Les den offisielle beskrivelsen

Er du interessert i å finne ut mer om programmet ditt? Dette er våre neste åpne dager på nettet:

 • International Tourism Management - 3. oktober
 • International Business Management - 13. november
 • Hotell- og eventstyring - 4. desember

Du finner mer informasjon på href = "https://www.tio.nl/en/open-days/

Hotell, arrangement, turisme

Velkommen til Tio University of Applied Sciences . Tio tilbyr deg personlig, akselerert og utmerket utdanning og har vært et fremtredende navn i mange år som en anerkjent utdanningsinstitusjon. Tios bachelorprogrammer har vært blant de beste i Nederland i årevis og er rangert som nummer 1 i ulike rangeringer. Hvilket program passer deg best?

28814_Tio-location_Amsterdam.jpg

Oppdag Tio og dens utmerkede studiekurs

Møt det unike Tio-konseptet, Tios studenter, forelesere og gode studiekurs

Velkommen til Tio, et universitet i anvendt vitenskap hvor du vil føle deg hjemme. Tio tilbyr en god atmosfære, muligheten for akselerert studium og det unike Tio-konseptet. Studentene elsker Tios småskala og personlige utdanning.

Tio University of Applied Sciences tilbyr bachelorgrader innen:

 • Hotellledelse
 • Hendelsehåndtering
 • Turisme
 • Virksomhet

Tio i ledelsen

Tio står for intensiv, liten og høy kvalitet, og har hatt et godt rykte som et anerkjent utdanningsinstitutt i mange år.

De beste studieprogrammene i Nederland

Alle Tios bachelorgrader og yrkesfaglige opplæringsprogrammer er valgt som de beste innen sine respektive fagområder ved hjelp av Videregående opplæringsveiledning og veiledningsveiledning (Keuzegids Hbo og Mbo). "For det første er det private Tio University of Applied Sciences , som har steder i fem byer. Studentene er veldig positive på denne skolen, sier Videregående veiledning.

Tio tilbyr følgende bachelorgrader:

 • Den beste gjestfrihetsskolen
 • Den beste Business grad
 • Den beste turisme grad

Nummer 1 i rådgivning

Det faktum at Tio tilbyr sine studenter utmerket rådgivning, er tydelig av det faktum at Tio i årevis har hatt nummer 1 på rangeringslisten når det gjelder å legge til rette for å studere med funksjonshemning. I alle kategorier, Tio score over det nederlandske gjennomsnittet og det oppnår også den høyeste totalpoengsummen. Dessuten tilbyr Tio studenter som ønsker å utmerke seg mer enn nok utfordring med et spesielt æresprogram.

Hvorfor studenter velger Tio

Vil du vite hvorfor elevene valgte Tio? Les mer om hva Tio står for og hvorfor studenter elsker Tio University of Applied Sciences og de ulike studiekursene den tilbyr.

 1. Småskala og personlig
 2. Massevis av veiledning
 3. Stimulerende fortreffelighet
 4. Fremskyndet studie
 5. Motiverte studenter
 6. Internasjonale muligheter
 7. Privat utdanning for alle
 8. Tio fører veien
 9. Deltakere fra næringen
 10. Nasjonal organisasjon

Kan ikke komme til en av våre åpne dager på Tio-campusene? Ikke noe problem! Vi tilbyr deg muligheten til å delta på en åpen dag på nettet fra din lat stol. Bare lene deg tilbake

Du finner de registrerte online åpne dagene her .

Hvorfor velge et privat studium på Tio?

Er du nysgjerrig på hvilke statister som har et Tio studieforløp bortsett fra andre studieprogrammer? Nedenfor kan du lese hvorfor studenter velger Tios småskala, personlige og høykvalitetsutdannelse og hvordan du kan dra nytte av vår unike tilnærming også.

Tio University of Applied Sciences tilbyr deg muligheten til å akselerere å studere i et hyggelig og trygt miljø. Du er omgitt av motiverte studenter og forelesere med stor praktisk erfaring innen sitt respektive fagområde.

Tio University of Applied Sciences tilbyr både bachelor kurs og yrkesopplæring. Det betyr at du kommer til å studere i små grupper - omtrent elleve studenter per forelesning, i gjennomsnitt - og få rikelig med personlig oppmerksomhet og veiledning. I motsetning til subsidiert utdanning, tilbyr Tio studentene muligheten til å fullføre sine studier på kort tid. Her er en oversikt over de ulike fordelene ved en privat utdanning, sammenlignet med en subsidiert av regjeringen:

Småskala og personlig utdanning

Forelesere lærer små grupper og kjenner sine studenter ved navn. Dette gjør personlig veiledning mulig.

