STC Higher Education

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om STC

STC høyere utdanning har nå utvidet sitt inntak og tilbyr bredere kursalternativer samt mer fleksibilitet i sine læringsprogrammer. STC Higher Education er i dag et ledende bedrifts- og IT-institutt for høyere utdanning i Malta.

STC høyere utdanning For tiden tilbyr toppmoderne treningsfasiliteter og læreplaner til hundrevis av maltesiske studenter i samarbeid med verdensledere som Middlesex University, NCC Education, Cisco, Microsoft og Redhat Linux. Dette gjør det mulig for deltakerne å oppnå internasjonalt akkreditert kvalifikasjoner ved å studere lokalt. Disse aktivitetene har gjort STC Higher Education et viktig lokalt knutepunkt for folk som seriøst vurderer en profesjonell karriere innen ledelse, informasjonssystemer og informasjonsteknologi. Fra personer som ønsker å studere for å endre karriereutsikter til fagfolk som søker toppklassekvalifikasjoner i IT eller ledelse. STC høyere utdanning er blitt Maltas mest pålitelige valg.

STC høyere utdanning i Malta er forpliktet til kvalitet og profesjonalitet i høyere utdanning. Vi ser ikke bare på de akademiske aspektene til våre studenter, men er også stolte av å ta en personlig interesse for våre studenter. Både våre ansatte og veiledere er alltid klare til å hjelpe våre studenter med å oppnå det beste av sin erfaring med STC høyere utdanning.

Fortiden

Selskapet ble grunnlagt i 1997, med sine første lokaler i Swatar, grenser for Dingli. Det var tidligere kjent som regjeringens datasenter. Fjorten IT-firmaer sammen med Maltas regering ble enige om å etablere et joint venture-selskap som har mandat til å etablere et effektivt og lønnsomt senter for opplæringsekspertise som vil tilby hele livsopplæringstrening i utviklingen av IT-ferdigheter.

60575_logos.png

Steder

Pembroke

Address
STC Higher Education
Block D, Giorgio Mitrovich Street

PBK1014 Pembroke, Malta