Martinair Flight Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Martinair Flight Academy

Den Martinair Flight Academy oppsto for 40 år siden, og er en del av AIR FRANCE / KLM Group. Akademiet er den eldste i Nederland som kjører alt praktisk flygeinstruksjon fra en nederlandsk flyplass. Derfor bruker vi en moderne og ung flåte som har sin base i Lelystad Airport.

Denne intensive integrert kurset tar ca 24 måneder og starter 3 ganger per år. Teorien er gitt ved hjelp av en datamaskin basert opplæring system og er fullt integrert med de praktiske flytimer. Dette betyr at teorien er vekslende med praktisk flytimer, herved teorien kan anvendes direkte i praksis.

Månedlig er det en orientering dag på Flight Academy, her får du all informasjon du trenger og å utforske og forstå Martinair Flight Academy. Utvalget kan starte når som helst og kan være ferdig i ca 3 uker.

Martinair Flight Academy er stolte av å kunngjøre allianse med to andre selskaper, Trener Kft og FSC. Det nye selskapet som dannes kalles Central European Flight Academy, CEFA.

Etter grundig evaluering Central European Flight Academy har blitt valgt av Wizz Air som en partner for unikt mentor Pilot Training Programme.

Hvorfor Martinair Flight Academy?

Martinair102

Det er viktig å føle seg komfortabel med måten av utdanning som "din" Skolen tilbyr deg.

En av de viktigste grunnene til å velge for Martinair Flight Academy er dens liten skala. Maksimalt 36 studenter starte sin ATPL trening hvert år, og klassene ikke overstiger et antall av 12 studenter. Dette resulterer i en svært personlig tilnærming der den enkelte er sentrale.

På Martinair Flight Academy faktiske flygende starter etter bare fire uker med bakken skolen trening. Din første soloflyging foregår omtrent to måneder etter at du starter din flytrening. Dette betyr at teorien er kombinert med praktisk flygetrening i løpet av det første året. I det andre året faktisk flyr med unge og moderne flåte er vektlagt.

I det første året, vil hele ATPL teorien bli behandlet ved hjelp av CBT (Computer Based Training), som støttes av vanlige all round teori lærere, som kan gi flygeinstruksjon seg selv og er lett i stand til å gjøre en kobling mellom teori og praksis.

I år vil du også få din første lisens, Private Pilot License. Dette gjør at du kan fly nødvendige antall timer for navigasjon med en medstudent ATPL, slik at du får mye erfaring sammen. Også du kan utføre flybilletter til mer fjerntliggende utenlandske flyplasser, fordi sammen har du dobbelt så mange timer tilgjengelig.

I motsetning til enkelte andre flyreiser skoler, vil hele flytrening på Martinair Flight Academy utført på ett sted, i vårt tilfelle er dette Lelystad Airport.

Fremtidsutsikter

Martinair103

Martinair Flight Academy er en full datterselskap av Martinair Holland NV Martinair Holland NV eies av KLM, så de UD er også en del av AIR FRANCE / KLM Group. Dette betyr at dersom selskapene i denne gruppen, for eksempel KLM, Transavia og Martinair, trenger piloter de vil rekruttere sine egne flyskoler. Konkret betyr det at KLM Flight Academy gir KLM og Martinair Flight Academy er en "foretrukket leverandør" for Transavia og Martinair Holland. Hvis KLM Flight Academy ikke kan levere nok piloter til KLM, vil student-piloter i Martinair Flight Academy forutsettes.

Våre studenter fly med forskjellige flyselskaper, i og utenfor Europa. Blant disse flyselskapene vil du finne nasjonale og Nasjonalt flyselskap, regionale operatører og næringsdrivende. Studenter, som fortsatt venter på en jobb, vil bli holdt på standard med Martinair Flight Academy ved den såkalte tilbakevendende opplæring. Disse månedlige treninger er gitt av et team av flyselskapet kapteiner, som har tjent sine spor i lederstillinger i kommersiell luftfart (MD-11, B767, B747).

Steder

Lelystad

Martinair Flight Academy

Address
Emoeweg 4,
8218 PC Lelystad.
The Netherlands

8218 PC Lelystad, Flevoland, Nederland
Telefon
+31 320 288 476