Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor velge kurs med AMES - The Institute of IT ?

AMES ble etablert i 1991 og er en av New Zealands ledende IT-utdannelsesleverandører. Vi støtter og inspirerer dynamiske, teamorienterte og teknisk talentfulle kandidater som bidrar til New Zealands globale rykte som ledere og innovatører innen IT og ny teknologi.

En inngangsport til fremtidens karrierer

AMES gir studentene en inngangsport til IT-bransjen og fremtidens arbeidsplasser. Instituttet arbeider sammen med flere nasjonale og internasjonale bedrifter for å levere den aller beste internasjonale opplæringen samtidig som studentene er utstyrt med alle kjernevirksomhetene som den lokale industrien krever.

Internasjonalt anerkjente industrikvalifikasjoner

AMES gjør det også mulig for studenter å fullføre en rekke internasjonalt anerkjente kvalifikasjoner som Microsoft-opplæring, CISCO og CompTIA, slik at våre kandidater er vellykket ansatt i deres valgte IT-karriere, både her i New Zealand og over hele verden.

Bransjeledende IT-opplæring

Våre veiledere kommer alle har hatt virkelige bransjeerfaring med å jobbe med IT og nye teknologier. De bruker sin kompetanse til å informere sine læringspraksis og er oppdatert med alle de siste utviklingene innen teknologisektoren.

En NZQA kategori 1 utdannelsesleverandør

AMES er akkreditert av New Zealand Qualifications Authority (NZQA) i henhold til utdanningsloven 1989 for å gi utdanning og opplæring og har mottatt en "Kategori 1" utdanningsleverandørvaluering - høyest mulig grad. Denne kategoriseringen betyr at AMES er en anerkjent, høypresterende høyere utdannelsesleverandør.

AMES - IT-instituttet er en del av New Education Group, Norges ledende uavhengige leverandør av yrkesopplæring. Animasjonskollegiet, som den registrerte PTE, tildeler alle kvalifikasjonene som tilbys av AMES - IT-instituttet.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

AMES - The Institute of IT

Lær å løse komplekse problemer ved hjelp av det nyeste innen Cloud-teknologi. Du lærer bedriftsnettverk, nettverksinfrastruktur, meldingsløsninger og informasjonssystemer ... [+]

Oversikt

Lær å løse komplekse problemer ved hjelp av det nyeste innen Cloud-teknologi. Du lærer bedriftsnettverk, nettverksinfrastruktur, meldingsløsninger og informasjonssystemer ved hjelp av Cloud-baserte løsninger som er skalerbare, pålitelige og på forespørsel.

Tjene

Cloud Specialists tjener $ 71 000 - $ 97 000 per år! ***

modulerAktive katalogtjenesterKonfigurere avanserte servertjenesterServeradministrasjonInformasjonsdeling systemerPlattform som en tjenesteAdministrere System Center Configuration ManagerImplementere System Center Configuration ManagerOvervåking og drift av en privat CloudKonfigurere og distribuere en privat CloudKarrieremuligheterKreve

Sjansene for å få en jobb i Cloud Technology er svært høy på grunn av at undersektoren er på New Zealand-innvandringens korte ferdighetsliste.... [-]

New Zealand Auckland
September 2019
Engelsk
Heltid studier
45 uker
Campus
Les mer på norsk