Design & Arts College of New Zealand

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Oversikt Design og Arts College of New Zealand (D & A) har et fantastisk rykte i den kreative bransjen, og er forpliktet til å gi topp kvalitet, industri ferdige kandidater. Vi har to campuser ligger i Auckland og Christchurch, og vi tilbyr kurs i Design & Arts, Fotografi, Kommunikasjon Kunst og Design, Interior Design, Fashion Design og spesialeffekter makeup design og produksjon.

D & A er en New Zealand regjeringen (NZQA) registrert institusjon. D & A bringe rundt 400 studenter fra New Zealand, Stillehavet, Asia, Europa og Amerika sammen med over 70 fagfolk til å skape et fellesskap av mennesker lidenskapelig om design og kunst.

D & A kurs er utviklet og undervist av fagfolk, for å sikre student suksess i kreative bransjer. Som student tid er verdifull, alle D & A kurs har en akselerert vei til jobb eller høyere utdanning som sikrer at det du lærer er relevant og beveger deg inn i bransjen på en rask og effektiv måte.

For å finne ut mer om våre kurs, besøk www.dac.ac.nz/ eller ring oss + 64-3-365-1578

Hvorfor studere på Design & Arts College of New Zealand?

Vi har mer enn 30 års erfaring i å tilby kvalitet relevant utdanning som fører til ansettelse i kreative bransjer Vår bransje, fellesskap og institusjonelle partnerskap gjør D & A erfaring dynamisk og hjelpe elevene starte karrierer Liten klasse størrelser sikre effektiv one-on-one veileder tid og støtte Vi bringer studenter fra hele verden sammen med fagfolk for å skape et fellesskap av mennesker lidenskapelig om design og kunst
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk