ACG Pathways

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

ACG Utdanning har barnehager, skoler, universitet Pathway programmer * og fagskolene 50 studiesteder over tre land. Med mer enn 17 000 studenter i alle aldre og nivåer, er våre 1.300 ansatte dedikert til å hjelpe dem med å frigjøre sitt potensial og bygge lysere futures.

* Universitetet Pathways programmer er levert av NZQA og Kunnskapsdepartementet registrerte tilbydere

Våre eksklusive Pathways programmer

Move på å successful study at ett av New Zealand's leading universities with our university Pathway courses. Vellykket gjennomføring vil garantere studentene på universitetet i Auckland, Auckland University of Technology (AUT) eller Victoria University of Wellington.

En garantert Pathway til universitetet

Studenter som klarer å fullføre et av våre grunnleggende programmer, og kan oppfylle opptakskriteriene for universitetsstudiet, vil ha en garantert Pathway til en lavere grad.

Eksklusivt universitet partnerskap

Vi har eksklusive partnerskap med tre av New Zealands ledende universiteter: Universitetet i Auckland, Auckland University of Technology (AUT) og Victoria University of Wellington. Våre spesialiserte grunnstudieprogrammer kombinerer akademisk læring i ditt valgte emne med engelskspråklig utvikling og uavhengige studiekompetanse.

Spesialiserte kurs, personlig pleie

Mens du studerer spesialiserte University Entrance og engelskspråklige kurs som kreves for universitetet i New Zealand, vil du motta et høyt nivå av personlig pleie og støtte for å gjøre det lettere å studere langt hjemmefra. Dette vil gi deg et godt grunnlag for fremtidig universitetsstudie - eller andre pedagogiske Pathway .

Pathways" src="https://cdn04.masterstudies.com/img/element_db/77/77730_Resized-ACG-Pathways-March2017-113.jpg" alt="ACG Pathways" />

Engelsk studier

Våre spesialistiske engelskskoler - ACG English School og Campbell Institute - hjelper deg med å lære i et engelsktalende akademisk miljø, og gir deg selvtillit til å gjennomføre dine universitetsstudier. Våre kvalitetskurs kan integreres med grunnstudieprogrammet ditt.

Støtte og studere i utlandet

Hvis du ikke er bosatt i New Zealand, vil alt = "ACG Pathways hjelpe deg med å bli etablert ved å finne et sted som er egnet for deg til å leve, lage reisearrangementer, og til og med hjelpe deg med å finne deltidsarbeid. Dette betyr at du kan konsentrere deg om dine grunnstudier.

Våre kvalifiserte veiledere tilbyr en-til-en oppmerksomhet og oppmuntring for å hjelpe deg med å utvikle seg i kurset og nå dine faglige mål.

Steder

Auckland

Address
345 Queen Street, Auckland
1010 Auckland, Auckland, New Zealand

Wellington

Address
Level 1, Wellington Railway Station, Bunny St, Pipitea, Wellington
6011 Wellington, Wellington, New Zealand