Les den offisielle beskrivelsen

Dar Loughat er et profesjonelt språksenter i Marokko som tilbyr intensive kurs på alle nivåer av moderne standard arabisk og samisk marokkansk arabisk gjennom hele året.


Dar Loughat ble grunnlagt i 2004 i hjertet av byen Tetouan i Nord-Marokko, og har raskt etablert et sterkt og respektert rykte som et tverrkulturelt senter i den arabiske verden. Hva har hjulpet oss med å ha en så god start har vært:/>


Vår beliggenhet/>

Ideelt plassert i sentrum av Tetouan, som har blitt erklært en verdens kulturarv av UNESCO, tilbyr vi våre studenter det beste av Marokko. Mens du studerer arabisk i Tetouan, kan studentene nyte byens utmerkede strender, sin eviggrønne Rif-fjell og dens middelalderske Medina.


Vår kvalitet/>

Medlem av forumet for utdanning i utlandet har Dar Loughat konsekvent levert den høyeste kvaliteten på utdanningstjenester. På Dar Loughat drar studenter ut av småklasser mellom tre og åtte studenter og et bredt spekter av utflukter og sosiale og kulturelle aktiviteter slik at de kan få mest mulig ut av sin internasjonale erfaring.


Våre lærere/>

Våre språkkurs er gitt av entusiastiske, flerspråklige, kvalifiserte og erfarne lærere, utelukkende dedikert til å lære arabisk til ikke-morsmål.


Vår internasjonale atmosfære/>

Vi ønsker velkommen en svært variert og internasjonal student kropp gjennom hele året, skape et interessant, stimulerende og høyt multikulturelt læringsmiljø.


Vårt sosiale program/>

Gjennom ulike nedsettelses- og språkutvekslingsaktiviteter gir vi våre studenter daglig kontakt med marokkansk liv, slik at de kan utvide sitt ordforråd, forbedre deres talespråket og bedre forstå lokalkulturen.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Dar Loughat cross-cultural language center

Avhengig av studentens interesse kan CMA bli undervist ved å bruke enten arabisk eller latinsk skript, selv om den førstnevnte anbefales på det sterkeste å gjøre livet en ... [+]

CMA eller "darija" er den mest utbredte dialekten i Marokko.

Mens de fleste CMA-ord finner roten i MSA, lånes en del av leksikalen fra spansk, fransk og berber.

Avhengig av studentens interesse kan CMA bli undervist ved å bruke enten arabisk eller latinsk skript, selv om den førstnevnte anbefales på det sterkeste å gjøre livet enklere for daglige oppgaver som å lese tegn og komme seg rundt.

Som MSA-programmet består dette programmet av tre nivåer av studier.

*** Vi har skreddersydd våre materialer for å betjene dialektens funksjonelle aspekter i daglige samspill med marokkanere, i stedet for de strukturelle aspektene av den./>

datoer/>

Alle klasser starter hver mandag, året rundt/>... [-]

Marokko Tetouan
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 52 uker
Campus
Les mer på norsk
Dar Loughat cross-cultural language center

Vårt MSA-program er skreddersydd for å møte behovene til alle studenter interessert i å lære eller forbedre standard arabisk. Det gir dem den nødvendige kunnskapen og opp ... [+]

Også kjent som "al-fus'haa", er MSA språket som brukes i den arabiske verden for spesialiserte funksjoner, dvs. instruksjon, elektroniske og trykte medier og formelle situasjoner.

Selv om det ikke brukes til mellommenneskelig kommunikasjon i noen av de arabespråklige land, gir læreren to fordeler ved å lære MSA før noen av de flere talte regionale og lokale dialektene, som varierer vesentlig fra område til område.

For det første tilrettelegger et godt grunnlag i MSA oppkjøpet av noen dialekt som en elev kanskje ønsker å lære senere. For det andre, i motsetning til lokale dialekter, har MSA lett forstått hvor som helst i den arabiske verden.

Vårt MSA-program er skreddersydd for å møte behovene til alle studenter interessert i å lære eller forbedre standard arabisk. Det gir dem den nødvendige kunnskapen og opplæringen for å få en fullstendig og klar forståelse av det arabiske språket.... [-]

Marokko Tetouan
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 52 uker
Campus
Les mer på norsk