Maastricht University, University College Maastricht (UCM)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Maastricht University (UM) er det mest internasjonale universitetet i Nederland, og med 16.861 studenter og 4.300 ansatte, vokser fortsatt. Universitetet skiller seg ut for sin innovative utdanningsmodell, internasjonal karakter og tverrfaglig tilnærming til forskning og utdanning.

Takket være den høye kvaliteten på forskning og studieprogrammer samt et sterkt fokus på sosialt engasjement har UM raskt bygget opp et solidt rykte. I dag regnes det som et av de beste unge universitetene i verden.

Ti grunner til å velge Maastricht University

 1. Personlig tilnærming med problembasert læring
  Studenter ved UM lærer i små opplæringsgrupper, noe som betyr at du deltar aktivt og får viktige ferdigheter for din fremtid. Veiledere kjenner deg vanligvis etter fornavn og er alltid tilgjengelige og tilnærmet.


 2. Unike programmer
  UM tilbyr en rekke studieprogrammer som ikke finnes noe annet sted i Nederland. Eksempler er bachelor i europeisk folkehelse, master i rettsmedisin, kriminologi og lov og master i global helse.


 3. De fleste internasjonale universitet i Nederland
  De fleste av våre programmer er også på engelsk, og 51% av våre studenter og nesten 42% av våre ansatte kommer fra utlandet. Dette gjør UM til det mest internasjonale universitetet i Nederland.


 4. Forskning
  Vårt tverrfaglige forskning, fra voksende menneskelig vev for å undersøke bærekraftproblemer, gir en fruktbar avlsmiljø som føder inn i vår utdanning. Akademikere er sterkt involvert i undervisning, og interesserte studenter har en rekke muligheter for å bli involvert i forskning selv.


 5. Blant de beste unge universitetene over hele verden
  UM er det femte beste unge universitetet over hele verden, ifølge 2017-utgaven av Times Higher Education Rangeringen for unge universiteter. I andre rangeringer oppnår UM konsekvent gode poeng: i 2017 satte UM 15 plasser i QS-rangering for universiteter under 50 år.


 6. Opplæringsinnovasjon
  Vi jobber kontinuerlig for å forbedre vår pedagogiske metodikk i UM Edlab, som også støtter veiledere og gir toppkvalitetsprogrammer for studenter.


 7. Hjertet i Europa
  Maastricht ligger på den sørligste spissen av Nederland, i hjertet av Europa. På bare noen få timer kan du være i Brussel, Amsterdam, Paris eller London, og flere flyplasser ligger innen en times kjøretur.


 8. Byen Maastricht
  Fra kinoer, teatre og hundrevis av kafeer, barer og restauranter til et splitter nytt idrettssenter og toppmoderne studiefasiliteter under bygging på Tapijn-området - Maastricht er en levende by med et historisk sentrum. Og hvert akademisk år starter med en uforglemmelig Inkom-uke.


 9. Honours programmer
  For studenter som liker en ekstra utfordring, tilbyr vi en rekke æresprogrammer: Premium, MaRBle og Honours.


 10. Finne en jobb
  Forskning fra UMs forskningscenter for utdanning og arbeidsmarked (ROA) viser at rundt 96% av kandidatene jobber i lønnet arbeid innen få år med utdannelse (Maastricht University graduate surveys 2017).


Raske fakta

 • det yngste og mest internasjonale universitetet i Nederland
 • 16.861 studenter, 4.300 ansatte, 65.000 alumni
 • et av de beste unge universitetene i verden (THE, QS)
 • det eneste nederlandske universitetet i Worldwide Universities Network (WUN) og Young European Research Universities Network (YERUN)

Steder

Maastricht

Address
Minderbroedersberg 4-6
6211 LK Maastricht, Limburg, Nederland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: