Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

Woolich Education (Woolich Ltd) er en MQA registrert institusjon.

Vi er en ambisiøs og fremtidsrettet institusjon som utfordrer konvensjonen og tror lidenskapelig i konseptet "WE" - et samfunn som jobber sammen for å oppnå felles student-sentrert mål innenfor en klar strategi.

Vår visjon

Å være en regional førsteklasses lærer av kvalitetsutdanning, opplæring og globalt anerkjente faglige kurs for ALLE.

Våre verdier

  • Kvalitet
  • Integritet
  • fleksibilitet
  • ansvarlighet
  • Globalt tenkemåte
  • profesjonalitet

Om selskapet vårt

Woolich Education tilbyr kvalitetstrening og kurs som tilfredsstiller de endrede behovene til lokale og internasjonale studenter, skolelever, entreprenører og ansatte i bedriftsforetak og små og mellomstore bedrifter.

112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Woolich Education

Diplom i Hospitality Management utgjør det første året til BA i Woolich Education eller Global Business Management, og består av en intensiv studieperiode på 6 måneder på ... [+]

Kursmål / Læringsutbytte

Diplom i Hospitality Management utgjør det første året til BA i Woolich Education eller Global Business Management, og består av en intensiv studieperiode på 6 måneder på Woolich Education Campus i Lucerne, Mauritius, og en praktisk betalt industriopplæringsperiode på 4 -6 måneder i den sveitsiske gjestfrihetsbransjen.

Woolich Education er medlem av Bénédict Mauritius-gruppen skoler, grunnlagt i 1928, som har som mål å gi voksenopplæring til mennesker med lyst til å lykkes. Bénédict School er en av Mauritius største private utdanning organisasjoner og underviser hvert år mer enn 15.000 full og deltidsstudenter.

Siden akkreditering av Diploma og høyere Diploma programmer i Hospitality Management i 2003 av University of Brighton, Storbritannia, har over 1000 studenter fullført Diploma programmet.... [-]

Mauritius Port Louis
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
12 måneder
Campus
Les mer på norsk

Kurs

Woolich Education

The Chartered Institute of Management Accountants (CIMA), grunnlagt i 1919, er verdens ledende og største profesjonelle organ for ledelse revisorer. CIMA hjelper enkeltpe ... [+]

Om CIMA

The Chartered Institute of Management Accountants (CIMA) , grunnlagt i 1919, er verdens ledende og største profesjonelle organ for ledelse revisorer.

CIMA hjelper enkeltpersoner og bedrifter til å lykkes ved å utnytte den fulle styrken i ledelsesregnskapet - ikke bare regnskap for balansen, men også for virksomheten.

Sammen med American Institute of Certified Public Accountants (AICPA), etablerte vi Chartered Global Management Accountant (CGMA) betegnelse i 2012 for å gi medlemmer et nytt nivå av ressurser og anerkjennelse.

CIMA pensum bygger på den unike CGMA Global Management Accounting Principles © og CGMA Competence Framework for å styrke enkeltpersoner med høyt nivå evner for å hjelpe dem å oppnå bærekraftig suksess i både næringsliv og økonomi.... [-]

Mauritius Port Louis
August 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk