Schouten Global

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vårt selskap

Global partner, global tilstedeværelse

Å være "verdensklasse" er ikke lenger nok; Det er nå bare det minste som kreves for å spille i dagens marked. Schouten Global står alene i sin evne til å smelte bred strategiske utviklingsressurser med kompetansen til over 700 profesjonelle trenere og trenere rundt om i verden.

Tall og fakta

 • Grunnlagt i 1980
 • Leveringserfaring i over 60 land
 • Prisvinnende for kundetilfredshet og operativ excellence
 • Foretrukket leverandør for vellykkede multinasjonale selskaper
 • 100% oppmerksomhet
 • Eier av tema. Temaet er et moderne, spesialisert forlag som fokuserer på å forbedre personellfunksjonen, særlig på arbeidsplassen.Våre tjenester

Schouten Global tilbyr en omfattende pakke med læringstjenester, designet for å forbedre kompetansen til dine ansatte og forbedre deres ytelse. Ledende til bedre organisatorisk helse og forbedret forretningsprestasjon. I tillegg til vår keystone-portefølje tilbyr vi tilpassede løsninger for ditt spesifikke behov, (executive) coaching og rådgivning for organisasjonsutvikling.

Globalt nettverk

Schouten Global samarbeider med de beste undervisere, som har blitt nøye utvalgt og screenet av fakultetets ledelse og utvikling avdeling. Avhengig av kundens behov, passer vi nøye sammen med tilretteleggere med klienter, basert på riktig profil, opplæringsemner (innhold), organisatoriske og kulturelle aspekter og språkkrav.

Fra vårt verdensomspennende nettverk av tilretteleggere kan du forvente:

 • Bevist ekspertise i facilitator ferdigheter, kontrollert gjennom peer og / eller klient referanser
 • Relevant erfaring med å trene viktige lederskapsfunksjoner som påvirkning ferdigheter, kommunikasjonsferdigheter, prosjektledelse, etc.
 • Mer enn 10 års erfaring i et forretningsmiljø
 • Mer enn 10 års erfaring med tilrettelagt opplæring i et flerkulturelt miljø
 • Ekspertise i emnet
 • Et globalt tenkemåte
 • Fluency på engelsk og minst ett lokalspråk

Vi har leveranserfaring i over 40 land. For de landene som vi ikke har kandidater i databasen, søker vi etter nye tilretteleggere gjennom vårt eksisterende partnernettverk. Denne tilnærmingen har vist seg å være svært effektiv og effektiv de siste årene.

Misjon og Visjon

Oppdrag: Frigjør og juster potensialet til enkeltpersoner, lag og organisasjoner.

Visjon: "Et skip er bare så sterkt som mannskapet".

Forholdet mellom en organisasjons suksess og den personlige oppførelsen og trivselen til personalet har alltid fascinert oss. Kraften til individet har vist seg å være avgjørende for organisasjonens suksess - og at atferdstrening bidro positivt til dette. Våre kunder har opplevd at langsiktig investering i myke ferdigheter, teamytelse og ledelse bidrar til å forbedre forretningsmessige resultater. I dag deler vi vår kunnskap og erfaring på verdensbasis, og hjelper organisasjoner til å skape sin egen "gyldne trekant" med forbedrede resultater, akselerert innovasjon og forbedret personlig motivasjon, tilfredshet og lykke.

Åpne kurs

Schouten Global tilbyr en portefølje av åpne opplæringstrender.

Co-Active Coaching (CTI)

Endring av mennesker, forvandling av liv: Utviklet av bransjeleder CTI (Coaches Training Institute), Co-Active Coaching er allment anerkjent som det mest strenge treningsprogrammet for trening og sertifisering i bransjen.

Organisasjon og relasjonssystemer Coaching (CRR Global)

Organisasjons- og forholdssystem Coaching ™ -programmet (ORSC ™) er en banebrytende modell for coaching-forholdssystemer i organisasjoner og grupper, lag, partnerskap og par. Enten din spesialitet er i bedriftens arbeid, partnerskap eller personlige forhold, er denne relasjonssystemmodellen grunnleggende for arbeidet ditt.

Leadership Circle Profile Certification (TLCPC)

Går utover lederskapskompetanse: Som coach ønsker du det beste resultatet for din coachee. Leadership Circle Profile ™ er et kraftig 360º verktøy som gir mer enn bare innsikt i læringsevner. Det gir også grundig innsikt i coaches motivasjoner, underliggende verdier og forutsetninger, som er starten på en transformasjon i ledelse effektivitet.

Trening for trenere

Fremskynd karrieren din: Under treningen for trenere lærer du den nødvendige ferdigheten til å utvikle softs ferdigheter til andre.

Steder

Zaltbommel

Address
Schouten & Nelissen
Van Heemstraweg West 5

5301 Zaltbommel, Gelderland, Nederland