Keystone logo
Le Cordon Bleu Mexico

Le Cordon Bleu Mexico

Le Cordon Bleu Mexico

Introduksjon

Hvem Vi Er Le Cordon Bleu er en av de eldste og mest respekterte i verden av gastronomi, gjestfrihet og ledelsen skoler. Navnet Le Cordon Bleu ble laget i det 16. århundre av kong Henrik III - da han skapte L'ordre du Saint-Esprit, som ble symbolisert ved et kors hang på et blått bånd. Fra hans stor prestisje og tradisjon vunnet over mer enn hundre års historie. Le Cordon Bleu er for tiden på skolen mer internasjonal anerkjennelse i opplæring av fagfolk av gastronomi, kulinariske kunster og gjestfrihet. I de siste 20 årene Le Cordon Bleu har nøye utviklet ulike utdannings- og opplæringsprogrammer angivelse allianser og partnerskap med ledende bedrifter og institusjoner i verden. Le Cordon Bleu har i dag mer enn 40 skoler i 15 land, en student fellesskap av over 20 000 studenter fra 70 nasjonaliteter, og en fremragende team på mer enn 100 internasjonale kokker. Siden 1998 har Anahuac Universitetet etablerer en viktig allianse med Le Cordon Bleu International å tilby studieprogrammer, kurs og diplomer i turist-gastronomisk, samme områdene som, fra 2010, strekker seg til Anahuac Universitetet Network. Le Cordon Bleu INTERNATIONAL Verdensledende på Gastronomi, Hospitality and Management. Le Cordon Bleu er en verdenskjent nettverk av utdanningsinstitusjoner dedikert til å gi den høyeste grad av kulinariske og gjestfrihet instruksjon gjennom verdensklasse programmer. Le Cordon Bleu fortsetter å utvikle seg ved å kombinere innovasjon og kreativitet med tradisjonen ved å opprette bachelor- og en mastergrad i business administration fokusere på kravene fra en sektor av økende internasjonal gjestfrihet. Le Cordon Bleu regnes vokteren av franske kulinariske teknikk gjennom sine kulinariske programmer som fortsetter å bevare og formidle mestring og forståelse av de kulinariske kunster som har vært hjørnesteinen i fransk gastronomi i over 500 år . Våre kokker De store kokker fra Le Cordon Bleu har lang yrkeserfaring, de fleste har jobbet i kjente restauranter og tildelt av Michelin-guiden, og mange av dem er vinnere av prestisjetunge konkurranser. Hvert år, kokker deler sine erfaringer og kunnskap til studenter i mer enn 70 land for å lære teknikker og tilberedningsmetoder som har blitt kodifisert i Frankrike i løpet av de siste 500 år, noe som gir studentene en kulinarisk utdanning som kan være anvende sine kunnskaper til ethvert kjøkken og utvikle en vellykket karriere.

Steder

  • Buenavista

    Av. Lomas Anahuac No. 46 Lomas Anahuac Huixquilucan, Edo. de Mex. , C.P. 52786, Buenavista

  • Buenavista

    Universidad Anáhuac del Sur Avenida de las Torres # 131, Col. Olivar de los Padres C.P. 01780, Del. Álvaro Obregón, , , Buenavista

    Spørsmål