Omfattende tilsyn

Deltagere stimulerer deg til å ta det beste ut i deg selv. Du får optimal veiledning og veiledning for å mestre både teori og praksis.

Fremskyndet studie

Tio tilbyr akselerert studium: bachelorgrad på bare tre eller fire år og yrkesopplæring om ett eller to år. Så du har din grad raskere, som lar deg starte karrieren din før, eller du kan fortsette å studere for en mastergrad.

Deltakere fra næringen

Forelesere bruker sin erfaring i bransjen for å skape koblinger mellom den teoretiske kunnskapen du skaffer og dens praktiske anvendelser.

Fortreffelighet

Hvert Tio studieprogram har blitt tildelt toppkarakterer ved Videregående opplæringsveiledning. Tio tilbyr for eksempel den beste hotellskolen, den beste stewardessen, turisme og bedrifts grader og det beste kommersielle økonomikurset! Tio ønsker å sette den samme stasjonen mot dyktighet i sine studenter. I tillegg har Tio et æresprogram for talentfulle studenter som ønsker å utmerke seg.

28816_Tio-Utrecht.jpg

Velge mellom høyere faglig utdanning eller forskningsuniversitet?

Har du ennå ikke bestemt mellom en bachelorgrad ved et universitet i anvendt vitenskap eller en på et forskeruniversitet? Nedenfor vil vi forklare de ulike forskjellene mellom en bachelorgrad og en universitetsgrad. Valget er ditt.

Bachelor grad

Velge kvalitet

Valget av et studium er en viktig for din fremtid. Hvordan kan du ta denne avgjørelsen? Det er verktøy for å finne ut om du for eksempel ser på en bachelorgrad av høy kvalitet. Studiekeuze123 er et nettsted som lar deg sammenligne studiekurs og se hvordan nåværende studenter vurderer sine respektive studiekurs. Videregående veiledning gir en oversikt over de beste studiekursene i Nederland hvert år. Begge verktøyene kan hjelpe deg med å ta en riktig beslutning for din fremtid.

28813_Tio-Keukenhof.jpg

Undersøk valgkontrollen

Hvis du vil være sikker på at du gjør det riktige valget, er Tio-studiens valgkontroll perfekt for deg. For å finne ut om et studiekurs er riktig for deg, kan du registrere deg for en uavhengig studie valgkontroll fra Tio. Denne studietilvalgskontrollen kan bestå av f. Eks. Å delta på en åpen dag eller prøveperiode, sammen med en Tio-student for en dag, gjennomføre et personlig møte eller en økonomisk konsultasjon. Når du har blitt akseptert hos Tio, kan du bli innkalt for et ikke-bindende møte med din fremtidige studiekonsulent for å diskutere studiestillingen din.

Hvis din tidligere utdanning ikke knytter seg tilstrekkelig med studiet du ønsker å melde deg på, vil et inntakssamtale og en vurdering bli planlagt. Basert på utfallet av dette intervjuet og vurderingen kan du etter hvert bli akseptert i studiet.

Selv etter 1. mai

Tios studievalgskontroll er tilgjengelig selv etter 1. mai. I ferien og sommermånedene er Tio åpen hver arbeidsdag. Her inviteres du til å stoppe og oppleve Tio for deg selv.

Programmer gitt i:
 • Engelsk
 • Nederlandsk

Projects @ Tio University

Internships all over the world

Career opportunities after studying at Tio

Visiting Tio Utrecht

Visiting Tio Amsterdam

Location address
Tio Amsterdam
Tempelhofstraat 5

Amsterdam, North Holland, 1043 EA NL
Social Media
Location address
Tio Utrecht
Oudenoord 2

Utrecht, Utrecht, 3513 ER NL
Location address
Tio Rotterdam
Weena 457

Rotterdam, South Holland, 3013 AL NL
Location address
Tio Eindhoven
Begijnenhof 8-12

Eindhoven, North Brabant, 5611 EL NL
Location address
Tio Hengelo
Julianalaan 9

Hengelo, Overijssel, 7553 AB NL