am Language Studio

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Som en av de første engelskspråklige skolene i Malta har vi en historie om å tilby kvalitetskurs og kundetilfredshet.

Hva gjør am Language Studio en troverdig organisasjon?

En av de første engelsksprogskolene på Malta, am Language Studio har en historie om å tilby kvalitets engelskspråkkurs og kundetilfredshet. Etablert i 1987, am Language Studio en grunnlegger av FELTOM (Federation of English Language Teaching Organizations of Malta), foreningen for kvalitet engelsk språkskoler på Malta. am Language Studio lisensiert av utdanningsdepartementet på Malta og alle våre avdelinger er ISO 9001 akkreditert.

Hva skiller våre kurs fra andre skoler?

Kursene tilbys i et vennlig og personlig, men likevel profesjonelt miljø. Vår kursfilosofi er enkel og effektiv i kombinasjon av de nyeste innovative undervisningsteknikker med personlig oppmerksomhet. Alle våre lærere er kvalifiserte og er morsmål. Som en liten organisasjon kan vi konsentrere oss om dine individuelle behov og hjelpe deg med å forbedre bruken av engelsk. Mer enn bare engelsk hjelper vi elevene med overnattingsarrangementer og fritidsaktiviteter ledet av et ungt og dynamisk team, fra administrasjonskontoret til lærere og fritidspersonell, gjøres alt for å gjøre din erfaring i Malta en til minne!

Hva er det gjennomsnittlige nivået av tilfredshet fra studenter som går på kurs i am Language Studio ?

97% av våre kunder i 2017 sa at de ville anbefale oss til andre studenter. Se vår referanseside.

Funksjonshemmede tilgang

Vår hovedbygning har ikke full funksjonshemmede via hovedinngangen, men tilbyr funksjonshemmede tilgang en gang inne i bygningen.

Kursfilosofi

Vårt mål er å sikre at våre studenter trives med oss, og la være å kjenne og føle at de har forbedret sine ferdigheter.

I kursene våre tar vi sikte på å hjelpe alle elever til å nå sitt potensial i tiden de har. Vi tar i betraktning at alle studenter er forskjellige, lærer på forskjellige måter og er her av forskjellige grunner. For dette formålet gir våre kurs studenter muligheten til å lære å bruke en rekke metoder for å dekke deres behov og stiler. Vi oppfordrer lærerne til å implementere den kommunikative tilnærmingen i leksjonstrukturen, noe som betyr at alle leksjoner, uansett emne, er basert på at studentene kommuniserer effektivt i ulike miljøer.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Engelsk for arbeidsmiljøkurset

Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 Malta Sliema

Lære engelsk i Malta med am Language Studio handler om selvutvikling. Forbedre kvaliteten på jobben din og mulighetene i livet ditt med et engelskspråkkurs for å hjelpe deg som en moderne profesjonell. [+]

Lære engelsk i Malta med am Language Studio handler om selvutvikling. Forbedre kvaliteten på jobben din og mulighetene i livet ditt med et engelskspråkkurs for å hjelpe deg som en moderne profesjonell.

er opplæringskurs for lærerutdanning

Dette kurset er basert på å hjelpe folk som jobber i utdanningspersonalet å oppdatere og forbedre sine ferdigheter og kunnskaper.

Praktisk engelsk for arbeidsmiljøet

Dette kurset er basert på å hjelpe fagfolk til å forbedre sitt nivå på engelsk for å kunne kommunisere effektivt i arbeidsmiljøet.

Generell Business English

Etter hvert som globaliseringsprosessen blir fullstendig, blir folk i økende grad oppmerksom på at engelsk er språket for moderne handel. Dette kurset hjelper studenter som ønsker å forfølge en karriere i virksomheten ved å arbeide med grunnleggende dagligdags situasjoner som å svare på telefon, møteforhold, presentere fakta og figurer, håndtere kunder og tilsvarende faglig. Kurset er utformet i henhold til studentenes spesifikke behov og fremtidige mål og er sikker på å hjelpe med fremtidig forretningsutvikling.... [-]


Engelsk for din fremtidige kurs

Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 Malta Sliema

Møt folk fra hele verden og lær engelsk i et moderne, men likevel avslappet miljø. am Language Studio tilbyr den beste verdien for pengene og garanterer deg en personlig tilnærming til dine språkbehov. Vi vil kunne lede deg til et engelsknivå som passer til dine behov. [+]

Møt folk fra hele verden og lær engelsk i et moderne, men likevel avslappet miljø. am Language Studio tilbyr den beste verdien for pengene og garanterer deg en personlig tilnærming til dine språkbehov. Vi vil kunne lede deg til et engelsknivå som passer til dine behov.

