Les den offisielle beskrivelsen

ACG Utdanning har barnehager, skoler, universitet Pathway programmer * og fagskolene 50 studiesteder over tre land. Med mer enn 17 000 studenter i alle aldre og nivåer, er våre 1.300 ansatte dedikert til å hjelpe dem med å frigjøre sitt potensial og bygge lysere futures.

* Universitetet Pathways programmer er levert av NZQA og Kunnskapsdepartementet registrerte tilbydere

Våre eksklusive Pathways programmer

Move på å successful study at ett av New Zealand's leading universities with our university Pathway courses. Vellykket gjennomføring vil garantere studentene på universitetet i Auckland, Auckland University of Technology (AUT) eller Victoria University of Wellington.

En garantert Pathway til universitetet

Studenter som klarer å fullføre et av våre grunnleggende programmer, og kan oppfylle opptakskriteriene for universitetsstudiet, vil ha en garantert Pathway til en lavere grad.

Eksklusivt universitet partnerskap

Vi har eksklusive partnerskap med tre av New Zealands ledende universiteter: Universitetet i Auckland, Auckland University of Technology (AUT) og Victoria University of Wellington. Våre spesialiserte grunnstudieprogrammer kombinerer akademisk læring i ditt valgte emne med engelskspråklig utvikling og uavhengige studiekompetanse.

Spesialiserte kurs, personlig pleie

Mens du studerer spesialiserte University Entrance og engelskspråklige kurs som kreves for universitetet i New Zealand, vil du motta et høyt nivå av personlig pleie og støtte for å gjøre det lettere å studere langt hjemmefra. Dette vil gi deg et godt grunnlag for fremtidig universitetsstudie - eller andre pedagogiske Pathway .

Pathways" src="https://cdn04.masterstudies.com/img/element_db/77/77730_Resized-ACG-Pathways-March2017-113.jpg" alt="ACG Pathways" />

Engelsk studier

Våre spesialistiske engelskskoler - ACG English School og Campbell Institute - hjelper deg med å lære i et engelsktalende akademisk miljø, og gir deg selvtillit til å gjennomføre dine universitetsstudier. Våre kvalitetskurs kan integreres med grunnstudieprogrammet ditt.

Støtte og studere i utlandet

Hvis du ikke er bosatt i New Zealand, vil alt = "ACG Pathways hjelpe deg med å bli etablert ved å finne et sted som er egnet for deg til å leve, lage reisearrangementer, og til og med hjelpe deg med å finne deltidsarbeid. Dette betyr at du kan konsentrere deg om dine grunnstudier.

Våre kvalifiserte veiledere tilbyr en-til-en oppmerksomhet og oppmuntring for å hjelpe deg med å utvikle seg i kurset og nå dine faglige mål.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Undergraduate Pathway

ACG Pathways

AUT-sertifikatet i grunnstudier sikrer at internasjonale studenter kan oppfylle opptakskravene og er fullt forberedt på utfordringene i AUTs gradprogram. ... [+]

AUT-sertifikatet i grunnstudier sikrer at internasjonale studenter kan oppfylle opptakskravene og er fullt forberedt på utfordringene i AUTs gradprogram.

Vellykket fullføring av sertifikatet vil garantere at du kommer inn i et AUT-bachelorprogram. Sertifikatet er også anerkjent av alle andre New Zealand-universiteter.

Det er tre-retters alternativer, fra 6 til 12 måneder, med fire startdatoer per år - i januar, april, juli og oktober. Læreplanen inneholder oppdaterte spesialistkunnskaper, kjerneopplæring i engelsk og selvstendig læringsferdigheter.

UP International College Campus ligger i hjertet av Auckland City, i nærheten av AUTs hoved campus, samt et bredt utvalg av overnatting og kollektivtransport.... [-]

New Zealand Auckland
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
6 - 18 måneder
Campus
Les mer på norsk
ACG Pathways

Leveres utelukkende av UP International College New Zealand, forbereder grunnfondsprogrammet internasjonale studenter for å komme inn på University of Aucklands bachelorg ... [+]

University of Auckland sertifikat i grunnstudier setter studenter på Pathway til deres grad av valg på New Zealands topp universitet.

Leveres utelukkende av UP International College New Zealand, forbereder grunnfondsprogrammet internasjonale studenter for å komme inn på University of Aucklands bachelorgrader, og sikrer at de ikke bare oppfyller opptakskravene, men også er godt rustet til utfordringene i gradstudiet. Dette kurset legger grunnlaget for suksess.

Universitetet i Auckland sertifikat i grunnstudier er undervist på UP International College campus i hjertet av Auckland CBD, nær offentlig transport og et bredt utvalg av overnatting.

Emner for standard hele året grunnstudie programmer... [-]
New Zealand Auckland
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
6 - 18 måneder
Campus
Les mer på norsk
ACG Pathways

Dette grunnstudiet programmet sikrer at du vil være forberedt på å studere din valgte lavere grad på Victoria University. Du vil bli undervist i det nødvendige engelskspr ... [+]

Victoria University of Wellington Foundation Studies Program er utelukkende utdannet av ACG Education.

Dette grunnstudiet programmet sikrer at du vil være forberedt på å studere din valgte lavere grad på Victoria University. Du vil bli undervist i det nødvendige engelskspråket, faglig kunnskap og læringsevner som trengs for å utmerke seg på fremtidige studier.

Når du har fullført programmet, vil du bli garantert et sted på Victoria University. Dette programmet er også anerkjent av alle andre New Zealand universiteter.

Programmet gir fleksibilitet med 6, 8 og 12-måneders kursalternativer (to, tre eller fire vilkår), avhengig av faglig bakgrunn og ferdighet på engelsk.... [-]

New Zealand Wellington
Mars 2020
Engelsk
8 - 18 måneder
Campus
Les mer på norsk