også studentene en fullstendig kunnskap om de fire språkferdighetene som de trenger for å gå opp til IELTS eksamen.

Ved å fullføre dette nivået skal studentene kunne:

Acquire alt som er å vite om de fire språkkunnskaper, slik at studentene er fullt forberedt på å delta i IELTS eksamen. Fullt utvikle elevenes skriveferdigheter, muntlige ferdigheter, presentasjonsteknikk, forståelse ferdigheter, profesjonelle kommunikasjonsferdigheter, teater og lese- og skriveferdigheter. [-]

Kontakt
Besøksadresse
No.9 Jalan Gereja
Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, 50100 MY