College MDIS Malaysia

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

banner

MDIS Malaysia

Å ta et skritt videre i å realisere sine globaliserings innsats, Management Development Institute of Singapore (MDIS) innsatt et landemerke avtale med EduCity @ Iskandar Sdn Bhd, og er den første private høyere institusjon i Singapore for å gjøre sin steg inn i Malaysia. Dette er MDIS 'andre oversjøiske campus - den første var i Tashkent, Usbekistan - og også markerer den første store avtale gjort av en Singapore gruppe i Iskandar spesielle økonomiske sone.

Holdt i september 2013 ble det MDIS Malaysia Campus banebrytende seremoni forrettet av YAB Tan Sri Dato 'Hj. Muhyiddin bin Hj. Mohd Yassin, visestatsminister i Malaysia og utdanningsministeren. Prosjektet koster RM300 millioner og vil bli gjennomført i tre faser: den første, skal være ferdig i 2015, vil gi campus for å åpne dørene for rundt 2000 studenter, men målet er å tillate campus for å imøtekomme til over 10 000 studenter ved fullføring av den tredje fase i 2023. I mellomtiden vil by Campus i Johor Bahru torg være i full drift.

Når full drift, vil MDIS Malaysia være utstyrt med state-of-the-art infrastruktur som campus-wide WiFi-tilkobling, fullt utstyrte datamaskin laboratorier, og dedikerte forelesningssaler. I samsvar med institusjonens grønne initiativ, vil campus også vie til rundt 40 prosent av sine 30.07 dekar jord å innlemme øko- og uførevennlige funksjoner som solcellepaneler, regnvann oppsamlingstanker og gjenskinn skjold for å minimere vann og elektrisk bruk.

MDIS Malaysia vil tilby kurs i Business, Tourism & Hospitality, massekommunikasjon, informasjonsteknologi, og Digital Media. Alle disse kursene har allerede fått den malaysiske Kvalifikasjoner Agency (MQA) godkjenning og relevante kurslisenser.

Med tillegg av MDIS Malaysia, vil studenter fra MDI studiesteder i Tashkent og Singapore har mulighet for en transnasjonal utdanning: noe som med den økende globaliseringen av økonomiene i verden vil bare bli mer verdifull som tiden går.

banner

Studentliv

På MDIS Malaysia, går læring utover de grunnleggende ferdighetene som er lært i klasserommet. Som student, er det mange muligheter til å bygge nettverk med andre klassekamerater og andre lokale og internasjonale studenter. Universitetsområdet er fylt med mye spenning og elevene er utstyrt plattformen for å forfølge sin lidenskap.

Foruten sportslige interesser, er det også mange kulturelle og sosiale aktiviteter for å styrke bånd på MDIS.

Nyt MDIS erfaring og være en del av et dynamisk samfunn.

banner

Hvorfor studere på MDIS Malaysia

Helhetlig utdanning

MDIS tilstreber å gi en helhetlig utdanning miljø for sine studenter. Bortsett fra den tekniske kunnskapen, MDIS håper også å utstyre sine studenter med myke ferdigheter som ville være gunstig for deres offentlige og private områder av livet.

Stor vekt på kvalitet

Suksessen til MDIS 'nyutdannede er knyttet til instituttets sterke engasjement for høy standard for utdanning. Vi velger forelesere som er bransjens utøvere med relevant praktisk erfaring.

Livslang læring Pathway

Våre programmer holde tritt med den globale økonomien. Vi tilbyr akademiske programmer på områdene økonomi og ledelse, Reiser, turisme og Hospitality Management, Information Technology og massekommunikasjon.

Stipend

Merit priser er tilgjengelig for malaysiere som har gjort det bra i sine undersøkelser. Alle malaysiere har rett til å søke om tildelingene bør de kvalifiserer.

banner
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Diplomer » Se BA'er »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Diploma i Business Management

Campus Heltidsstudier 30 måneder Åpen påmelding Malaysia Johor Bahru

Dette kurset er utformet for å gi de ferdigheter og kunnskaper til å arbeide effektivt på arbeidsplassen ved å bygge i dybden teoretisk og praktisk kunnskap. [+]

Studieplanen

Dette kurset er utformet for å gi de ferdigheter og kunnskaper til å arbeide effektivt på arbeidsplassen ved å bygge i dybden teoretisk og praktisk kunnskap.

Nyutdannede av dette programmet vil demonstrere integrerende kunnskap og forståelse om sentrale begreper, prinsipper og praksis innen business management. De vil være i stand til å delta i arbeidsstyrken i en administrativ kapasitet.

Kurset varighet er 30 måneder, dvs. 2,5 år.