Generell engelsk

Dette er vår mest populære kurs. Den er designet for å gi deg en solid introduksjon til det engelske språket og legger særlig vekt på grammatikk, vokabularbygging, samtale og uttale.

Intensiv engelsk

Ved å tilegne seg flere timer til undervisning, kan elevene gi engelsk en kick-start på en relativt kort periode. Inne i det intensive engelskkurset følger studentene General English Course og har ytterligere 2 økter per dag på 45 minutter hver. De får muligheten til å konsolidere sine generelle engelskstudier og ha ytterligere muligheter til å dekke ny grunn.... [-]


Engelsk for eksamen forberedelsesprogram

Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 Malta Sliema

Med verden raskt blitt et mindre sted, er det nå vanligere for utenlandske engelsktalende å delta på et engelsktalende universitet eller å overføre til et engelsktalende land. Studenter interessert i å sitte for en internasjonalt anerkjent eksamen kan ta en eksamen forberedelse kurs med am Language Studio dekker hovedeksamenene; Cambridge eksamenskurs pluss IELTS, TOEFL, TOLES og WEFT. [+]

Med verden raskt blitt et mindre sted, er det nå vanligere for utenlandske engelsktalende å delta på et engelsktalende universitet eller å overføre til et engelsktalende land. Studenter interessert i å sitte for en internasjonalt anerkjent eksamen kan ta en eksamen forberedelse kurs med am Language Studio dekker hovedeksamenene; Cambridge eksamenskurs pluss IELTS, TOEFL, TOLES og WEFT.

Disse kursene er tilgjengelige hele året som kombinasjonskurs. Andre kurs er underlagt tilgjengelighet.

Kursene kan bestilles for noen uker, avhengig av eksamen og behov og nivå av søkeren. Spredt over 20/25/30 økter i uken, hver sesjon er 45 minutter lang, deltakere fokuserer på grammatikk bevissthet og bruk av språk. De utvikler sine fire ferdigheter i å lese, lytte, skrive og snakke og også konsentrere seg om mer spesifikke eksamenskrav.... [-]


Engelsk for tenåringer

Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 Malta Sliema

Junior Engelsk Språkkurs tilbys i påsk, sommer og høstsesong på Malta. For andre datoer kan du kontakte am Language Studio for tilgjengelighet. [+]

Junior Engelsk Språkkurs tilbys i påsk, sommer og høstsesong på Malta. For andre datoer kan du kontakte am Language Studio for tilgjengelighet.

Disse språkkursene i Malta er utformet for å gi studentene en solid introduksjon til det engelske språket og legge særlig vekt på grammatikk, vokabularbygging, samtale og uttale. Mens konvensjonelle tekster og lydutstyr danner grunnlaget for leksjonstrukturen, oppmuntrer lærerne til am Language Studio til bruk av engelskspråket gjennom rollespill, problemløsing, diskusjoner og historiefortelling. Gruppegruppen gir deltakerne mulighet til å prøve og praktisere språkstrukturer med sine medstudenter.

am Language Studio tilbyr best verdi for pengene og garanterer deg en personlig tilnærming til dine engelskspråklige behov. Vi vil kunne lede deg til et engelsknivå som passer til dine behov.... [-]


Praksisplasser

Campus Heltidsstudier September 2018 Malta Sliema

am Language Studio gir deg muligheten til å delta i en spennende arbeidsplass i Malta! Få praktisk erfaring, forbedre engelsk, samt oppdag skjønnheten i Malta og alt den har å tilby. Samtidig vil du kunne møte mange nye mennesker fra hele verden for å dele denne erfaringen med deg! [+]

am Language Studio gir deg muligheten til å delta i en spennende arbeidsplass i Malta! Få praktisk erfaring, forbedre engelsk, samt oppdag skjønnheten i Malta og alt den har å tilby. Samtidig vil du kunne møte mange nye mennesker fra hele verden for å dele denne erfaringen med deg!

Vet du hva et internship er?

Praktikopphold gir real-world erfaring til de som ønsker å utforske eller få kunnskaper og ferdigheter som kreves for å inngå en bestemt karriere. Hovedfokus er på å få litt på jobbopplevelsen. Huske! En praktik er ikke bare en midlertidig jobb. Det kan være en bro til livet ditt, eller et eksperiment i en karriere som interesserer deg!

Hvordan velge ditt praktik?... [-]