Inlingua Malta

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Kunnskap. Rykte. Erfaring. Kvalitet. Dette er årsakene til at hvert år, studenter fra hele verden velger en inlingua sentrum. inlingua er stolt over å være en av de ledende språkskole i Malta, danner en del av det globale nettverket av inlingua internasjonal mener vi de grunnleggende verdier i vår skole og vår service, er det som skiller oss fra resten av engelske skoler her i Malta .

Crossing språkbarrierer

Kommunikasjon er nøkkelen til suksess for alle aspekter av livet. Et felles språk er grunnlaget for god kommunikasjon og inlingua internasjonale slagord, krysser språkbarrierer, formidler perfekt hva inlingua setter seg fore å gjøre. Vårt mål er å lære språk i verden, slik at vi har et felles språk som vi kan dele våre liv og vår latter med innbyggerne i verden Crossing språkbarrierer - å bringe verden sammen.

Vi gjør ting annerledes

På inlingua Malta, har vi ikke bare undervise i engelsk, vi undervise i engelsk på inlingua måte.

Våre kursbøker, våre språklæringsressurser og inlingua måte å undervise alle bidra til effektiv og vellykket språkopplæring.

Den inlingua metoden følger grunnleggende prinsipper som fokuserer på å bruke språket snarere enn å lese om det, og vi er sikre på at vår tilnærming fungerer fordi inlingua har over 40 års erfaring i å tilby vellykket språkopplæring til folk fra hele verden, noe som gjør inlingua skiller seg ut fra resten av språkskoler i Malta

Vi gjør det enkelt

Inlingua Malta har 36 års erfaring i å undervise engelsk som fremmedspråk, og vi forstår at det å lære et nytt språk kan være skremmende for noen mennesker. Å måtte starte fra scratch som et barn å lære å snakke for første gang kan hindre deg fra å gjøre det første skrittet på reisen av språklæring.

Alle våre trenere er fullt sertifisert med mange års erfaring og de forstår de utfordringene som studentene møter i klasserommet. Når du studerer engelsk med oss ​​vil du se at det å lære et nytt språk kan være morsomt og stimulerende.

Våre trenere vil guide deg gjennom hele prosessen, og hjelper deg å ta på denne nye utfordringen, og før du vet ordet av det, vil du være å snakke engelsk enkelt og trygt fordi vi virkelig gjør det så enkelt!

Gjør det riktig

Velg inlingua Malta for ditt språkkurs og få det riktig første gang. Fra din aller første dag, vil du kommunisere på engelsk og umiddelbart vil du begynne å forbedre og føler seg mer trygg med dine ferdigheter.

I klassen vår trenere veilede deg til å produsere setninger som er riktig både grammatisk og tematisk, og snart, snakker engelsk vil komme til deg naturlig. Som du får erfaring vil du gjøre færre feil og lære raskere.

Så velg inlingua for språkkurs og lære engelsk på Malta vår måte. Du får det riktige begge ganger!

classroom1.jpg

Language School Malta

 • inlingua Malta er en del av inlingua International, verdens største sammenslutning av privateide språkskoler i verden som i dag har 309 sentre i 35 forskjellige land over hele verden
 • Vi er den nest instituttet å organisere engelskkurs på Malta. Vår språkskole har vært i drift på øya siden 1980 - Vi er trendsettere i EFL industrien i Malta
 • Den inlingua metoden, vår egen måte å undervise engelsk har vist seg å være et effektivt verktøy i å lykkes med språkopplæringen.
 • Alle inlingua engelske lærebøker er spesielt utviklet av vårt fagmiljø i Sveits
 • Over 300 000 mennesker i året velger en inlingua språkkurs for å lære et nytt språk
 • 44 luftkondisjonerte klasserom
 • Foredrag rom, Junior-rom og DVD-rom er utstyrt med interaktive tavler
 • Bibliotek / selvstudium senter
 • Student Fellesrom
 • Gratis Wi-Fi i hele inlingua bygningen
 • 24-timers beredskap Hjelpelinjen
 • Privateid inlingua Student Residence ligger i St. Julians
 • På grunn av visse begrensninger, vår skole i IKKE tilgjengelig for rullestolbundne personer. inlingua Malta gir One-to-One språkopplæring på plass for overnatting på forespørsel

Steder

Sliema

Address
inlingua Malta
9, Guzi Fava Street, Off Bisazza Street,
Sliema, SLM 1632
MALTA

Sliema, Malta