På slutten av dette kurset skal studentene kunne:

Øke forståelsen av næringslivet. Utvikle lederskap og myke ferdigheter som er avgjørende for dagens konkurranseutsatte næringslivet. Acquire beslutningsprosesser ferdigheter og være nyskapende i sin tilnærming til virksomheten problemer og situasjoner. Utvikle kritisk tenkning og kommunikasjonsferdigheter som kreves for å håndtere effektivt med den stadig skiftende forretningsklima. Kursinnhold ... [-]

Diploma i International Business

Campus Heltidsstudier 30 måneder Åpen påmelding Malaysia Johor Bahru

Den internasjonale virksomheten diplom gir et solid grunnlag mot en karriere i internasjonal handel, eller som en bedrift; programmet har som mål å utvikle ferdigheter som kreves for å gjøre en vurdering av det økonomiske miljøet av selskaper og deres strategier innenfor rammen av nasjonale og internasjonale miljøer. [+]

Studieplanen

Den internasjonale virksomheten diplom gir et solid grunnlag mot en karriere i internasjonal handel, eller som en bedrift; programmet har som mål å utvikle ferdigheter som kreves for å gjøre en vurdering av det økonomiske miljøet av selskaper og deres strategier innenfor rammen av nasjonale og internasjonale miljøer.

Nyutdannede av dette programmet vil være i stand til å arbeide i biroller i de fleste bedrifter og spesielt i bedrifter som støtter internasjonal handel. Rollene kan være fra salg og markedsføring til drift og planlegging.

Kurset varighet er 30 måneder, dvs. 2,5 år.

Ved slutten av dette kurset skal studentene kunne:

Demonstrere forståelse av de ulike teorier som forklarer handelsstrømmer mellom nasjoner. Stand til å identifisere muligheter og utfordringer skapt av internasjonal handel. Utvikle ferdigheter på å utvikle effektive internasjonale strategier og sourcing produkter internasjonalt. Bedre forståelsen tiltaket og administrere regnskap og økonomisk valutaeksponering. Kursinnhold ... [-]

Diplom i informasjonsteknologi

Campus Heltidsstudier 30 måneder Åpen påmelding Malaysia Johor Bahru

Dette kurset fokuserer på databaser som kjernen base av applikasjonsutvikling for bedrifter så vel som på nettverkssikkerhet for bedre beskyttelse av selskapets IKT-systemer. Studentene vil gå gjennom et prosjekt for å simulere en ekte arbeidsprosjekt. Student er også forberedt for faglig utvikling for å forbedre sin karriere dersom de ønsker å forfølge forhånd ferdigheter og kunnskap. [+]

Studieplanen

Dette kurset fokuserer på databaser som kjernen base av applikasjonsutvikling for bedrifter så vel som på nettverkssikkerhet for bedre beskyttelse av selskapets IKT-systemer. Studentene vil gå gjennom et prosjekt for å simulere en ekte arbeidsprosjekt. Student er også forberedt for faglig utvikling for å forbedre sin karriere dersom de ønsker å forfølge forhånd ferdigheter og kunnskap.

Kurset varighet er 30 måneder, dvs. 2,5 år.

Kursinnhold

År 1

01 kommunikasjonsevner 02 Prinsipper for informasjonsteknologi 03 Matematikk for Computing 04 Malaysia Studier 05 Forretnings Dyktighet og læring 06 Bahasa Kebangsaan 07 Operativsystemet 08 Programmering Prinsipper 09 islamsk / Moralske Studies 10 PC Feilsøking ... [-]

Diplom i informasjonsteknologi (digitale medier)

Campus Heltidsstudier 30 måneder Åpen påmelding Malaysia Johor Bahru

Dette kurset fokuserer på digitale medier i slike områder som grafikk redigering, TV til Creative Media og Digital Multimedia. Nyutdannede vil også være i stand til å støtte IKT applikasjonsutvikling behovene til bedrifter. Studentene er også forberedt for faglig utvikling, for å forbedre de karrierer dersom de ønsker å forfølge forhånd ferdigheter og kunnskap. [+]

Studieplanen

Dette kurset fokuserer på digitale medier i slike områder som grafikk redigering, TV til Creative Media og Digital Multimedia. Nyutdannede vil også være i stand til å støtte IKT applikasjonsutvikling behovene til bedrifter. Studentene er også forberedt for faglig utvikling, for å forbedre de karrierer dersom de ønsker å forfølge forhånd ferdigheter og kunnskap.

Kurset varighet er 30 måneder, dvs. 2,5 år.

Kursinnhold

År 1

01 kommunikasjonsevner 02 Prinsipper for informasjonsteknologi 03 Matematikk for Computing 04 Malaysia Studier 05 Forretnings Dyktighet og læring 06 Bahasa Kebangsaan 07 Operativsystemet 08 Programmering Prinsipper 09 islamsk / Moralske Studies 10 PC Feilsøking ... [-]

Diplom i markedsføring

Campus Heltidsstudier 30 måneder Åpen påmelding Malaysia Johor Bahru

Markedsføring er viktig i virksomheten feltet for å identifisere forretningsmuligheter, samt å fremme produkter og tjenester samt bidrar til en organisasjon skal komme mer synlig. [+]

Studieplanen

Markedsføring er viktig i virksomheten feltet for å identifisere forretningsmuligheter, samt å fremme produkter og tjenester samt bidrar til en organisasjon skal komme mer synlig.

Diploma i markedsføring gir studenter med ferdigheter som trengs for å analysere markedsbehov og trender, definere mål markeder og låse opp forretningsmuligheter i et konkurranseutsatt miljø. Det gir også nyutdannede en mulighet til å forfølge en karriere i en rekke markedsføring felt i fremtiden.

Nyutdannede av dette programmet vil være i stand til å arbeide i markedsføring funksjoner biroller i de fleste bedrifter og spesielt i bedrifter som støtter internasjonal handel og tjenester.... [-]


Diplom i massekommunikasjon

Campus Heltidsstudier 30 måneder Åpen påmelding Malaysia Johor Bahru

Dette er en bredt basert kurs utviklet for å introdusere grunnleggende begreper, teorier og ferdigheter i massemedia og kommunikasjon ledelse. Kurset tar også sikte på å utvikle en kreativ holdning, åpent sinn og media relevant bevissthet. [+]

Studieplanen

Dette er en bredt basert kurs utviklet for å introdusere grunnleggende begreper, teorier og ferdigheter i massemedia og kommunikasjon ledelse. Kurset tar også sikte på å utvikle en kreativ holdning, åpent sinn og media relevant bevissthet.

Nyutdannede fra dette programmet vil være i stand til å arbeide med i mediebransjen i jobber på New Medias selskaper, i reklame, radio og TV-sendinger, PR-selskaper så vel som i corporate kommunikasjon selskaper.

Kurset varighet er 30 måneder, dvs. 2,5 år.

På slutten av dette kurset, student, vil være i stand til å:

Bygg en profesjonell portefølje og fortsetter mot en vellykket gjennomføring av den valgte spesialist award. ... [-]

Diplom i regnskap

Campus Heltidsstudier 30 måneder Åpen påmelding Malaysia Johor Bahru

Dette kurset er utformet for å produsere diplom kandidater som er teknisk kompetent, profesjonell og godt respektert i bransjen som ønsker å jobbe mot ledernivå. Kurset gir et godt kunnskapsgrunnlag for begreper og ferdigheter i regnskap og utvikles gjennom undervisningen, kurs arbeid, teamarbeid og oppgaver. [+]

Studieplanen

Dette kurset er utformet for å produsere diplom kandidater som er teknisk kompetent, profesjonell og godt respektert i bransjen som ønsker å jobbe mot ledernivå.

Kurset gir et godt kunnskapsgrunnlag for begreper og ferdigheter i regnskap og utvikles gjennom undervisningen, kurs arbeid, teamarbeid og oppgaver.

Mulige stillingstitler som er relevante for denne kvalifiseringen inkluderer; assistent regnskapsførere, kontor ledere, administrasjonssjefer og budsjett offiserer.

Kurset varighet er 30 måneder, dvs. 2,5 år.

Kursinnhold

År 1

01 kommunikasjonsevner 02 Malaysia Studier 03 bedrifter Matematikk 04 Grunnleggende Financial Accounting 05 prinsipper for ledelse 06 Bahasa Kebangsaan 07 Intermediate Financial Accounting 08 Mikro 09 islamsk / Moralske Studies 10 Fundamentals of Information Technology 11 Business Statistics ... [-]

Diplom i reiselivsledelse

Campus Heltidsstudier 30 måneder Åpen påmelding Malaysia Johor Bahru

Dette er en bredt basert kurs som dekker både gjestfrihet og turisme industrien. Nyutdannede fra dette programmet vil ha en rute frem til å utvikle sin karriere innen forvaltningen av reiser, turisme og gjestfrihet industri. Kurset er også designet for å gi faglig progresjon mot en lavere grad. [+]

Studieplanen

Dette er en bredt basert kurs som dekker både gjestfrihet og turisme industrien. Nyutdannede fra dette programmet vil ha en rute frem til å utvikle sin karriere innen forvaltningen av reiser, turisme og gjestfrihet industri. Kurset er også designet for å gi faglig progresjon mot en lavere grad.

Kurset varighet er 30 måneder, dvs. 2,5 år

Kursinnhold

År 1

01 Introduksjon til Hospitality Management 02 Turisme prinsipper og praksis 03 Business English 04 Malaysian Studier 05 Forretnings Dyktighet og læring 06 Bahasa Kebangsaan 07 markedsføring i reiselivsnæringen 08 Introduksjon til reiselivsnæringen 09 islamsk / Moralske Studies 10 Sikkerhet, helse og sikkerhet 11 Principals of Management ... [-]

Kontakt